Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder 250, 2' vites kerkınme problemi

Realferman55
05.October.2015, 23:59
Merhaba 1 haftönce 3400 km de 2012 spyder 250 aldım şuanda 2 viteste kerkınme problemi var tanıdıgım bir motor ustası var ona gösterdim 2 vites de fazla gaza yüklenme 2 vitesi kullanma gerekirse yoksa bin tl den fazla masraf acabilecegini söyledi yaklaşik 1 haftadır araştiriyorum bu motorda 2 vites problemi cogu kişi yaşamiz2 vites de boşa atma gibi bende şuanda bu problem yok tabi ama ilerlemeden cözumu var ise halletmek istiyorum öneriniz nedir masrafi ne kadardır bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkurler .

CELİL
06.October.2015, 00:51
Merhaba Burak Samsun'dan aramıza hoş geldin
Kendini Tanışma başlığında tanıtırsan seviniriz ve 2 ayrı başlık açmana gerek yok diğerini ben kaldırdım
Sorununa gelince geçen 1-2 sene önce gelen makinalarda fabrikasyon bir hatadan dolayı makinalar garantiden düzeltildi senin makinanın garantisi bittiği için ücret alırlar komple şanzumanın yenilenmesi max. 900 - 1000 tl ye yapılıyor
senin makinada vitesden atma sorunu yoksa dişliden hareket halinde farklı ses ve uğuldama yoksa dişlilerde sorun olduğunu sanmıyorum vitese girerken sorun yapıyorsa vites ayağı ayar çubuğunun ayarı veya debriyaj ayarı bozuk olabilir başka bir tamirciye durumu kontrol ettir kolay gelsin

Realferman55
06.October.2015, 01:07
Teşekkür ederim celil abi memnun oldum güzel bir site yapmışsınız cok hoşuma gitti her türlü bilgi var.
Boşa atma sıkıntısı yok abi sadece 2 viteste kerkınme oluyor gaza yüklenince onun disinda maşallah sıkıntısı yok tekrardan böyle bir site yarattıgınız icin size teşekkür ederim sevgiler saygılar.. :)