Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsundan selamlar
Realferman55
06.October.2015, 01:40
Merhaba ben burak 24 yaşındayım , abilerim motorcu kardeşlerim hayalim olan Rr Spyder250 kavuştum sonunda Samsunluyum evliyim cocuk yok, ilk manevi cocugum Rr spyder 250 oldu evlat mutlulugunu yaşadım desem yeri var :) samsunda yaşıyorum samsung tv de promotör olarak çalişiyorum cok güzel ve anlamlı bır topluluk yaratan başkana teşekkür ediyorum emeği gecen herkesin ellerine sağlık, tabikide bu kadar övgüye de benide aranıza alırsanız sevinirim saygılarımla :)
karakalem
06.October.2015, 02:11
Hoşgeldin adaş, samsunda bir sene yaşadığım için oranın yağmurunu havasını iyi bilirim, Allah kolaylık versin şimdiden, yoldaşınla nice yollar yapman dileğiyle :)
spue
06.October.2015, 09:32
Aramıza hoş geldin Burak;
Gönlündeki makinaya kavuşmuşsun. Hayırlı olsun. nazar
Kazasız belasız sürüşler dilerim. 8)
Sen zaten aramızdaymışın, şimdi tanışma fırsatı bulduk, umarım beraber teker döndürme fırsatı da yakalarız.
Bahadır
06.October.2015, 09:57
Aramıza hoşgeldin Burak.Yeni motorun hayırlı olsun.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)
tbaylan
06.October.2015, 10:11
Merhaba ben burak 24 yaşındayım , abilerim motorcu kardeşlerim hayalim olan Rr Spyder250 kavuştum sonunda Samsunluyum evliyim cocuk yok, ilk manevi cocugum Rr spyder 250 oldu evlat mutlulugunu yaşadım desem yeri var :) samsunda yaşıyorum samsung tv de promotör olarak çalişiyorum cok güzel ve anlamlı bır topluluk yaratan başkana teşekkür ediyorum emeği gecen herkesin ellerine sağlık, tabikide bu kadar övgüye de benide aranıza alırsanız sevinirim saygılarımla :)
Burak kardeşim, hemşerim, aramıza hoşgeldin. Samsun'da bir grup güzel arkadaşımız var. Onlarla kontak haline geçersen güzel dostluklar kurarak birlikte sürüş yapma imkanına sahip olabileceğini düşünüyorum.
Yeni makinan hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah. Koruyucu ekipman kullanımın azami seviyede olsun lütfen.
Farın da, yolun da açık olsun.
Sevgiler.
tb
CELİL
06.October.2015, 11:43
Merhaba Burak tekrar aramıza hoş geldin
Yeni Spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Potenza
06.October.2015, 23:07
Burak hoş geldin sitemize,tam yerine geldin.Memleketim Samsun ' a da selam olsun....55 :)
Realferman55
06.October.2015, 23:40
Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hepimize..
grolof
07.October.2015, 14:22
Burak hoş geldin.Yeni motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Bende samsun Atakumdayım.Kısmet olursa bir araya gelip çay içer sohbet ederiz.
Realferman55
08.October.2015, 01:28
Teşekkür ederim inşallah abi.
penguennoktanet
08.October.2015, 15:33
He hey... Samsun'dan 4 ettik. Artık bir araya gelmek farz oldu :) Hoşgeldin aramıza Burak.
grolof
09.October.2015, 00:31
He hey... Samsun'dan 4 ettik. Artık bir araya gelmek farz oldu :) Hoşgeldin aramıza Burak.
Yağmursuz bir günde bir araya gelelim o halde.
Bende zaman bol sizin için ne zaman müsait olursa ben hazırım.Hergün forumu takip edemiyorum,cepten ararsanız buluşuruız.
Realferman55
09.October.2015, 00:34
İnşallah ;)
Ömer
09.October.2015, 10:09
Burak hoşgeldin...
Realferman55
15.October.2015, 00:46
Teşekkürler..
sahınbey3695
18.October.2015, 20:57
bende samsunluyum ve motor almak ıstıyorum regal raptorlar sadece yanturda mevcut degılmı ve hep sıfır mı oluyor ıkıncı el düşuyor mu ?
ellekli
18.October.2015, 23:56
Hayırlı olsun inşaallah.
Kazasız belasız sürüşler Diliyorum
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.