Orijinalini görmek için tıklayınız : Ilk motor bakimi
ugursuren
12.October.2015, 21:33
Arkadaslar yeni aldigim motorumu bu gun servuse goturup ilk bakimini yaptirdim. Motor yagi degistirildi. Cikan yag zift renginde ve kuvamini tamamen kaybetmisti. Debriyaj kolu kirikti o yenilendi. Hava filitresi temizlendi bujiler temizlendi. Debriyaj teli degisti. Olmayan aynalar takildi. On lastik degisti. 180 tl lik masrafla ilk bakim atlatildi [emoji1] . Bakalim carsamba gunu 200 km kadar bir yol yapacagim.keyfini cikartirim umarim...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
12.October.2015, 21:46
Uğur anlaşılan makina uzun süredir bakım görmemiş sayende kendine gelmiş şimdi sıra keyfini çıkarmakta harcadığın rakam çok makül biz burda yağ , buji değişim bakıma 120 tl veriyoruz.
8)
ugursuren
12.October.2015, 22:38
Uğur anlaşılan makina uzun süredir bakım görmemiş sayende kendine gelmiş şimdi sıra keyfini çıkarmakta harcadığın rakam çok makül biz burda yağ , buji değişim bakıma 120 tl veriyoruz.
8)
Ustad atla gel marmarise bakim zamani misafirim ol. Hem bakimini yaptiralim hemde sole sahilde raki balik yapalim
CELİL
12.October.2015, 22:48
Ustad atla gel marmarise bakim zamani misafirim ol. Hem bakimini yaptiralim hemde sole sahilde raki balik yapalim
Teşekkürler :) 2 kere motorla marmarise geldim kısmet yaza o tarafa gezmeye gelirsek ugrarım 8)
tbaylan
13.October.2015, 00:51
Teşekkürler :) 2 kere motorla marmarise geldim kısmet yaza o tarafa gezmeye gelirsek ugrarım 8)
Bende isterim gecerken beni de al Celil abi::::: Marmaris'e doyamadim gittigimde, bi kez daha gitmek var planlarda seneye
ugursuren
13.October.2015, 09:21
Bende isterim gecerken beni de al Celil abi::::: Marmaris'e doyamadim gittigimde, bi kez daha gitmek var planlarda seneye
Sevgili Tuğrul ..
yaza artık Raptor Riders Muğla ili Marmaris İlçesi Sarıana Mahalllesi 22.sokak teşkilatını kurmayı düşünüyorum. Artık seyahat planını buna göre ayarlarsınız..
Trkr
13.October.2015, 10:20
Uğur abi açık adres vermiş uğramadan olmaz artık ehhe:)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.