PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muş'taş Selamlar

ellekli
16.October.2015, 23:08
Merhabalar. İsmim Hacı Ömer, Görev nedeniyle Muş'ta ikamet ederim.

Birkaç gün önce 2006 model RR 250 9B aldım. tipi çok hoşuma gitti. alıyorum dedim aldım. zaten Muş'ta bir taneydi.. :)

biraz bakıma ihtiyacı var fakat olsun heves ettim. hevesim gideceğine param gitsin dedim.

Kısmet olur ise bu yıl İstanbul'a tayin isteyeceğim.

Muş'a yolu düşenleri ağırlamaktan onur duyarım.

saygılar..

wildworld
16.October.2015, 23:15
Muş'tan hoşgeldiniz maşallah bu kadar geniş bir çevreye yayılmamız beni sevindiriyor. Yeni motorunuz hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler

aidikurt
16.October.2015, 23:31
Hacı Ömer kardeşim. Aramıza hoş geldin.Allah kaza bela vermesin. Seninde İstanbula yolun düşerse haber ver bizde ağırlamaktan onur duyarız.

CELİL
16.October.2015, 23:32
Merhaba Ömer Muş'dan aramıza hoş geldin
Yeni RR 'un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar iyi bir usta bulursan parçayı istanbuldan 2 günde temin edebilir eksiklerini tamamlar keyifle binersin 8)
parça için sayfa üstünde linki olan Demirtaş motordan güvenle alışveriş yapabilirsin 8)

ellekli
16.October.2015, 23:52
teşekkür ederim efendim.

Dileğim O'dur ki hayal kırıklığı ile karşıkarşıya kalmam.

İstanbul benim için manevi öneme haiz olan bir şehir.

kısmet olur ise yaza oradayım. :)

Potenza
17.October.2015, 00:51
Kardeş hayırlı olsun motorun, regal candir bağımlılık yapar valla :)

ugursuren
17.October.2015, 12:43
Merhabalar.

Birkaç gün önce 2006 model RR 250 9B aldım. tipi çok hoşuma gitti. alıyorum dedim aldım. zaten Muş'ta bir taneydi.. :)

biraz bakıma ihtiyacı var fakat olsun heves ettim. hevesim gideceğine param gitsin dedim.

saygılar..
Ustad aramiza hos geldin....

ellekli
17.October.2015, 18:42
Hoş Bulduk Kardeşim. Dün bir kaç bakıma ihtiyacı var demiştim. Bu gün ustaya gittim. Sibop ayrı ve piyano (piano) seti alman lazım dedi. Şıkır şıkır ses geliyor motordan. Biraz da yol yaptım sanırım biraz yavaş gidiyor. Km saati bozuk. Çocuklar nasıl yaptı ise km sıfırlayan aparatı sökmüş. Ve 80 km den fazla hız göstermiyor.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ellekli
17.October.2015, 18:51
Bu set ne kadar aceba?

Bir de radyatördeki suyu nasıl boşaltmam gerek.?

suyun boşalacağı bir yer göremedim :(

Bypale
17.October.2015, 22:55
Hayırlı olsun. Gerçekten güzel bi camia. Bazen diyorum kendi kendime neden facebook gbi yerlerdede paylaşım olmuyo die ama. İykide yok. Burası daha güzel ve özel 😊😊😊😊

CELİL
18.October.2015, 00:13
Bu set ne kadar aceba?

Bir de radyatördeki suyu nasıl boşaltmam gerek.?

suyun boşalacağı bir yer göremedim :(
parça fiyatlarına sayfa üstündeki Demirtaş motosikletin ilanına tıkla yeni sayfa açılacak oradan bakabilirsin
Radyatörün suyunu boşaltmak içın Radyatörün altından çıkıp motora giren hortumun motor tarafındaki kelepçeyi sök hortumu çıkar motorun ve radyatörün suyu boşalır

ellekli
18.October.2015, 00:18
parça fiyatlarına sayfa üstündeki Demirtaş motosikletin ilanına tıkla yeni sayfa açılacak oradan bakabilirsin
Radyatörün suyunu boşaltmak içın Radyatörün altından çıkıp motora giren hortumun motor tarafındaki kelepçeyi sök hortumu çıkar motorun ve radyatörün suyu boşalır
Link çalışmıyor. Bu gün arkadaşım İstanbul'a gitti O'na söyledim. 160 tl civarında fiyat bakalım hayırlısı inşaallah pişman olmam bu motordan [emoji17]

CELİL
18.October.2015, 00:33
Link çalışmıyor. Bu gün arkadaşım İstanbul'a gitti O'na söyledim. 160 tl civarında fiyat bakalım hayırlısı inşaallah pişman olmam bu motordan [emoji17]

Daha önce bakımları zamanında yapılmamışsa biraz masraf çıkaracaktır ama iyi bir usta toparlarsa sıkıntı olmaz yukarıdaki link çökmüş telefonu -212-3277283 Ali usta biraz hızlı konuşur ama telefon açıp forumdan olduğunu ve benim ismimi verirsen parça ve telefondan teknik destek verir kolay gelsin 8)

ellekli
18.October.2015, 00:34
İleteceğim mesajını arkadaş vasıtası ile. Çok teşekkür ederim.

ellekli
20.October.2015, 19:20
İlettim selamınızı. Baya hızlı konuşuyor. Tşk ederim Celil abi

Ömer
21.October.2015, 10:19
Birde buradan hoşgeldin diyelim adaşımıza...

Yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Birde en önemlisi bol güneşli havalar seninle olsun

Merhabalar.

saygılar..

ellekli
21.October.2015, 10:26
Tşk ederim adaşım. Hoş Bulduk 😃