Orijinalini görmek için tıklayınız : Teknik Destek
Nıka Kelevic
17.October.2015, 15:57
Herkese Selamlar,
Geçen hafta motoru çalıştırdığımda az bir su akıttığını fark ettim. Ancak şimdi bakabildim radyatörün orada bir parçada catlak olduğu gördüm. Tam satacakken can sıktı haliyle. Parçanın fotosu ektedir. Nedir, ne değildir yardımlarınızı beklerim
Sevgilerhttp://images.tapatalk-cdn.com/15/10/17/35a8c739a2cda9314ab6569aff127eaa.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/17/1ea693b8d4d5f2b263c98d46f894ad60.jpg
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL
17.October.2015, 16:24
Akın resimdeki parça marş motoru çatlayan yer bağlantısı argon kaynağıyla tamir olur sanırım ama oranın suyla alakası yok orada su yok kaçak radyatör bağlantı hotumu kelepçelerinden veya hortumlardan olabilir oralardan değilse radyatörde kaçak olabilir
Nıka Kelevic
18.October.2015, 12:35
Teşekkürler Celil Abi,
Su sanırım hortumdan geliyor zaten çok eksilmemiş. Motoru adam gibi bir temizletip, marş motorunda ki çatlağı kaynaklatmam lazım. Sonra fotoları çekip satışa :) Birde hava ayarı gerekli galiba. Hava biraz soğuyunca naz yapıyor az biraz :)
Motoru detaylı olarak temizletmek için önereceğiniz bir yer var mıdır. Ben genelde temizliği yapıyorum ancak alt taraf ve zincir bölgeleri çok beter maalesef :(
CELİL
18.October.2015, 13:01
Teşekkürler Celil Abi,
Su sanırım hortumdan geliyor zaten çok eksilmemiş. Motoru adam gibi bir temizletip, marş motorunda ki çatlağı kaynaklatmam lazım. Sonra fotoları çekip satışa :) Birde hava ayarı gerekli galiba. Hava biraz soğuyunca naz yapıyor az biraz :)
Motoru detaylı olarak temizletmek için önereceğiniz bir yer var mıdır. Ben genelde temizliği yapıyorum ancak alt taraf ve zincir bölgeleri çok beter maalesef :(
Sabahları hava serin olduğundan makinalar artık jikle takviyesi isteyebilir jikle ile çalışıyorsa sorun yoktur
Temizlik için ben köpüklü yıkama yaptırıp detay ve jant temizliğini kendim yapıyorum janttaki yağları çıkarmak için evdeki bulaşık detarjanını kullanıyorum onların yağ çözme özelliği var bunların dışında piyasada profesyonel yıkama yapan belli yerler var onlarıda deneyebilirsin ama daha pahalı olur 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.