Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba,Tatvan'dan Selamlar...
hakanbuke
18.October.2015, 14:44
Herkese merhaba. Şu an ilk motorum olacak olan bir raptor dd250 e9 almak üzereyim, hatta aldım sayılır.
Uzun zamandır (20 yıl filan...) motosiklet kullanmak istiyordum, umarım pişman olmam, hem kararımdan hem de raptor'dan.
Satacak arkadaşın birkaç parçayı onarmasını bekliyorum. Şimdilik Bitlis'te olduğumdan biraz zaman alıyor parça getirtmek. Birkaç konuda teknik destek ihtiyacım da olacak ileride...
Herkese iyi günler...
ellekli
18.October.2015, 15:20
Hayırlı olsun. Salı günü Bitlis'e gitme arzusundayım. Ahlat'ı merak ediyorum.
Görüşmek üzere..
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahadır
18.October.2015, 15:54
Aramıza hoşgeldin Hakan abi.İnş. pişman olmazsın.Allah kaza bela vermedikçe çok keyif alacağının garantisini verebilirim 8)
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle :)
hakanbuke
18.October.2015, 16:37
Teşekkürler. Tatvan'a da beklerim. Çok görecek bir şey olmasa da. Ama Ahlat farklı...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ellekli
18.October.2015, 18:08
😃 uğrarız. eğer programda bir değişiklik olmaz ise planım var. Bakalım nasip.
CELİL
18.October.2015, 20:19
Merhaba Hakan Bitlis tatvan 'dan aramıza hoş geldin
Şimdiden yeni RR 'un hayırlı olsun diyelim inşallah makina temiz çıkar seni üzmez yolların keyfini çıkarırsın yardıma ihtiyacın olduğunda biz elimizden geldiğince her zaman yardımcı oluruz 8)
hakanbuke
18.October.2015, 20:29
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Herkese kazasız ve sağlıklı sürüşler...
Tapatalk...
tbaylan
20.October.2015, 10:18
Bitlis'ten aramıza hoşgeldin Hakan abi; forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. İnşallah kazasız belasız kullanırsın. Nice km'lere diyelim. Umarım koruyucu ekipman kullanımını da eksik etmiyorsundur. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.
Sevgiler.
tb
hakanbuke
20.October.2015, 22:58
Bitlis'ten aramıza hoşgeldin Hakan abi; forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. İnşallah kazasız belasız kullanırsın. Nice km'lere diyelim. Umarım koruyucu ekipman kullanımını da eksik etmiyorsundur. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.
Sevgiler.
tb
Koruyucu ekipmanı tamamlamaya çalışıyorum bu aralar. Kask seçtim gibi ama kıyafet konusunda kafam biraz karıştı. Çözücez artık bir şekilde...
Tapatalk...
ellekli
20.October.2015, 23:44
Kıyafet konusunda araştırma yapmadan bende böyle bir yanılgıya düştüm hakan bey. Aldığım elbiseleri giyince pizzacı kuryeler gibi oluyorum. Bu nedenle deneyerek almak daha mantıklı geliyor. Hayalimdeki şehir İstanbul'da bu hususu tekrar gözden geçirip yeni elbiseler almayı düşünüyorum.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/20/3fb49babf3399478920a75097d592a2b.jpg
Bu eski makine..
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/20/6ba784dfe5f62dae20e8c4d18b416c48.jpg
Bu da onunla beraber motor ekipmanları hakkında bilgi sahibi olmadan aldığım elbisem.
Ömer
21.October.2015, 10:10
Hakan hoşgeldin, yeni motorun hayırlı olsun.
Bu arada 20 yıl önce neden başlamadığına pişman olmaktan başta bir düşüncen olmayacak 8)
Kazasız belasız keyifli sürüşler...
hakanbuke
23.October.2015, 15:54
Hayatımda çok az şeye ''keşke'' dedim, ilk sırayı ''motosiklet kullanmaya erken başlasaydım'' alacak galiba!
hakanbuke
23.October.2015, 16:20
Ayrıca bir keşke daha eklememek için kıyafetleri Ankara'ya gittiğimde alıcam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.