PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sanzuman yardim !!!

ds3433
05.November.2015, 02:36
Gectigimiz cuma bir regal daytona250 aldim.
Ilk surdugumse birsey yoktu. Sonra yolda vites gecisleri sertlesti motor bosa atmaz oldu bir ustaya goturdum. Bu arada ilk motorum. Baski balata saci değişecek dedi degistirdi pamuk gibi oldu 2 gun bindim motora. Bugun motorumu calistirdim bir arkadasimda artcimdi. Calistirdigim gibi okulunotoparkinin yokuusunda motor bayildi. Stop etti. Sonrasinda ayni sekilde bastaki gibi ariza verdi. Debriyaj yok. Debriyaja basiyorum kirmizi isikta duruyorum motor stop ediyor. Debriyaja basik haldeyken motor yuruyor .yine goturdum ustaya bu sefer baskiyla alakali degil birsey olmus icerde levyesimi var birseyi var o degisecek dedi. Herneyse usta tamir edecek. Onu gecelim. Ben niye boyle sorun yaşarım. Nasil boyle sorun yasamam. Nasil viteslerde sikintisiz kullanabilirim motoru. Yardiminiza ihtiyacim var. Ilk motorum ogrenciyim.

CaNeR
05.November.2015, 09:12
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Fakat sorundan önce tanışma başlığında kendini tanıtırsan bizde kiminle konuştuğumuzu biliriz 8)

CELİL
05.November.2015, 13:10
Merhaba Tarık aramıza hoş geldin öncelikle kendini tanışma başlığında tanıtman gerekiyorki kimle muhatap olduğumuzu bilelim
yeni Daytonan hayırlı olsun debriyajdaki sıkıntılar belki kullanım hatasından olabilir vites değiştirirken debriyajı yarım sıkılı tutma elini mümkün olduğunca debriyajdan çabuk bırak elini üzerinde tutma konu senden kaynaklı değilse ustanı değiştir birde motor ilk çalışdığında özellikle kışın ısınması biraz zaman alır ısınmayan motor gaz yemez özellikle yokuş çıkmaz stop eder o yüzden motoru 3- 4 dakika ısıtmadan yola çıkmamak lazım