Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
Bthnyldzlr
05.Kasım.2015, 02:41
Selamlar, ben Denizli'de pamukkale üniversitesi tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisi yeni üyenizim :) hem okuyup hem futbol hakemliği yapıyorum ve adım adım yükseliyorum :) bölgesel amatör liglerde hakemim ve ordan kazandığım parayla bir regal raptor almak istiyorum :) aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum :)
CaNeR
05.Kasım.2015, 09:17
Aramıza hoşgeldin 8) Daha yaşın genç önünde uzun bi süre var inşallah okulunun yanında hakemliği ek yaparsın çünkü bu ülkede hakem olmak zor :cheesy: Motorun içinde hayat senin al bin keyfini sür okuduğun yerlerde güzel dolaşcak yer çok ama elini çabuk tut eğer sıfır alcaksan 2016 zamlarına yakalanma, 2. elde de kış sezonu her zaman uygundur unutma alımda da satımda da 8)
Bypale
05.Kasım.2015, 09:47
Aramıza Hoş geldin kardeşim. İnşallah kısa zamnda kavuşursun makinana. Elini gerçekten çabuk tut. Şu an fiyatlar gayet iyi.
İnşallah fifa kokartında olur8)
Bahadır
05.Kasım.2015, 10:00
Aramıza hoşgeldin.
Yeni yıl gelmeden alırsan daha kârlı olur 8)
Batuhan hoşgeldin. Hem tıp okuyup hem hakemlik yapmaya zaman bulabilmek ve üstüne üslük motora heveslenmek :shock: Seni tebrik etmekten başka birşey söylenemez.
umarım en kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun. nazar
CELİL
05.Kasım.2015, 12:14
Merhaba Batuhan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Bthnyldzlr
05.Kasım.2015, 14:06
Herkese çok teşekkür ederim :) motordan anlamadığım için ikinci el bakmıyorum kazıklanma riskim çok yüksek :cheesy: şimdilik 150 cc olan modelle başlamayı düşünüyorum :) destekleriniz için çok teşekkür ederim :)
ibrahimyılmaz
05.Kasım.2015, 18:58
Batuhan aramiza hosgeldin umarim dilediğin makinaya kisa zamanda kavusursun ve beraber nice kilometreler yaparsin beni arkadasimda var bal liginde hakemlik yapan gercekten hakemlik zor hele tip fakultesiyle beraber fakat makinani alinca ustunde butun stresini unutursun gibime geliyo:) abilemin dedigi gibi yeni yila kalmadan bulmaya calis derim hem fiyatlar dipte hemde yeni yil vergi ve zamlari yok:)
LG-H955 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ob1kanobi
06.Kasım.2015, 14:09
Aramıza hoşgeldin, İzmir'den selamlar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.