PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzoz susturucu

Güven
06.Kasım.2015, 10:57
merhaba yeni aldığım 2013 spyder 250 motorumun sesi çok açık susturucuyu çıkarmışlar herhalde çok rahatsız oluyorum orjinal haline nasıl getirebilirim teşekkürler

CELİL
06.Kasım.2015, 11:35
Merhaba Güven içi boşalmış egsozu eski haline döndürmek malesef mümkün değil ama kromajı fazla bozmayacak iyi bir kaynakçı bulabilirsen egsoz çıkışlarına kapak yaptırırsan sesi azalır veya kapalı egsozla takas yapacak bir arkadaş varsa takas yapabilirsiniz kolay gelsin

Güven
06.Kasım.2015, 22:16
Celil bey merhaba bugün egzozu söktük susturucu olan bölüme bulaşık tellerinden koyduk baya sesi kesildi

Sent from my iPhone using Tapatalk

CELİL
06.Kasım.2015, 22:49
Celil bey merhaba bugün egzozu söktük susturucu olan bölüme bulaşık tellerinden koyduk baya sesi kesildi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Bulaşık teli olayını muayeneye girerken yaparlar pek kalıcı bir çözüm değil bir süre sonra bulaşık teli yerinden kurtulup çıkabilir ama şimdilik işini görür 8)

Ali ÜNVERDİ
07.Kasım.2015, 21:39
Arkadaşlar açık egzozlara trafik artık ceza yazıyormuş 88 Tl 2. Uyarıda motoru bağlıyormuş. nederce doğru bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşşın lütfen.

Fatal
01.Haziran.2017, 00:55
konu hortlayacak ama malum boru egzoz sahibiyiz katalizörleride karbüratör ayarsızlığı nedeni ile egzozun aşırı patlamasından dolayı içini dağıtık acaba diyorum katalizörün boş kovanının uçuna fırlamasın diye Çarpı (X) şekilinde bir parça kaynatıp içine bulaşıık teli koysak 1 2 tane uzun vadeli iş görürmü ?? tehlikesi yada sorunu olurmu başımıza ??

CELİL
01.Haziran.2017, 01:36
konu hortlayacak ama malum boru egzoz sahibiyiz katalizörleride karbüratör ayarsızlığı nedeni ile egzozun aşırı patlamasından dolayı içini dağıtık acaba diyorum katalizörün boş kovanının uçuna fırlamasın diye Çarpı (X) şekilinde bir parça kaynatıp içine bulaşıık teli koysak 1 2 tane uzun vadeli iş görürmü ?? tehlikesi yada sorunu olurmu başımıza ??

Mustafa bulaşık teli eskiden beri muayeneye giderken kullanılan bir materyal motoru boğmayacak kadarını egsoz içine sabitlemek motora zarar vermez iş görür 8)

Fatal
01.Haziran.2017, 01:38
katalizörler uzun malum iki tarafında içine 2 şer tane koyup koymadanda hafif çekip uzatım çok sıkı olmayacak şekilde koymayı düşünüyorum halbuki yeni katalizörlere 150 lira civarı isterler gerek yok o kadar vermeye :)

aslantürk34
01.Haziran.2017, 21:36
Ben egsozcuda içine bir boru kestirip borunun ucuna kapak yaptırdım ve ortasına bir delik daha sonra egsozun altindan vida arttirdim 10 liraya çözdüm

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatal
02.Haziran.2017, 03:17
Ben egsozcuda içine bir boru kestirip borunun ucuna kapak yaptırdım ve ortasına bir delik daha sonra egsozun altindan vida arttirdim 10 liraya çözdüm

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende zaten boru egzoz var 48mm ona bir boru daha olmaz mecburen bu yönteme başvurdum :) :) :)

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MErtugrulK
03.Haziran.2017, 17:05
Arkadaşlar açık egzozlara trafik artık ceza yazıyormuş 88 Tl 2. Uyarıda motoru bağlıyormuş. nederce doğru bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşşın lütfen.

Ali ağabey biraz vakit geçmiş ama; http://trafikcezalari.web.tr/trafik-cezasi-madde-30-1-b/ ceza tutarı 206 lira olmuş.

Serhat
07.Haziran.2017, 11:17
Bende egzoz ile oynamayi dusundum gecenlerde. Fakat dusuk cc olan motosikletten pek iyi bir ses alabilecegimi sanmiyorum ve cezalar vs ek problemleri de cabasi.