PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder & Daytona Kararsızlığı

AWESQME
13.November.2015, 20:50
Arkadaşlar bu iki modelden birisini alıcam yüksek ihtimal 350cc olucak. Kafamdaki soru şu; ben 1.93 boyunda 100-110 kilo aralığında gidip gelen biriyim yani cüsseli. Cüssemden dolayı genelde herkes spyder öneriyor daha rahat olursun diyor fakat benim gönlüm biraz daytonadan yana. Daytona altımda ufak durur mu? Spyder da manevra zor bir acemi olarak çok zorluk çeker miyim? Tavsiyeniz ne olur?

FurkanC.
13.November.2015, 21:58
İzmir ekip olarak hava durumunda bir aksilik olmadığı sürece genelde her çarşamba Çolo cafede toplanıyoruz aramızda daytona ve spyder sahipleri var hem onlarla konuşman hemde canlı görüp biner bi duruşuna bakarsın daha sağlıklı olur derim çünkü manevra kişiden kişiye değişir bence buluşmalarla ilgili il sorumlumuz sana mesaj atıcaktır

AWESQME
14.November.2015, 01:20
Haftasonu İzmir'e geliyorum ama çarşambaya kadar duramam sınav haftası olduğundan. Ancak Tuğrul ile tanıştım yanına uğrucam bir aksilik olmazsa :) Zaten İzmir'e gitmemdeki amaç Regal Raptor bayisine gidip motorları denemek.

gerilim79
14.November.2015, 14:24
Dostum spyder al sonra keşke spyder alsaydım deme benden söylemesi bizim boy malesef uzun olmadığından klasik aldık ama spyder a hala bi başka bakarım :)

ibrahimyılmaz
14.November.2015, 19:49
Dostum spyder al sonra keşke spyder alsaydım deme benden söylemesi bizim boy malesef uzun olmadığından klasik aldık ama spyder a hala bi başka bakarım :)
Birebir katiliyorum bi classic sahibi olarak her toplantida spyder a oturuyorum:) ayrica daytona kucuk spyder buyuk diye dusunme ben spyderda cok rahat otururken daytonada ayaklarim yetismeyecek nerdeyse boy 170 :) ama bigun spyder alicam azmedip:)))

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AWESQME
14.November.2015, 20:10
Gittim bayiide denedim arkadaşlar ve daytona almaya karar verdim. Şekli daha çok hoşuma gidiyor nedense :) Aklımda motor için bir sürü modifiye var o kadar güzelki :D

spue
14.November.2015, 21:52
Gittim bayiide denedim arkadaşlar ve daytona almaya karar verdim. Şekli daha çok hoşuma gidiyor nedense :) Aklımda motor için bir sürü modifiye var o kadar güzelki :D

hayırlı olsun Hasan Can, işte motor böyle bir şey, içinden ve gönlünden gelendir....
kazasız, belasız ve her km de zevk alma dileği ile sevdiğine kavuşursun.

aidikurt
14.November.2015, 23:14
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin.

AWESQME
15.November.2015, 10:02
Tesekkurler sıfır almaya karar verdim. Nasipse 1 2 gun icinde siparisi verip sabirla beklemeye koyulucaz :)

Iyi dileklerinizin icin saolun :)

Ahmet Ateşler
15.November.2015, 11:31
Kararını vermişsin hayırlı olsun tez zamanda gönlündeki motora kavuşursun inşallah Cola cafeye bekleriz :)

AWESQME
15.November.2015, 14:02
Havaların iyi olduğu bir gün İzmir tayfasıyla tanışmaya gelicem kesinlikle :)

gerilim79
18.November.2015, 16:56
hayırlıolsun önemli olan ilk görüşte aşk :)

Bypale
18.November.2015, 18:24
Hayırlı olsun şimdiden. Daytona candır 8)