Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona 250 ve Boy/Kilo Sorunsalı
MErtugrulK
16.November.2015, 23:26
Bugün gittiğim Regal bayiinde hem Daytona 250-6c hem de Spyder'ın üzerine oturup bir test ettim. İkisi de sırıtmadı. Boy ve kiloyu sorun edip düşünen arkadaşlar varsa.
Boy: 198
Kilo: 97
Hyosung GV250'ye de binmiştim o biraz sırıtmıştı.
Sorularınız varsa yine paslaşabiliriz.
İyi günler dilerim.
Rider&Drummer
17.November.2015, 03:42
Keşke birde fotoğraf alabilseydin güzel olurdu. Bende 1.95 boy 100 kg. RR daytonanın sırıtmayacagını düşündüğüm için daytonadan yanayım. Ancak kafamdaki tek soru pedallar ve bacak duruşu. Çocuk bisikletine oturmuş gibi olmayalım.
AWESQME
18.November.2015, 10:38
1.93 üm ve daytona kesinlikle sırıtmıyor. Son ana kadar daytona alıcaktım ancak kıştan sonra motor almaya karar verdim ve limitimin de artması üzerine sınıf değiştirip yamaha yzf r25 almaya karar verdim :) Baya sağlam bi dönüş oldu :)
MErtugrulK
18.November.2015, 14:06
O biraz kararsızlık olmuş gibi :D İki motor arasında şekil olarak fark var.
Fotoğraf alamadım, aceleye geldi aslında. Ama dediğim gibi; botlar da vardı ayağımda. 198 cm olmama rağmen sırıttığını düşünmüyorum. Ötesi de yok zaten, en iyi ihtimalle Spyder var o da çok tercih edeceğim bir tip değil. Daytona sırıtmıyor ama ondan eminim.
Bypale
18.November.2015, 14:24
O biraz kararsızlık olmuş gibi :D İki motor arasında şekil olarak fark var.
Fotoğraf alamadım, aceleye geldi aslında. Ama dediğim gibi; botlar da vardı ayağımda. 198 cm olmama rağmen sırıttığını düşünmüyorum. Ötesi de yok zaten, en iyi ihtimalle Spyder var o da çok tercih edeceğim bir tip değil. Daytona sırıtmıyor ama ondan eminim.
Muhsin çok kararsızsın çoook :cheesy::cheesy:
MErtugrulK
19.November.2015, 14:31
Yamaha düşünen arkadaş için söyledim kararsızlık durumunu. Yoksa benim kararım belli. Daytona 250 arayışlarım sürüyor. Bir ihtimal sıfır alma durumum olabilir. Çanakkale'ye binmeden nasıl götüreceğim onu düşünüyorum kara kara.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.