Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodrumdan
Ozan
06.December.2015, 16:50
Merhaba mugla bodrumdan araniza katildim. En kisa zamanda yol arkadasima kavusup (chopper sahibi olarak) cevre illerede ziyaretlerle sizlerle tanismak isterim. Uygun bi chopper bulmamda yardimlarinizi beklerim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
06.December.2015, 17:44
Aramıza tekrar hoşgeldin8)
Dilerim kısa zamanda yol arkadaşına kavuşur ve güzel yollar senin olur.
Aklından geçen markayı yazmamışsın. Regalraptor düşünürsen eğer sponsorumuz MOTOSİKLETÇİM YÜKSEL abi bizim gruba özel 2015 indirimleri uyguluyo, değerlendirmen için kısa bi zaman var. Ama 2.eldede forum üyeleri arkadaşların tanıdık bildik temiz makinaları var onlarıda değerlendirebilirsin.
Burası gerçekten sıcak samimi dosthane bi havası olan ortam. Sonuçta hepimiz motosiklet kullanıcısıyız fakat bununla birlikte dostluk yardımlaşma dayanışma vs. olgularımızıda burda herdaim taze tutmayı başarmaya gayret gösteriyoruz. Büyüğüyle küçüğüyle saygı sevgi olduğu müddetçe bu olgulardanda herkes nasiplenir diye ümidimizi yitirmemeliyiz. Türkiyenin biçok yerinde bu foruma üye olan belki birgün kapımızın çalınacağı yada kapısını çalacağımız eski ve yeni dostlara selam olsun.
Tekrar hayırlı holsun.
HOŞGELDİN...8)
CELİL
06.December.2015, 18:51
Merhaba Ozan Bodrum'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
spue
06.December.2015, 21:24
selamlar Ozan, aramıza hoş geldin8)
Ömer
06.December.2015, 22:24
Gönlünden geçene en kısa sürede kavuşman dileğiyle hoşgeldin Ozan...
Ozan
07.December.2015, 01:04
Aramıza tekrar hoşgeldin8)
Dilerim kısa zamanda yol arkadaşına kavuşur ve güzel yollar senin olur.
Aklından geçen markayı yazmamışsın. Regalraptor düşünürsen eğer sponsorumuz MOTOSİKLETÇİM YÜKSEL abi bizim gruba özel 2015 indirimleri uyguluyo, değerlendirmen için kısa bi zaman var. Ama 2.eldede forum üyeleri arkadaşların tanıdık bildik temiz makinaları var onlarıda değerlendirebilirsin.
Burası gerçekten sıcak samimi dosthane bi havası olan ortam. Sonuçta hepimiz motosiklet kullanıcısıyız fakat bununla birlikte dostluk yardımlaşma dayanışma vs. olgularımızıda burda herdaim taze tutmayı başarmaya gayret gösteriyoruz. Büyüğüyle küçüğüyle saygı sevgi olduğu müddetçe bu olgulardanda herkes nasiplenir diye ümidimizi yitirmemeliyiz. Türkiyenin biçok yerinde bu foruma üye olan belki birgün kapımızın çalınacağı yada kapısını çalacağımız eski ve yeni dostlara selam olsun.
Tekrar hayırlı holsun.
HOŞGELDİN...8)
yazdiklarin ve temennin icin tskler... yillar once kanuni seyhan 250 vardi onla adim attim bu aralarda ilk karsilastigim kuba superlight 200 oldu sekil olarakta hos...ama hic olmazsa cift silindir bi motor arayisina girdim...1 hafta once 97 model honda rebel buldum.ama 74bin km olmasi gozumu korkuttu...rr250cc modellerine gozum takildi etkilemedi diemem.sifir yada ikinci ellere bakiyorum...ikinci ellerde grup uyeleri ve referansla alabilirim die dusunuyorum...bildiginiz onereceginiz varmi?
GökhanMüezzinoğlu
07.December.2015, 11:35
yazdiklarin ve temennin icin tskler... yillar once kanuni seyhan 250 vardi onla adim attim bu aralarda ilk karsilastigim kuba superlight 200 oldu sekil olarakta hos...ama hic olmazsa cift silindir bi motor arayisina girdim...1 hafta once 97 model honda rebel buldum.ama 74bin km olmasi gozumu korkuttu...rr250cc modellerine gozum takildi etkilemedi diemem.sifir yada ikinci ellere bakiyorum...ikinci ellerde grup uyeleri ve referansla alabilirim die dusunuyorum...bildiginiz onereceginiz varmi?
Aramıza hoşgeldin Ozan. Bütçen nedir bilemiyorum ama Daytona mı, Spyder mı düşünüyorsun. 250 lik veya 350 lik arasında fiyat ve persormans açısından farklar var. Benim Datyona da dahil referans olabileceğimiz satılık temiz makinalar mevcut.
Ozan
07.December.2015, 11:40
Aramıza hoşgeldin Ozan. Bütçen nedir bilemiyorum ama Daytona mı, Spyder mı düşünüyorsun. 250 lik veya 350 lik arasında fiyat ve persormans açısından farklar var. Benim Datyona da dahil referans olabileceğimiz satılık temiz makinalar mevcut.
Daytona dusunuyorum. 250 ve uzeri olmasi tercihimdir.fiyat olarakta .6-7 civarı bakiyorum
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bypale
07.December.2015, 15:06
Önerim; dışardan bir makinaya bakmak yerine.forumdan arkadaşların makinalarına bak önce. Fiyat model güç sana kalıyo. Aklına yatan hangisi varsa sahibiyle görüş. Böle bi toplulukta git şunun makinasını al dememiz etik olmaz. Diğerlerine haksızlık olmuş olur. Sende dahil bir parçanın bütünlüğü için varız sonuçta..8)
Gönlünden geçene kısa zamanda kavuşursun inşallah. Hayırlısı neyse o olsun. 8)8)
tbaylan
09.December.2015, 12:31
Ozan, Muğla'dan aramıza hoşgeldin. Bodrum motosiklet için gerçekten güzel bir yer. Potansiyel çok fazla var. Önümüzdeki sezon biz de o taraflara geleceğiz.
Umarım gönlündeki makineye kısa sürede kavuşursun. Koruyucu ekipman kullanımına da önem vermeni tavsiye ederim.
Farın da, yolun da açık olsun.
Sevgiler.
tb
Ozan
10.December.2015, 02:45
Ozan, Muğla'dan aramıza hoşgeldin. Bodrum motosiklet için gerçekten güzel bir yer. Potansiyel çok fazla var. Önümüzdeki sezon biz de o taraflara geleceğiz.
Umarım gönlündeki makineye kısa sürede kavuşursun. Koruyucu ekipman kullanımına da önem vermeni tavsiye ederim.
Farın da, yolun da açık olsun.
Sevgiler.
tb
ihtiyaclarimi karsilayacak ev is is ev ve arada kisa geziler yaparak kafa dagitacagim bi motor almama bi aksilik olmazsa az kaldi. motordan once koruyucu ekipmanlar hazir. tek ve kucuk eksik olan motor yok
yolunuz Bodrum`a duserse beklerim tabiki
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.