PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Yeni Kayıt Oldum

Joe Ahmet
11.December.2015, 23:22
Sitenizi uzun zamandır biliyordum.

Kendi kendime dedim bu zamandır okuyorsun sen nasıl raptorcusun al bir email kaydol (http://www.emailkaydol.gen.tr/) şu siteye dedim ve öyle yaptım :)

Regal 9B kullanıcısıyım umarım sizlerle daha ilerleyen günlerde iyi şeyler yaparız :)

Bu arada herkese selamlar yaşım 25 İstanbul'da yaşıyorum :)

CELİL
12.December.2015, 00:48
Merhaba Ahmet aramıza katılman uzun sürmüş hoş geldin aradaki zamanı aktif olarak telafi edersin artık :) 8)

İlker Akgül
12.December.2015, 09:34

Kendi kendime dedim bu zamandır okuyorsun sen nasıl raptorcusun al bir email kaydol (http://www.emailkaydol.gen.tr/) şu siteye dedim ve öyle yaptım :)

Regal 9B kullanıcısıyım umarım sizlerle daha ilerleyen günlerde iyi şeyler yaparız :)

Baya büyük bi kayıp bence telafisi mümkün yalnız sizin gibi takip edip üye olmayan onlarca kişi olduğuna eminim hoşgeldin ahmet

ANTALYA-MERKEZ

Bypale
12.December.2015, 11:28
Geç kalmış sayılmazsın. Hoşgeldin ahmet

batebay
12.December.2015, 11:51
Abiler konuyla alakasiz ama bu tapatalkı pek cozemedim o yuzden bu konuya yaziyorum,cevizcioglu diye bi sitede 250 regal krank 350 tl yaziyor,ama demirtas motorda falan cogu yerde 700 lira falan,yari yariya fiyat oynamasi nedendir acaba uyumlumudur? Bende 2011 daytona 350 var

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlker Akgül
12.December.2015, 11:52
Abiler konuyla alakasiz ama bu tapatalkı pek cozemedim o yuzden bu konuya yaziyorum,cevizcioglu diye bi sitede 250 regal krank 350 tl yaziyor,ama demirtas motorda falan cogu yerde 700 lira falan,yari yariya fiyat oynamasi nedendir acaba uyumlumudur? Bende 2011 daytona 350 var

Cikma parcami orjinalmi

ANTALYA-MERKEZ

batebay
12.December.2015, 11:53
Cikma degil ya sifir parca ama klasik 250 likle daytona/spyder kranklari uyuyormu

İlker Akgül
12.December.2015, 12:06
Bence uyar ama onlarin ic yapisini ben bilmiyorum bilenler yardim eder daytona kullanmadim yani klasikti rahmetli

ANTALYA-MERKEZ

batebay
12.December.2015, 12:07
Tamamdir abim cok sagolasin

Bahadır
12.December.2015, 12:24
Aramıza hoşgeldin Ahmet.Önümüzdeki sezon bol bol gezilere katılır hatanı telafi edersin :p

Ömer
12.December.2015, 12:45
İlk buluşmada herkese bir çay ısmarlar hatanı telefi edersin :)

Bu arada hoşgeldin, daimi olman dileğiyle...

CELİL
12.December.2015, 12:52

Merhaba Batuhan
Ahmet'in başlığı karıştırmışsın cevabı veriyorum ama konuyu buradan devam etmeyelim
Tüm 250 ve 350 cc RR ların motorları ve parçaları aynı ( piston gömlek hariç ) sadece balansörlü ve balansörsüz modellerin parçaları birbirine uymaz aradaki fiyat farkıda buradan geliyor ilandaki krank blansörsüz makinalar içindir onlar daha ucuz 8)