Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : radyatör

ereneren
17.December.2015, 22:22
iyi akşamlar herkese dün farkettim belkide bikaçgündür öyle radyatörden duman çıkıyodu ama hararet ışığı yanmıyodu baktım antifiriz komple bitmiş biyerden akıyo sanırım nolmustur acaba komple değişmesimi lazım tamiri olurmu nekadar radyatörler

ibrahimyılmaz
17.December.2015, 22:48
Kardeşim ben bugün degistirdim radyatörü kazadan dolayı yenisi classic larde 240 TL demirtaş ta ama eğer duman çıkıyorsa hararet anlamına gelmez dışarda su varsa yada dışardan su geldiyse radyatore buhar yapabilir ama kaçırıyosa az bisey alma yenisini git sanayide radyatorculer var lehim yapıyorlar çok makul hasara gore 20 30 tlye bile halledersin değmez yenisini almaya..

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
17.December.2015, 22:57
iyi akşamlar herkese dün farkettim belkide bikaçgündür öyle radyatörden duman çıkıyodu ama hararet ışığı yanmıyodu baktım antifiriz komple bitmiş biyerden akıyo sanırım nolmustur acaba komple değişmesimi lazım tamiri olurmu nekadar radyatörler
Merhaba Eren motor sıcakken yoldan su gelip radyatör ıslanırsa radyatör buhar dumanı yapar kuruyunca geçer normaldir eğer öyle bir durum yoksa radyatör yedek su deposunu yarıya kadar doldurup eksiltip eksiltmediğini kontrol et eksiltiyorsa kaçak hortumlardan radyatör kapağından veya radyatördeki delikten olabilir radyatör delikse oto sanayilerde radyatör tamircileri var eğer tamir olmazsa yenisi 250 tl civarı sanırım kolay gelsin