PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizliden Sevgi Ve Saygı İle Merhaba

Fatal
22.December.2015, 23:29
Selamlar arkadaşlar aranıza Denizliden Katılıyorum ismim Mustafa SARAÇ RR 250 SPYDER alma niyetindeyim kredi işlemleri için uğraşıyorum bu aradada V motorlu japonlara bakıyordum 250cc lik RR ler gözüme çarptı spyder ı seviyordum zaten bir şey almadan çok araştıran birisiyimdir sitenizdeki bi çok konuyu okudum kullanıcı yorumlarını gördüm dahada ısındım spyder a hayırlısı bakalım bende yakında bi rr spyder la katılacağım aranıza inşallah

CELİL
22.December.2015, 23:37
Merhaba Mustafa Denizli'den aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gölündeki Spyder'e kavuşursun

Ömer
22.December.2015, 23:38
Mustafa hoşgeldin, spyder için yola çıkmışsın şimdiden hayırlı olsun

spue
23.December.2015, 00:08
aramıza hoş geldin Mustafa,
gönlündeki makinaya kavuşup, kazasız belasız zevkli km.'ler dilerim....8)

Bypale
23.December.2015, 00:31
RaptorRiders doğru adres kardeşim.içindeki Spyder doğru tercih. Şimdiden hayırlı olsun. Kısa zamanda kavuşun inşallah8)

Fatal
23.December.2015, 00:51
Hayırlısı bakalım banka kıllık yapmasaydı şu anda almış olacaktım ama fırsattan istifade nasıl motordur egzoz sesi olsun performans olsun kullanım olsun yurt dışındaki emsal görüntüleri olsun kafamda birçok ışık yandı hayırlısı ne ise o olsun eğer kredi işi önceden olmuş olsaydı borelli ledow alıyordumki iyikide olmamış kredim yoksa SPYDER ım olmayacaktı bakalım yılbaşından sonra neler olacak elektronik hastası ve meraklısı biri olarak xenon amerikan park hatta ve hatta ayaklığı iptal edip air süspansiyon ile gövdeyi yere oturtmayı bile düşündüm o derece delirdim yani inş ilerde keyifli projelere imze atarız yeterki spyder ımı alayım

Gobeklinsan
23.December.2015, 05:42
Aramıza hoşgeldin mustafa en kısa zamanda gönlünde ki spyder'a kavuşmanı dilerim

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatal
23.December.2015, 10:32
Herkese teşekkür ederim :)

CaNeR
23.December.2015, 10:37
Aramıza hoşgeldin mustafa spyder candır 8)