Orijinalini görmek için tıklayınız : Kafam çok karıştı acil yardım edin arkadaşlar lüften
Fatal
28.December.2015, 16:24
Daha öncede dediğim gibi spyder almak istiyordum can ciğer bi arkadaşıma bahsettim oda gitti hemen asya ghost350 aldı 8)
Motora oturdum baktım inceledim güzel ama malum kafamda spyder var
Çoğunlukta işe gitmek için şehir içi kullanacağım pazar yerleri denetim personeliyim sürekli şehir içi geziyorum yazında izin günlerimde şehir dışı yada uzun yol gezmesi yapmayı planlıyorum
Arkadaşımın dediğine göre daha önce spyder kullanmış çok yorar seni dönüşü zordur uzun yoldada yorulursun alma daytona al dedi bende spyderın hastasıyım malum duruşu görünüşü beni cezbediyor ama aldıktan sonra beğenmedim deyip değiştirme şansım olmayacak daha önce uzun zaman kanuni merlin s maxi scooter kullandım bi ara 125cc mondial grumble kullandım ve tahmini 2 seneye yakındır motora hiç binmedim 1.87 boy 134 kiloyum (tabiki bi 30 kilo vermeyi planlıyorum ilerleyen zamanlarda :cheesy: ) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım T gidon seviyorum daytonada alsam T gidona çeviririm ama dediğim gibi acayip bi ikilemde kaldım çıldırmak üzereyim birde hep bot giymeyi severim bot vites pedalının altına ayağımı koyarken vites değiştirmek için biraz dar kaldı asya ghost da. RR larda kol yukarı kaldırılıyormu? ayarlımı? yoksa ona alışmammı gerekiyor
Forumda çok konu okudum baktım herkes dönüşlerden bahsesiyor ama kimse detaylı kullanıcı olarak bahsetmemiş yada ben bulamadım sizce ne yapmalıyım spyder yorucudur mantığıyla gidip daytonamı almalıyım yoksa bunlar hurafe diyip spyder alma fikrimden vazgeçmemeliyim mi lütfen yardım edin kaç gündür beynim patladı bunu araştırıp düşünmekten
Not : Yılbaşından sonraki ilk hafta yada 2. Hafta alma niyetim var sadece bankadan kredi çekmem gerekiyor bu yüzden çok kafam karıştı ve tedirginim kusura bakmayın :yorgun:
CELİL
28.December.2015, 16:44
Merhaba Mustafa Spyder trafikte biraz daha yorucudur fakat biz istanbul trafiğinde spyder ile fıldır fıldır gezip tadını alıyorken sen denizli trafiğindemi zorlanıcaksın bence gönlündeki makinayı al keyifle bin gülü seven azcık dikenine katlanır :) 8)
Fatal
28.December.2015, 17:10
Uzun yolda açıdan dolayı gidon titremesi yada yalpamala yapıyormu ?
Denizlide bir spydercı arkadaşla konuştum akşam gidip inceleyeceğim 250cc spyder sahibi satmak istiyormuş ben 350 düşünüyordum 250 cc yi 350 ye dönüştürmek mümkünmü gömlek piston değiştirsem yetermi 350 cc olması için
Celil abi allah razı olsun yüreğime su serptin kafam o kadar rahatki şu anda spyder konusunda devam diyorum o zaman
Peki abi pedal konusunda ne diyosun ?
umut.
28.December.2015, 17:10
bence gönlünden geçen motoru al. Motorunu sevdiğin zaman ne yorgunluk seni düşündürecek ne de trafikte rahat etmemen. makinan şimdiden hayırlı olsun :)
CELİL
28.December.2015, 18:07
Uzun yolda spyder çok rahattır yola yapışır gidonda titreme yok tadı uzun yolda çıkar
250 cc 350cc ye dönmüyor ustalar gömlek bağlantılarının yeri tutmuyor diyor
vites pedalının ayarı var bota göre ayar yapabilirsin 8)
Fatal
28.December.2015, 18:20
Çok teşekkür ediyorum hepinize kafam çok rahat şu anda olsun madem 350 cc olmuyor 250cc de yeter bana yılbaşından sonra inş hayırlı olsun der alırım spyderımı :cheesy:
FouL
28.December.2015, 18:50
üstadim pek bilgim yok fakat mantıken .. 134 kiloyum demissin 250 den ote 350cc alman daha mantikli değil mi almışken... çekişi daha iyidir 350cc nin yani ileriki zamanlarda artçi ile yolculuk yapmak isterseniz çekişi zor olur 250cc'de..
ibrahimyılmaz
28.December.2015, 19:51
S.a. cumleten öncelikle yeni alacaginiz motor hayırlısı olur inşallah konu değiştirip kafa karıştırmak istemem ama spyder 350 demistin hocam ben Celil abiye katılıyorum gönlündeki makinayı almasan aklının bi köşesinde hep kalacak ama kiloyla ilgili veya çekişle ilgili kaygıların varsa o paraya japon virago 535 de düşünebilirsiniz veya en 500 ler var ve oldukça güçlü makineler dusunebilirsin bence ve 350 spyder fiyatına bulursun çok rahat fakat tabiki bende içine sinen makinayı al derim en başta:)
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
28.December.2015, 21:44
Daha öncede dediğim gibi spyder almak istiyordum can ciğer bi arkadaşıma bahsettim oda gitti hemen asya ghost350 aldı 8)
Motora oturdum baktım inceledim güzel ama malum kafamda spyder var
Çoğunlukta işe gitmek için şehir içi kullanacağım pazar yerleri denetim personeliyim sürekli şehir içi geziyorum yazında izin günlerimde şehir dışı yada uzun yol gezmesi yapmayı planlıyorum
Arkadaşımın dediğine göre daha önce spyder kullanmış çok yorar seni dönüşü zordur uzun yoldada yorulursun alma daytona al dedi bende spyderın hastasıyım malum duruşu görünüşü beni cezbediyor ama aldıktan sonra beğenmedim deyip değiştirme şansım olmayacak daha önce uzun zaman kanuni merlin s maxi scooter kullandım bi ara 125cc mondial grumble kullandım ve tahmini 2 seneye yakındır motora hiç binmedim 1.87 boy 134 kiloyum (tabiki bi 30 kilo vermeyi planlıyorum ilerleyen zamanlarda :cheesy: ) ne yapmalıyım çok kararsız kaldım T gidon seviyorum daytonada alsam T gidona çeviririm ama dediğim gibi acayip bi ikilemde kaldım çıldırmak üzereyim birde hep bot giymeyi severim bot vites pedalının altına ayağımı koyarken vites değiştirmek için biraz dar kaldı asya ghost da. RR larda kol yukarı kaldırılıyormu? ayarlımı? yoksa ona alışmammı gerekiyor
Forumda çok konu okudum baktım herkes dönüşlerden bahsesiyor ama kimse detaylı kullanıcı olarak bahsetmemiş yada ben bulamadım sizce ne yapmalıyım spyder yorucudur mantığıyla gidip daytonamı almalıyım yoksa bunlar hurafe diyip spyder alma fikrimden vazgeçmemeliyim mi lütfen yardım edin kaç gündür beynim patladı bunu araştırıp düşünmekten
Not : Yılbaşından sonraki ilk hafta yada 2. Hafta alma niyetim var sadece bankadan kredi çekmem gerekiyor bu yüzden çok kafam karıştı ve tedirginim kusura bakmayın :yorgun:
Kardeşim ne alırsan al ama senin istediğin ve içine sinen makina olsun başkalarını dinleme. Daha bugün 350 cc spyder aldım buzlu yollarda ankara trafiğinde hemde iş çıkışında binlerce aracın arasında gezdim ne yoruldum nede dönüşlerde sıkıntı çektim ve aydır motora binmiyordum. Ben anladım sende benim gibi spyder aşığı birisisin bu yüzden kendine bahane bulma daytona alırsan her spyder gördüğünde için gidecek festivallerde spyder ların yanında fotoğraf cektireceksin falan . O yüzden sen içindeki o hissiyata güven derim 8)
Fatal
28.December.2015, 22:42
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum 250 lik bulmuştum denizlide daha ilk sahibinden 6500 kmde 7500 anlaştık ama arkadaşımdaki ghost 350nin sesi görüntüsü tahrik etti baktımki 250 nin sesine göre bariz fark ediliyor ikiside açık egzozlu bende kesinlikle 350 cc lik almalıyım dedim :Rockn Roll:
Kardeşim ne alırsan al ama senin istediğin ve içine sinen makina olsun başkalarını dinleme. Daha bugün 350 cc spyder aldım buzlu yollarda ankara trafiğinde hemde iş çıkışında binlerce aracın arasında gezdim ne yoruldum nede dönüşlerde sıkıntı çektim ve aydır motora binmiyordum. Ben anladım sende benim gibi spyder aşığı birisisin bu yüzden kendine bahane bulma daytona alırsan her spyder gördüğünde için gidecek festivallerde spyder ların yanında fotoğraf cektireceksin falan . O yüzden sen içindeki o hissiyata güven derim 8)
valla aynı görüşteyim hocam haklısın ama bi yandanda ghostun siyah beyaz görüntüsüde cazip geldi krom pek yoktu dedim madem siyah ve krom ağırlıklı spyderdan daha hoşgeldi gözüme neden ilerde komple parçalayıp kafama göre denk değiştirmiyim 8) sonuçta parçalamak basit tek uğraştıracak kısım motoru siyaha boyamak olucak ama onunda üstesinden gelirim evelallah bakalım hayırlısı diyelim
arkadaşlar izmir gaziemir de oturan yada yakın olan bir arkadaşımız varmı orda 350 lik bir spyder var gitmeden önce baktırsa arkadaş temizse öyle gitsem izmire kadar bu mümkünmü acaba :soru?
Fatal
28.December.2015, 22:48
üstadim pek bilgim yok fakat mantıken .. 134 kiloyum demissin 250 den ote 350cc alman daha mantikli değil mi almışken... çekişi daha iyidir 350cc nin yani ileriki zamanlarda artçi ile yolculuk yapmak isterseniz çekişi zor olur 250cc'de..
mantıklı ama denizlide 350 lik olmayınca öyle düşünmüştüm gönlüm 350den yana seside bariz fark ediliyor ama dediğim gibi izmirde baktırabilecek bir arkadaş varsa oraya gitmeden olabilir :p
S.a. cumleten öncelikle yeni alacaginiz motor hayırlısı olur inşallah konu değiştirip kafa karıştırmak istemem ama spyder 350 demistin hocam ben Celil abiye katılıyorum gönlündeki makinayı almasan aklının bi köşesinde hep kalacak ama kiloyla ilgili veya çekişle ilgili kaygıların varsa o paraya japon virago 535 de düşünebilirsiniz veya en 500 ler var ve oldukça güçlü makineler dusunebilirsin bence ve 350 spyder fiyatına bulursun çok rahat fakat tabiki bende içine sinen makinayı al derim en başta:)
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şu anda 7500 tl ye HD var desen gözüm görmüyor ne yazıkki :cheesy: o kadar bağlandım RR a :hastayız: teşekkürler genede tavsiyen için 8)
2_rock
29.December.2015, 00:14
mantıklı ama denizlide 350 lik olmayınca öyle düşünmüştüm gönlüm 350den yana seside bariz fark ediliyor ama dediğim gibi izmirde baktırabilecek bir arkadaş varsa oraya gitmeden olabilir :p
Hocam şu anda 7500 tl ye HD var desen gözüm görmüyor ne yazıkki :cheesy: o kadar bağlandım RR a :hastayız: teşekkürler genede tavsiyen için 8)
Şimdi HD içinde böyle konuşma ayıp alınır sonra :cheesy:
Fatal
29.December.2015, 02:10
Valla şu andaki kanaatim HD sıfır gözümde tabi güzel makinalar tartışmasız ama bana RR lazım o yüzden yok gözümde
Ve ne şanstırki arkadaşımın ghost 350 sini kullandım az önce bi arkadaşını aradı oda 250 lik e9b biniyo geldi ikisinide kullandım 350 nin çekişi torku çok belli oluyo 250 ye göre kesinlikle kafamda herşey netleşti 350cc spyder alıcam olaki bulamazsam şayet beyaz renk daytonaya dönerim şimdilik düşüncelerim bu herkese teşekkür ederim değerli vakitinizi benim için harcadığınız için :) bidr izmirdrb bi arkadaş bulsaydık motor için tam olacaktı bakalım oda çıkar inş :)
Fatal
29.December.2015, 02:22
Düşünmekten kafayı yiyeceğim yoksa herşeyi netleştirdim kafamda derde tasaya son artık yeter bi banka işi kaldı yılbaşından sonra onuda çözdümmü tamamdır :)
2_rock
29.December.2015, 02:48
Düşünmekten kafayı yiyeceğim yoksa herşeyi netleştirdim kafamda derde tasaya son artık yeter bi banka işi kaldı yılbaşından sonra onuda çözdümmü tamamdır :)
Seni çok net anlıyorum vallahi allah kolaylık versin. Dün geceye kadar aynı şekil derdim.
2_rock
29.December.2015, 15:19
Almadan ölürsem gözüm açık giderim kimde spyder varsa gece kâbusu olurum :) :) :)
Kardeşim ben Tuğrul la konuştum hatta benden öncede Celil abi aramış. Senin izmirdeki spyder için seferberlik ilan ediliyor birazdan :Rockn Roll:
Bypale
29.December.2015, 15:24
Almadan ölürsem gözüm açık giderim kimde spyder varsa gece kâbusu olurum :) :) :)
"""""""""""""""""""""2_rock 'tan alıntıdır...
Abilerim bu nedir alamadım motoru dün itibari ile aldim .ve sigorta için fiyat araştırmasına girdim ve buyrun çıkanlar.*
Allianz 2001 TL
AXA 1863 TL*
Anadolu o82 TL
Simpo 1062 TL
Gruopabama 1763 TL*
Mapfre 1594 TL*
Yardım edin motor zaten ne kadar
#######################################
Mustafa bu sigorta fiyatlarınıda hesaba katmışsındır umarım. İçini karartmak istemem ama hepimiz kızıp çıldırsakta gerçekler bunlar. Sigorta konusundaki maddiyatlarınıda düşünmelisin. Motorunu aldıktan sonra sıkıntıya düşmemen için hesabını iyi yap. 8)
tbaylan
29.December.2015, 15:28
"""""""""""""""""""""2_rock 'tan alıntıdır...
Abilerim bu nedir alamadım motoru dün itibari ile aldim .ve sigorta için fiyat araştırmasına girdim ve buyrun çıkanlar.*
Allianz 2001 TL
AXA 1863 TL*
Anadolu o82 TL
Simpo 1062 TL
Gruopabama 1763 TL*
Mapfre 1594 TL*
Yardım edin motor zaten ne kadar
#######################################
Mustafa bu sigorta fiyatlarınıda hesaba katmışsındır umarım. İçini karartmak istemem ama hepimiz kızıp çıldırsakta gerçekler bunlar. Sigorta konusundaki maddiyatlarınıda düşünmelisin. Motorunu aldıktan sonra sıkıntıya düşmemen için hesabını iyi yap. 8)
Sigorta konusu ile ilgili yardımcı olabileceğim birini tanıyorum. Olur da ihtiyaç olursa bana bir haber verin araya birini sokar bir yerden de ben fiyat alırım8)
2_rock
29.December.2015, 15:36
Sigorta konusu ile ilgili yardımcı olabileceğim birini tanıyorum. Olur da ihtiyaç olursa bana bir haber verin araya birini sokar bir yerden de ben fiyat alırım8)
Tuğrulcum bir fiyat alırsan çok sevinirim. Çok makbule geçer yumurta dayandı öyle soyliyim
Fatal
29.December.2015, 15:40
Tuğrulla görüştük sağolsun yardımcı oldu sigorta sorun değil kredi kartına taksitle yada sonraki ay ödemeli birşekilde hallederim gerekirse sigortasız binerim :) :) :) :)
2_rock
29.December.2015, 22:53
Büyük ihtimalle daha iyi bir fiyat bulamazsam 830 TL olarak sigorta yapıcam
batebay
30.December.2015, 00:11
Büyük ihtimalle daha iyi bir fiyat bulamazsam 830 TL olarak sigorta yapıcam
DEMİR SİGORTA
Dehşet-ül vahşet [emoji6]
2_rock
30.December.2015, 00:42
DEMİR SİGORTA
Dehşet-ül vahşet [emoji6]
Teşekkür ediyorum inşallah ankarada vardır
Fatal
30.December.2015, 01:08
Benim arkadaş 2012 model 2013 trafiğe çıkışlı ghost 350 ye 386 tl ye sigorta yaptırdı 22 yaşında kendisi gayet iyi bizim o zaman
2_rock
30.December.2015, 01:20
Benim arkadaş 2012 model 2013 trafiğe çıkışlı ghost 350 ye 386 tl ye sigorta yaptırdı 22 yaşında kendisi gayet iyi bizim o zaman
Bakalım demir sigorta diye bir yer varmış yarın gidicem. Ne diyecekler. Sen alınca bakarız ne olacak ne diyecekler
Fatal
30.December.2015, 08:45
Valla bizim sigortayı çıkaran arkadaşta demir sigortaya sorun o daha ucuza çıkarır dedi demekki tüm türkiyede geçerli bir firma haline gelmiş bakalım ne olacak
2_rock
30.December.2015, 12:24
Valla bizim sigortayı çıkaran arkadaşta demir sigortaya sorun o daha ucuza çıkarır dedi demekki tüm türkiyede geçerli bir firma haline gelmiş bakalım ne olacak
Demir sigortanın kotası dolmuş o yüzden normalden fazla çıkar dediler. Ergo ya yonlerndirdiler orasına 1000 kusur çıktı hayırlısi bakalım
Fatal
30.December.2015, 12:25
Sigortasız binsende her ihtimale karşın sen yanında 15 amperlik bi iki tane taşı mustafa. ::::::::::
Usta bence 15 amper yetmez dedim malum kilo fazla kalıp büyük en iyisi 2 30 1 40 amper mantıklı geldi tavsiyene uyuyorum ve yanımda taşıyorum sorun olmaz inş :Rockn Roll::cheesy::cheesy:8)
http://s23.postimg.org/3z0v69rcr/20151230_101428.jpg
Fatal
30.December.2015, 12:29
Demir sigortanın kotası dolmuş o yüzden normalden fazla çıkar dediler. Ergo ya yonlerndirdiler orasına 1000 kusur çıktı hayırlısi bakalım
Valla denizliden farklı çıkarsa sordurayım istersen burdaki sigortacılara gerçi hepsi aynı yerden yapıyolar ama belki fark olur
2_rock
30.December.2015, 12:34
Valla denizliden farklı çıkarsa sordurayım istersen burdaki sigortacılara gerçi hepsi aynı yerden yapıyolar ama belki fark olur
Büyük ihtimalle fiyatlar aşağıdaki yukarı aynı çıkacak gibi ama sorarsan sevinirim en azından hangi firma
2_rock
30.December.2015, 12:35
Usta bence 15 amper yetmez dedim malum kilo fazla kalıp büyük en iyisi 2 30 1 40 amper mantıklı geldi tavsiyene uyuyorum ve yanımda taşıyorum sorun olmaz inş :Rockn Roll::cheesy::cheesy:8)
Hayırlı olsun .Karşıyakali bayrağı gibi olmuş :p
Fatal
30.December.2015, 12:49
Büyük ihtimalle fiyatlar aşağıdaki yukarı aynı çıkacak gibi ama sorarsan sevinirim en azından hangi firma
0 507 775 26 27 yeni aldıysan motoru malum noter şatış belgesinin fotoğrafını yolla numarama sordurayım burdaki arkadaşlara
2_rock
30.December.2015, 13:21
0 507 775 26 27 yeni aldıysan motoru malum noter şatış belgesinin fotoğrafını yolla numarama sordurayım burdaki arkadaşlara
http://s8.postimg.org/su1vftsu9/IMG_20151228_WA0004.jpg (http://postimg.org/image/su1vftsu9/)
Fatal
30.December.2015, 13:35
Aldora yarın zamlanacakmış sigortalar arkadaşa sordurdum araştırıp haber vericek söylerim ben sana
Bypale
30.December.2015, 13:50
Sigortaları duyunca tırnaklarını daha çok yiyceksin. Benden sana bi tavsiye daha tırnak yeme::::::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Bahadır
30.December.2015, 14:06
30-40 amper bizim motorlar için fazla.Eğer fazla akım çeker de sigorta atmazsa kablolar yanar bilginiz olsun.Bizim sigortalar 10 yada 15 amper olması lazım8)
Fatal
30.December.2015, 14:50
Ben kablolarıda kalınlaştırırım aküyüde heybenin içine kamyon aküsü olarak ekledikmi tamamdır sıkıntısız olur 8) 8) 8)
Fatal
30.December.2015, 14:51
http://s8.postimg.org/su1vftsu9/IMG_20151228_WA0004.jpg (http://postimg.org/image/su1vftsu9/)
Aldora en düşük 950 çıktı kardeşim haberin olsun
Edit : son 830 tl aldora kredi kartına 4 taksit adresine kargolayacak poliçeni
2_rock
30.December.2015, 17:40
Aldora en düşük 950 çıktı kardeşim haberin olsun
Edit : son 830 tl aldora kredi kartına 4 taksit adresine kargolayacak poliçeni
Bugün yaptırdım doğa sigorta 830 TL el mahkum .ruhsatı da aldım.
http://s24.postimg.org/oaejydsep/IMG_20151230_WA0004.jpg (http://postimg.org/image/oaejydsep/)
Fatal
30.December.2015, 18:46
Olanı o zaten bendede en son 830 çıkmıştı hayırlı olsun tekrardan darısı bana ama yarından itibaren sigortalar artacak hadi bakalım ne olacak son durum
2_rock
31.December.2015, 03:20
Olanı o zaten bendede en son 830 çıkmıştı hayırlı olsun tekrardan darısı bana ama yarından itibaren sigortalar artacak hadi bakalım ne olacak son durum
Sagol kardeşim herisk hallettim bu gün. Darısı senin başına inşallah sigortadan uygun bisiler bulursun valla evlat acısı gibi koyuyor
Fatal
31.December.2015, 08:57
Valla arkadaş 2012 ghost una en son 350 ye çıkardı il den ile fark ediyo sigorta
penguennoktanet
31.December.2015, 15:23
Ben 55 plakalı 2011 spyder'a 250TL'ye Sampo Japan'dan yaptırdım. :)
2_rock
31.December.2015, 16:52
Kader yapcak bizi yok artık ödedik geçtik:(
2_rock
02.January.2016, 23:29
Yılbaşı ve resmi tatil bitsin ayın 4 ü pazartesi açılcak bankalar o zaman ışık hızında başlıcam işlemlere 8) 8)
Motordan ses çıktımı ne oldu kesinleşti mi ?
Fatal
03.January.2016, 07:38
Sahibiyle konuştum ilan açmadı tekrar beni beklicek bi kaç gün bende bankadan işimi halledince baktırcaz ne olur ne olmaz gene bi aksilik çıkarsa boşuna uğraşmamış oluruz
2_rock
03.January.2016, 12:06
Sahibiyle konuştum ilan açmadı tekrar beni beklicek bi kaç gün bende bankadan işimi halledince baktırcaz ne olur ne olmaz gene bi aksilik çıkarsa boşuna uğraşmamış oluruz
İyi bari olayın yarısını halletmiş sin. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz biran önce kavuşursun
Fatal
03.January.2016, 13:00
Herşey tamam bi tek banka sıkıntısı kaldı borum harcım yok kredi onayı vermiyo bi halletsem gerisi çorap söküğü gibi gelcek :)
2_rock
03.January.2016, 21:08
Herşey tamam bi tek banka sıkıntısı kaldı borum harcım yok kredi onayı vermiyo bi halletsem gerisi çorap söküğü gibi gelcek :)
Banada vermedi akbank tan talepte bulundum.
Hang
03.January.2016, 23:01
34 plaka 2014 model 2015 çıkışlı daytona ya 2-3 gün önce 712 tl ye yaptırdık allianz sigorta sigortacı babam gibidir..isterseniz en uygun fiyattan teklif alabiliriz. ;)
2_rock
04.January.2016, 01:56
34 plaka 2014 model 2015 çıkışlı daytona ya 2-3 gün önce 712 tl ye yaptırdık allianz sigorta sigortacı babam gibidir..isterseniz en uygun fiyattan teklif alabiliriz. ;)
Belkide türkiye de ehliyetim yok die yada sınırlar içinde ki ilk motor diyemi öle oldu
eNkaZw
06.January.2016, 22:22
Ben spyder kullanıcısıyım genelde şehir içi kullanıyorum ama uzun yol da yaptım. motoru ilk aldığım gün 250 metre zor götürmüştüm. hafif, yarı otomatik 125cc cup motorum vardı daha öncesinde. Spyder alışana kadar gerçekten zor geldi bana. Özellikle yavaş giderken manevrada zorluk çektiriyor. ve yine gidon mesefasinden olsa gerek yokuş aşağı giderken bir yere dönmek istediğinizde ön freni çok makul kullanmanız gerek. ön fren dönüşlerde sıkıldığı zaman bir takım absürt hareketleri oluyo motorun dengesi falan şaşıyo güvensiz hissettiyor. Onun dışında başka bir sıkıntısı şuan için aklıma gelmedi. Alıştığınızda gerçekten çok keyifli bi motor. Trafikte çok fazla zorlanmıyorum ortalama bi motorun geçeceği her yerden rahatlıkla geçiyorum. ayrıyetten uzun yol da yaptım bursadan 1 kez mola vererek istanbula kadar geldik artçılı bi şekilde. tabi arkadaki ayvayı yedi ama ben pek yorulmadım :)
Fatal
07.January.2016, 02:06
valla çok aşırı bi dönüş yaptım spyderdan salı günü manisadan 2012 model 5000 km de Asya Ghost 350 alıp geliyorum hayırlısıyla
Eminim şunu diyenler olucak spyder diyordun ne oldu? diye
2 gece önce gezmeye çıktım petrolde 2015 350 spyder gördüm yeni almış sahibi ghost la yan yana getirdik tamam spyder çok güzel ama ne bileyim ghost (yani daytona) daha dolu göründü gözüme bide şöyle düşündüm ben malum kilolu biriyim birdee denizlinin yolları dillere destandır kazı çalışması hiç bitmez bigün kazayla sert bir çukura girersem maşa önde olduğu için şasede aşırı yükden dolayı çatlama yapabilir diye düşündüm bide arkadaşdada ghost olunca ikiz makina yapalım dedik güzel projelerimiz var o yüzden ghost alıyorum inş salı günü öğle saatlerinde motor benim olucak :Rockn Roll: :Rockn Roll: :Rockn Roll:
2_rock
07.January.2016, 02:11
valla çok aşırı bi dönüş yaptım spyderdan salı günü manisadan 2012 model 5000 km de Asya Ghost 350 alıp geliyorum hayırlısıyla
Eminim şunu diyenler olucak spyder diyordun ne oldu? diye
2 gece önce gezmeye çıktım petrolde 2015 350 spyder gördüm yeni almış sahibi ghost la yan yana getirdik tamam spyder çok güzel ama ne bileyim ghost (yani daytona) daha dolu göründü gözüme bide şöyle düşündüm ben malum kilolu biriyim birdee denizlinin yolları dillere destandır kazı çalışması hiç bitmez bigün kazayla sert bir çukura girersem maşa önde olduğu için şasede aşırı yükden dolayı çatlama yapabilir diye düşündüm bide arkadaşdada ghost olunca ikiz makina yapalım dedik güzel projelerimiz var o yüzden ghost alıyorum inş salı günü öğle saatlerinde motor benim olucak :Rockn Roll: :Rockn Roll: :Rockn Roll:
Mustafa hadi hayırlısı. Güzel haberlerini bekliyoruz 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.