PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'dan

Cressida
29.December.2015, 21:10
Herkese merhaba arkadaşlar.RR ailesinde yeniyim.Antalya'dan katılıyorum,DD 150-e2 modeline sahibim.Motor konusunda teknik bilgim çok fazla değil,forum ve buluşmalar sayesinde bilgilerimi arttırabileceğimi umuyorum. :) 8)

2_rock
29.December.2015, 21:16
Herkese merhaba arkadaşlar.RR ailesinde yeniyim.Antalya'dan katılıyorum,DD 150-e2 modeline sahibim.Motor konusunda teknik bilgim çok fazla değil,forum ve buluşmalar sayesinde bilgilerimi arttırabileceğimi umuyorum. :) 8)

Hoşgeldin sefa getirdin. Bende senin gibi yeniyim .doğru adreste ve doğru kişilerle olduğunu söyleye bilirim. 8)

CELİL
29.December.2015, 21:16
Merhaba Furkan Antalya'dan aramıza hoş geldin 8)
Antalyada çok güzel arkadaşlarımız ekibimiz var sende onlara katılır güzel vakit geçirirsin 8)

wildworld
29.December.2015, 21:19
Merhaba Furkan aramıza Hoş geldin . Teknik bilgiler konusunda hem Antalya'da olan arkadaşlarımız hem forumda ki büyüklerimiz her konuda yardım edecektir. Havaların güzel olmasından ötürü sık sık buluşma yapıyoruz bir sonraki buluşmaya senide aramızda görmek isteriz. Doğru Yerdesin, Keyifli forumlar 8)

Cressida
29.December.2015, 21:20
Hoşgeldin sefa getirdin. Bende senin gibi yeniyim .doğru adreste ve doğru kişilerle olduğunu söyleye bilirim. 8)

Hoşbulduk saolasın.Ben de aynısını düşünüyorum
:)

Cressida
29.December.2015, 21:21
Merhaba Furkan Antalya'dan aramıza hoş geldin 8)
Antalyada çok güzel arkadaşlarımız ekibimiz var sende onlara katılır güzel vakit geçirirsin 8)

Teşekkürler Celil abi.Arkadaşlar bugün beni aradılar biraz konuştuk zaten.İnşallah bir sonraki buluşmaya gidebilirim.

Cressida
29.December.2015, 21:22
Merhaba Furkan aramıza Hoş geldin . Teknik bilgiler konusunda hem Antalya'da olan arkadaşlarımız hem forumda ki büyüklerimiz her konuda yardım edecektir. Havaların güzel olmasından ötürü sık sık buluşma yapıyoruz bir sonraki buluşmaya senide aramızda görmek isteriz. Doğru Yerdesin, Keyifli forumlar 8)

Sağol teşekkür ederim.Bugün bir telefon aldım lakin vakit ayıramadım dışarıda olduğum için.Ben de bir sonraki buluşmayı kaçırmamayı umuyorum.

wildworld
29.December.2015, 21:24
Sağol teşekkür ederim.Bugün bir telefon aldım lakin vakit ayıramadım dışarıda olduğum için.Ben de bir sonraki buluşmayı kaçırmamayı umuyorum.

evet bugün 1-2 dakika konuştuk telefonda, devamı gelir inşallah bizde muhabbetten bol bir şey yok :)

Cressida
29.December.2015, 21:26
evet bugün 1-2 dakika konuştuk telefonda, devamı gelir inşallah bizde muhabbetten bol bir şey yok :)

Umarım devamı gelir.Bu arada benin profil resmim görünmüyor sebebi nedir ki :)

FouL
29.December.2015, 21:37
Cressida
Hoşgeldiniz Foruma..

Cressida
29.December.2015, 21:47
Cressida
Hoşgeldiniz Foruma..

Teşekkürler abi.

CELİL
29.December.2015, 21:53
Umarım devamı gelir.Bu arada benin profil resmim görünmüyor sebebi nedir ki :)
Furkan resim profiline yüklenmiş profiline girice görülüyor ismin yanında görülmesi için avatar'a yükleme yapman gerek 8)

Cressida
29.December.2015, 21:56
Furkan resim profiline yüklenmiş profiline girice görülüyor ismin yanında görülmesi için avatar'a yükleme yapman gerek 8)

Teşekkürler Celil abi 8)

Bahadır
29.December.2015, 23:22
Aramıza hoşgeldin.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)

İlker Akgül
29.December.2015, 23:25
Hosgeldin furkan aramiza gorusuruz en kisa zamanda

ANTALYA-MERKEZ

Bahadır
29.December.2015, 23:29

ANTALYA-MERKEZ

Suç,aksiyon filmlerindeki gizemli adamların ''Sen beni bulamazsın.Gerektiğinde ben seni bulurum.'' demesi gibi olmuş İlker abi :cheesy:

Bypale
30.December.2015, 00:01
Raptorridersa hoşgeldin furkan 8)

aidikurt
30.December.2015, 01:01
Hoş geldin Furkan . Antalyada sağlam kardeşlerimiz var. Antalya ekibinde katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle tekrar aramıza hoş geldin.

Cressida
30.December.2015, 11:14
Aramıza hoşgeldin.
Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle 8)

Teşekkürler.

Cressida
30.December.2015, 11:17

ANTALYA-MERKEZ

Teşekkürler abi

Cressida
30.December.2015, 11:18
Raptorridersa hoşgeldin furkan 8)

Teşekkürler abi :)

Cressida
30.December.2015, 11:20
Hoş geldin Furkan . Antalyada sağlam kardeşlerimiz var. Antalya ekibinde katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle tekrar aramıza hoş geldin.

Teşekkürler alper abi:)

İlker Akgül
30.December.2015, 11:59
Suç,aksiyon filmlerindeki gizemli adamların ''Sen beni bulamazsın.Gerektiğinde ben seni bulurum.'' demesi gibi olmuş İlker abi :cheesy:
Her halukarda gorusecegimiz icin bahadir [emoji6]

ANTALYA-MERKEZ

Bahadır
30.December.2015, 12:11
Her halukarda gorusecegimiz icin bahadir [emoji6]

ANTALYA-MERKEZ

Hiç şüphem yok abi.Biz de görüşürüz inşallah önümüzdeki sezon :)

İlker Akgül
30.December.2015, 12:12
Hiç şüphem yok abi.Biz de görüşürüz inşallah önümüzdeki sezon :)
İnsallah bahadir [emoji5]

ANTALYA-MERKEZ

nickziki
30.December.2015, 14:31
Hoşgeldin
Görüşmek üzere :)

Cressida
30.December.2015, 14:43
Hoşgeldin
Görüşmek üzere :)

Teşekkürler