Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zamlı tarifeler

umut.
05.January.2016, 17:05
Köprü ve otoyol geçişlerine zam geldi. Yeni tarife uygulanmaya başladı.

Mevcut köprü geçiş ücretleri

Otomobil, motosiklet, kamyon, kamyonet ve minübüs 4.75TL

Küçük otobüs, büyük otobüs, kamyon 6.00 TL

3 AKSLI HER TÜRLÜ ARAÇLAR
Otobüs, Kamyon ve Treyler (bir ilave akslı 1.ve 2.sınıflar) 15.00 TL

4 VE 5 AKSLI HER TÜRLÜ ARAÇLAR
Otobüs
Kamyon
Treyler (iki ilave akslı 1.sınıflar) (bir ilave akslı 2.sınıflar) 30.00 TL

6 VE YUKARI AKSLI ARAÇLAR
Römorklu Kamyon ve Treyler 40.00 TL

HGS geçişlerinde %20 indirim uygulanıyor.

2_rock
05.January.2016, 18:20
Kardeşim bilgiler için çok teşekkür ederim.

Bahadır
05.January.2016, 21:14
Motosikletler köprü ücretinin yarısını ödemiyor mu ya???

CELİL
05.January.2016, 21:23
Motosikletler köprü ücretinin yarısını ödemiyor mu ya???
Herkesin kafası bu konuda karıştı haberlerde motor geçiş ücretlerine 50 krş zam geldi diye verdi 3 ay kadar önce alınan resmi karara ve açıklamalara göre 6.cı sınıf motosiklet hgs si olanlar % 50 indirimli geçiş yapar sanırım

umut.
06.January.2016, 10:36
Kardeşim bilgiler için çok teşekkür ederim.

Rica ederim kardeşim

eNkaZw
08.January.2016, 15:15
Değerli abilerim belki yeri burası değil ama kafama takılan bi soru var. HGS barkodunu motorlarınızda nereye yerleştirdiniz ? ben cüzdanımda tutuyordum normalde geçişlerde sıkıntı çıkartmamıştı, fakat 2014 yılına ait bir kaçak geçiş cezası 1.5 yıl sonra yani iki hafta önce elimi geçince, bu konu hakkında yardım alma ihtiyacı arz ettik. fakat barkod için uygun bi yer bulabilmiş değilim. Spyder ve CBF 150 motorumuz var, barkod nereye uygun olur ? ve cezadan kurtulmanın bir yolu var mı? itiraz dilekçesi verdik ama dediğim gibi ceza bile 1.5 yıl sonra sisteme yeni işlenip elimize geçti

CELİL
08.January.2016, 16:15
Değerli abilerim belki yeri burası değil ama kafama takılan bi soru var. HGS barkodunu motorlarınızda nereye yerleştirdiniz ? ben cüzdanımda tutuyordum normalde geçişlerde sıkıntı çıkartmamıştı, fakat 2014 yılına ait bir kaçak geçiş cezası 1.5 yıl sonra yani iki hafta önce elimi geçince, bu konu hakkında yardım alma ihtiyacı arz ettik. fakat barkod için uygun bi yer bulabilmiş değilim. Spyder ve CBF 150 motorumuz var, barkod nereye uygun olur ? ve cezadan kurtulmanın bir yolu var mı? itiraz dilekçesi verdik ama dediğim gibi ceza bile 1.5 yıl sonra sisteme yeni işlenip elimize geçti

Merhaba Kadir kaçak geçiş tarihinde hgs varsa itiraz ettiğinde düzeltiyorlar cezayı almıyorlar
hgs yi nereye takarsan tak canı isterse okuyor ben kaskın camına yapıştırmıştım yine görmüyordu
Etiket olan hgs ler 1 .inci sınıf araba için motor için olanlar 6. İncı sınıf kart olanlar

eNkaZw
08.January.2016, 21:27
sağolasın Celil abi itiraz netice vermedi hala. Kaska takma fikri olabilir. daha da olmazsa kaçak geçeceğim. sistemlerini düzeltene kadar bende onlara ceza keseyim :))

penguennoktanet
09.January.2016, 01:01
Benim oturduğum sitenin otopark girişi HGS misali. Etiketi ön farın altındaki metale yapıştırdım. Şimdilik bir problem yok.