PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Daytona 350 Almayı düşünüyorum

V.G.33
07.January.2016, 13:04
Öncelikle herkese merhaba sayfada yeniyim Adım veli.. Mersinliyim ama işim gereği hatayda yaşıyorum şuanlık. Geçen hafta daytona 250 motosikletimi sattım cc yükselteceğimden daytona 250 ve 350 lik arasında çok kararsız kaldım ve çok fark olur mu yani çok araştırdım ve tatmin edici bir cevap ile karşılamadım henüz artıları ve eksileri nelerdir birde renk konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız bilgilerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşırsanız memnun kalırım.

CELİL
07.January.2016, 13:12
Merhaba Veli Hatay'dan aramıza hoş geldin
250 cc Kullanmışsın bence yenisi 350 cc olmalı iki makinanın piston ve gömleği hariç herşeyi aynı benzin yakışı bile fark yok pistonlardan dolayı motoru daha güçlü ,torklu buda yokuşlarda ve artçı varken makinanın kesilmeden vites düşürmeden gitmesini sağlıyor uzun yolda çok daha iyi gidişi var eksiside vergisi 650 cc makinayla aynı 8)

V.G.33
07.January.2016, 13:22
Merhaba Veli Hatay'dan aramıza hoş geldin
250 cc Kullanmışsın bence yenisi 350 cc olmalı iki makinanın piston ve gömleği hariç herşeyi aynı benzin yakışı bile fark pistonlardan dolayı motoru daha güçlü ,torklu buda yokuşlarda ve artçı varken makinanın kesilmeden vites düşürmeden gitmesini sağlıyor uzun yolda çok daha iyi gidişi var eksiside vergisi 650 cc makinayla aynı 8)

Önemli olanda performans 250 lik daytona mı satma sebebim de performansı yetersiz kaldığındandır. Ben sürekli uzun yol yapıyorum her haftasonu değişmeksizin mersine gider gelirim ortalama hafanın 2 günü 700 ila 750 km yapıyorum ve başka motor almakta istemiyorum çünkü daytona'nın görüntüsü çok hoşuma gidiyor o yüzden vazgeçilmezim regal raptor'dür.
Teşekkürler arkadaşım..

2_rock
07.January.2016, 14:00
Veli ,hoşgeldin celil abi doğru söylemiş 250 den sonra en mantıklısı 350 olacaktır katılıyorum. Renk konusunda bu işler birazda zevk meselesi o yüzden herkes kendisi için bir şey söyleyecektir .eğer daytonasiz yapamıyorum çok seviyorum diyorsan 350 daytona sana ideal olcak gibi

ob1kanobi
07.January.2016, 15:47
Benim fikrime göre 250 ile 350 arasında bir üst dilimden vergi ödemeye değecek kadar performans farkı yaşamazsın. Yani illa performans istiyorum diyorsan 650cc gibi hacimlere yönelmelisin. Yok daytonadan vazgeçmem diyorsan şase, elektronik, lastik, ön takım, şanzıman vs. İyi, ancak motoru kötü bir 250cc daytonayı ucuza alıp 350cc' ye çevirebilirsin. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

tbaylan
07.January.2016, 19:41
Benim fikrime göre 250 ile 350 arasında bir üst dilimden vergi ödemeye değecek kadar performans farkı yaşamazsın. Yani illa performans istiyorum diyorsan 650cc gibi hacimlere yönelmelisin. Yok daytonadan vazgeçmem diyorsan şase, elektronik, lastik, ön takım, şanzıman vs. İyi, ancak motoru kötü bir 250cc daytonayı ucuza alıp 350cc' ye çevirebilirsin. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Veli Hatay'dan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Mersin harika bir yerdir. Bu sene yapacağım Akdeniz turunda son nokta Mersin olacak. Dilerim gönlündeki makineyi alır, kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Hikmet abiye katılıyorum. Her zaman dediğimi yine tekrar edeceğim. Tüm sorunlarımızın çözümü genellikle maddi kaynaklıdır. Kaynağı çoğaltabilirim, yükseltebilirim diyorsan 350cc yerine daha yüksek cc makinelere bakmanda fayda var şahsımca. Benim mantığıma göre 250 cc'den inip 350 cc'ye binmek biraz tuhaf. Tabii yine de saygı duymak lazım.

Sevgiler.

tb

Crime
07.January.2016, 22:50
:D Mersinde her zaman yaz 20 sene mersinde yaşamış biri olarak diyorum bence en500 falan al boşver sırf nazara gelmemek için bu işi yap :D Mesela kendimden örnek veriyorum adam motorun cok guzelmıs dıyor yada uzaktan kesıyor ogun o saate trafık cezası yıyorum :) en son park cezası yedım :) bırde konforu da dusunmelısın haftada750 km yol yapıyorum dıyorsun soyle guzel bır sele ve amortısor nasıl bır seydı aceba dıyorum ben zaman zaman :DIllede regal dıyorsan yakıt sorun olmayacaksa 350 al fark var bence hıssedılır olcude.

V.G.33
07.January.2016, 23:09
Veli Hatay'dan aramıza hoşgeldin. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Mersin harika bir yerdir. Bu sene yapacağım Akdeniz turunda son nokta Mersin olacak. Dilerim gönlündeki makineyi alır, kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Hikmet abiye katılıyorum. Her zaman dediğimi yine tekrar edeceğim. Tüm sorunlarımızın çözümü genellikle maddi kaynaklıdır. Kaynağı çoğaltabilirim, yükseltebilirim diyorsan 350cc yerine daha yüksek cc makinelere bakmanda fayda var şahsımca. Benim mantığıma göre 250 cc'den inip 350 cc'ye binmek biraz tuhaf. Tabii yine de saygı duymak lazım.

Sevgiler.

tb teşekkürler buyur beklerim. Bende akdenizden başlayıp egeyi komple gezip son durak istanbul olmak üzere bi gezi planı yaptım yaz için. Yani en fazla 350 lik Daytona parasını verebilirim daha yüksek cc li motora oda 2. El almak düşüyor peki 2. El daha yüksek cc li fazla sorun yaşamayacağım bi motor öneriniz varmı? Yani dragstar 650 lik düşündüm şimdi tüm parayı oraya bağlarsam beni ekipman vs motorun diğer ihtiyaçları yönünden sıkıntıya sokacaktır yani şuan için en fazla 15.000 TL verebilirim bi motora 2. El olursa 12.500 TL yi gözden çıkarıp geri kalanıda motora ekipmana va harcarım diye düşünüyorum.

2_rock
07.January.2016, 23:17
teşekkürler buyur beklerim. Bende akdenizden başlayıp egeyi komple gezip son durak istanbul olmak üzere bi gezi planı yaptım yaz için. Yani en fazla 350 lik Daytona parasını verebilirim daha yüksek cc li motora oda 2. El almak düşüyor peki 2. El daha yüksek cc li fazla sorun yaşamayacağım bi motor öneriniz varmı? Yani dragstar 650 lik düşündüm şimdi tüm parayı oraya bağlarsam beni ekipman vs motorun diğer ihtiyaçları yönünden sıkıntıya sokacaktır yani şuan için en fazla 15.000 TL verebilirim bi motora 2. El olursa 12.500 TL yi gözden çıkarıp geri kalanıda motora ekipmana va harcarım diye düşünüyorum.

Honda Shadow. Dragstar. Intruder. Gv 650 .marauder var o fiyat aralığında. Tercih meselesi tabiki .beğendikesin arasında karşılaştırma yap

V.G.33
08.January.2016, 04:11
Ben kararımı verdim. Ve Daytona 350 Mat Siyah almaya karar kıldım. Nisan ayının son haftasında sıfır olarak almayı düşündüğüm ve motora kafamda olan ekstra bişeyler yapacağımdan 1 Ay gibi uğraşıp Yaza öyle merhaba demek istiyorum. Acaba Sezon indirimi olurmu hazirandan önce bununla ilgili bi fikri olan var mı?

BLUEBORAN
28.January.2016, 21:58
Ben kararımı verdim. Ve Daytona 350 Mat Siyah almaya karar kıldım. Nisan ayının son haftasında sıfır olarak almayı düşündüğüm ve motora kafamda olan ekstra bişeyler yapacağımdan 1 Ay gibi uğraşıp Yaza öyle merhaba demek istiyorum. Acaba Sezon indirimi olurmu hazirandan önce bununla ilgili bi fikri olan var mı?

İmkanınız var ise bu sıralar alabilirsiniz. Yaza doğru firmalar fırsatçılık yapabiliyor.

2_rock
29.January.2016, 02:04
Kardeşim şuan forumda daytona sini satan bir arkadaş var bir bak istersen .fiyatlar Mart Nisan gibi yükselmeye başlar heleki yazın patlar