Orijinalini görmek için tıklayınız : Maalesef kaza :/
wildworld
07.January.2016, 22:45
Herkese merhaba son günlerde yoğun bir yağmur var Antalya'da. Bugün derse gitmek için akşam 7 sıralarında evden çıktığımda yerlerin ıslak olduğunun ve lastikleriminde bayat olduğunun bilinciyle yavaş ilerliyordum. Biraz ilerledikten sonra yolda bana yeşil yanarken karşıdan telaşla geçmeye çalışan amcayı gördüm ve hızımı kestim amca önce durur gibi oldu eliyle geç işareti yaptı sonra bir anda yola tekrar fırladı ve ona çarpmamak için frene asılıp yere düştüm. Karanlıkta pek gözlemleyemedim sorun var mı diye ama şimdilik ön fren tutmuyor egzozda ufak bir çizik oldu ve gidon ve ön fren maneti biraz yamulmuş durumda. Bende ise ufak bir sıyrık dışında hiç bir şey yok ..
detailer
07.January.2016, 22:51
Geçmiş olsun, sen ve amca yaşıyorsa buna da şükür. Allah beterinden korusun.
Bahadır
07.January.2016, 23:00
Allah beterinden korusun.
Bypale
07.January.2016, 23:32
Geçmiş olsun yağız.
FouL
07.January.2016, 23:39
geçmiş olsun yağız.. malesef 2 değil 3 kişilik düşünmek gerekiyor yayalarda âraçlar gibi motorlari görmüyor.. iyi bari amcaya çarpmadin sende siyrikla kurtulmuşsun.. bunada şükür.. artik yağmurlu havalarda pek çikarma motoru.. tekrar geçmiş olsun..
ibrahimyılmaz
07.January.2016, 23:39
Çok geçmiş olsun sende bisey yoksa sıkıntı değil kardeşim
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk_
07.January.2016, 23:43
Herkese merhaba son günlerde yoğun bir yağmur var Antalya'da. Bugün derse gitmek için akşam 7 sıralarında evden çıktığımda yerlerin ıslak olduğunun ve lastikleriminde bayat olduğunun bilinciyle yavaş ilerliyordum. Biraz ilerledikten sonra yolda bana yeşil yanarken karşıdan telaşla geçmeye çalışan amcayı gördüm ve hızımı kestim amca önce durur gibi oldu eliyle geç işareti yaptı sonra bir anda yola tekrar fırladı ve ona çarpmamak için frene asılıp yere düştüm. Karanlıkta pek gözlemleyemedim sorun var mı diye ama şimdilik ön fren tutmuyor egzozda ufak bir çizik oldu ve gidon ve ön fren maneti biraz yamulmuş durumda. Bende ise ufak bir sıyrık dışında hiç bir şey yok ..
Cok gecmiş olsun sana bişey olmasında motor bişekilde halledilir.
UğurOrhon
07.January.2016, 23:54
Seninki tam düşe kalka öğrenmek oldu. Allahtan cana gelen bir şey yok. Ders çıkarmaya devam Yağız
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
spue
07.January.2016, 23:55
Yağız geçmiş olsun.
Ne kadar dikkat edersek edelim, bir hata yapıyoruz. Sende de motorda da fazla birşey olmaması sevindirici, nazar olsun diyelim.
2_rock
08.January.2016, 00:04
Kardeşim geçmiş gitmiş olsun . İyi sende bir şey yok .allah tekrarını göstermesin.
Ömer
08.January.2016, 00:25
Geçmiş olsun, nazarlık diyelim. İnşallah başka kaza görmeyiz hiç birimiz
CELİL
08.January.2016, 00:52
Yağız çok geçmiş olsun sende önemli bir durum olmaması teselli edici Allah bir daha göstermesin
Motorun sıkıntıları bir şekilde düzeltilir sana bir şey olmasın :(
Fatal
08.January.2016, 00:54
Geçmiş olsun allah korumuş daha kötüsüde olabilirdi
Birkan Bozkuş
08.January.2016, 01:29
Gećmiş olsun allah beterinden korusun
Hang
08.January.2016, 01:50
geçmiş olsun kardeşim...cana gelene kadar mala gelsin
V.G.33
08.January.2016, 04:03
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
eNkaZw
08.January.2016, 04:09
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Cressida
09.January.2016, 01:56
Kardeşim geçmiş olsun.Salı günü de bana birisi vurdu kaçtı.Antalya tehlikeli şehir.
CELİL
09.January.2016, 11:05
Kardeşim geçmiş olsun.Salı günü de bana birisi vurdu kaçtı.Antalya tehlikeli şehir.
Furkan sanada géçmiş olsun :(
Trkr
09.January.2016, 11:22
Geçmiş olsun kardeşim.
wildworld
09.January.2016, 23:14
İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Motoru yaptırdık hatta Uğur abimle (Caylak07) ufak bir gezinti yaptık çay içtik muhabbet ettik az sonra fotoğrafları atarım kalın sağlıcakla :Rockn Roll:
spue
09.January.2016, 23:37
Umarım ve dilerim bir daha formda bu başlıkla konu açılmasın.
Hep güzel şeyler sizlerle olsunnazar
hakanbuke
10.January.2016, 00:46
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cressida
10.January.2016, 17:54
Furkan sanada géçmiş olsun :(
sağolasın Celil abi...
tbaylan
11.January.2016, 11:59
Yağız ve Furkan; gençler olabildiğiniz kadar dikkatli olmaya çalışın. Bugünleriniz bir daha geri gelmeyecek. Her ikinize de çok büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun sizi8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.