PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma :)

e.erbaş
09.January.2016, 00:30
Merhabalar adım ergun forumunuzun uzun süredir takipçisiydim,üye olmak bugüne kısmetmiş.Orta okul çağında amcamın hediye ettiği pejo motorla başlayan sevdam bugün aldığım daytonamla hat safhada :) Kasım ayında askerden geldim ve sıkıntılı günlerimde bir gün biteceğini hayalim olan makinaya kavuşacağımı düşündüm,çok şükür bitti :) Bugün forum üyeniz fatih abinin (fatih ekren) daytonasını alarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Bugün havanın güzel olması sebebiyle eve gelene kadar yaklaşık bi 90 km yol yapsamda tadı damağımda kaldı diyebilirim :p Tekerinize taş değmesin,iyi akşamlar..
http://s2.postimg.org/get1yjk3p/10639566_10208367829295857_8338037058192592900_n.j pg (http://postimg.org/image/get1yjk3p/)

FouL
09.January.2016, 00:40
merhaba ergun yeni motorun daytonan hayirli ugurlu olsun..
forumada üye olup aramizda seni görmekten mutluluk duydum kendi adima.. paylasimlarini bekliyoruz.. saygilar..

e.erbaş
09.January.2016, 00:44
Teşekkürler abi,saygılar

CELİL
09.January.2016, 00:52
Merhaba Ergün aramıza hoş geldin
Yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Furkana selam söyle :)

e.erbaş
09.January.2016, 00:57
Merhabalar celil abi söylerim.Sevgili kuzenim bu aralar sınavlardan kafasını kaldıramıyor :cheesy:

2_rock
09.January.2016, 01:21
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle hoşgeldin.

Forumda aktif olman dileğiyle paylaşımlarını ve resimlerini bekliyoruz

e.erbaş
09.January.2016, 01:25
Hoşbulduk aldora,bu arada senın de yeni makınan hayırlı olsun güle güle kullan dostum :)

frknulas
09.January.2016, 01:50
Tekrar hayırlı olsun kuzen sonunda kavuştun makinana aramıza hoşgeldin darısı başıma inşallah diyim bari :D

e.erbaş
09.January.2016, 02:02
Tekrar hayırlı olsun kuzen sonunda kavuştun makinana aramıza hoşgeldin darısı başıma inşallah diyim bari :D
Hoşbulduk kuzen, hakkın ödenmez parayı bulayım alacam sana bi makina [emoji6]

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FurkanC.
09.January.2016, 05:57
Agacım yeni makinan hayırlı olsun tekerin düz bassın bende tekirdağ malkarada oturuyorum normalde ama şuan izmirde okuyorum yazın buluşalım sürüş yapalım tekirdağamızada motosiklet kültürünü aşılıyalım :Rockn Roll:

e.erbaş
09.January.2016, 09:21
Agacım yeni makinan hayırlı olsun tekerin düz bassın bende tekirdağ malkarada oturuyorum normalde ama şuan izmirde okuyorum yazın buluşalım sürüş yapalım tekirdağamızada motosiklet kültürünü aşılıyalım :Rockn Roll:
Furkan kardeşim hoş bulduk.Ben çerkezköydeyim harika fikir,gezeriz :)

Fatal
09.January.2016, 09:23
Hoş geldin Ergun cum makinan hayırlı olsun allah kaza bela ceza yüzü göstermesin inşallah

e.erbaş
09.January.2016, 10:46
Hoşbulduk dostum güzel dileklerin için teşekkürler

Trkr
09.January.2016, 11:03
kardeşim hayırlı olsun 8)

Trkr
09.January.2016, 11:05

abe eyyyy tekirdağlılar toplaşsın bakam, tur yapacaz :) yazın haftasonlar bende tekirdağda oluyorum he 8) ona göre

e.erbaş
09.January.2016, 11:09
kardeşim hayırlı olsun 8)
Eyvallah abi sağolasın :)

e.erbaş
09.January.2016, 11:12
abe eyyyy tekirdağlılar toplaşsın bakam, tur yapacaz :) yazın haftasonlar bende tekirdağda oluyorum he 8) ona göre
abe sen gelüm de yeter :D

Trkr
09.January.2016, 11:17
abe sen gelüm de yeter :D

yaza gelcez boolum :)

fatih ekren
09.January.2016, 11:45
aramıza hoşgeldin kardeşim...
yeni motorun hayırlı olsun iyi günlerde kullan sezon başladığında beraber süreceğiz inşallah

e.erbaş
09.January.2016, 12:40
aramıza hoşgeldin kardeşim...
yeni motorun hayırlı olsun iyi günlerde kullan sezon başladığında beraber süreceğiz inşallah
Hoşbulduk abicim samimiyetin ve ilgin için ayrıca çok teşekkür ederim.O günleri iple çekiyorum :)

Ömer
09.January.2016, 16:55
Ergun hoş geldin, Daytonan hayırlı olsun. Fatih bayrağı sana devretti, sende keyifle kullanırsın umarım.

Merhabalar adım ergun forumunuzun uzun süredir takipçisiydim,üye olmak bugüne kısmetmiş.Orta okul çağında amcamın hediye ettiği pejo motorla başlayan sevdam bugün aldığım daytonamla hat safhada :) Kasım ayında askerden geldim ve sıkıntılı günlerimde bir gün biteceğini hayalim olan makinaya kavuşacağımı düşündüm,çok şükür bitti :) Bugün forum üyeniz fatih abinin (fatih ekren) daytonasını alarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Bugün havanın güzel olması sebebiyle eve gelene kadar yaklaşık bi 90 km yol yapsamda tadı damağımda kaldı diyebilirim :p Tekerinize taş değmesin,iyi akşamlar..
http://s2.postimg.org/get1yjk3p/10639566_10208367829295857_8338037058192592900_n.j pg (http://postimg.org/image/get1yjk3p/)

e.erbaş
09.January.2016, 17:14
Ergun hoş geldin, Daytonan hayırlı olsun. Fatih bayrağı sana devretti, sende keyifle kullanırsın umarım.
Hoş bulduk Ömer abi :) hele bi havalar ısınsa..

tbaylan
11.January.2016, 12:07
Furkan kardeşim hoş bulduk.Ben çerkezköydeyim harika fikir,gezeriz :)

Ergun Tekirdağ'dan aramıza hoşgeldin kardeşim. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Umarım koruyucu ekipman kullanımını eksik etmiyorsundur. Kazasız belasız nice km'ler dileği ile.

Tam da Tekirdağ'da Furkan kardeşimiz var. Şu anda İzmir Teşkilatının üyesi diyecektim ki; o zaten seni bulmuş. Yaz mevsiminde birlikte bol bol sürüş yaparsınız. Türker de size katılır. Hatta ben de gelirim ulan benim sizden neyim eksik::::::::::

Neyse; Farın da, yolun da açık olsun kardeşim.

Sevgiler.

tb

Trkr
11.January.2016, 12:55
Ergun Tekirdağ'dan aramıza hoşgeldin kardeşim. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile. Umarım koruyucu ekipman kullanımını eksik etmiyorsundur. Kazasız belasız nice km'ler dileği ile.

Tam da Tekirdağ'da Furkan kardeşimiz var. Şu anda İzmir Teşkilatının üyesi diyecektim ki; o zaten seni bulmuş. Yaz mevsiminde birlikte bol bol sürüş yaparsınız. Türker de size katılır. Hatta ben de gelirim ulan benim sizden neyim eksik::::::::::

Sevgiler.

tb

Tuğrul kardeşim,

Ağustos sonunda İzmirde olacağım izinleri ayarladım, sende gerekli ayarlamaları yap İzmir ekiple takılalım 8):artiz:

tbaylan
11.January.2016, 15:11
Tuğrul kardeşim,

Ağustos sonunda İzmirde olacağım izinleri ayarladım, sende gerekli ayarlamaları yap İzmir ekiple takılalım 8):artiz:

Aga ben ayarlamaya ihtiyac duymuyorum. Ev var, alkol de var. Geliyorum de gerisi teferruat

e.erbaş
11.January.2016, 15:18

Sevgiler.

tb
Hoşbulduk abi.güzel dileklerin için teşekkür ederim.Ekipmansız binmem zaten...Gel tabi yahu :)

Trkr
11.January.2016, 15:43
Aga ben ayarlamaya ihtiyac duymuyorum. Ev var, alkol de var. Geliyorum de gerisi teferruat

içki kadın kumar :Rockn Roll::artiz:

Bahadır
11.January.2016, 16:43
içki kadın kumar :Rockn Roll::artiz:

Rock 'N Roll? O yok mu :cheesy:

Trkr
11.January.2016, 18:06
Rock 'N Roll? O yok mu :cheesy:

O bir yaşam tarzı kardeşim :Rockn Roll:

CaNeR
12.January.2016, 16:02
Ergün aramıza hoşgeldin kardeşim yeni makinen hayırlı olsun etkinliklere katıldığın zaman tekirdağdan gelmek sana fazladan yol keyfi verir festivallere bekleriz 8)

e.erbaş
12.January.2016, 17:35
Ergün aramıza hoşgeldin kardeşim yeni makinen hayırlı olsun etkinliklere katıldığın zaman tekirdağdan gelmek sana fazladan yol keyfi verir festivallere bekleriz 8)
Hoşbulduk,etkinliklere katılıcam inşallah imkanlar el verdiğince :)

Bypale
12.January.2016, 18:13
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Motorunda hayırlı olsun. Kazasız belasız kulanman dileğiyle. 8)

e.erbaş
12.January.2016, 21:19
Hoşbulduk abi amin inşallah :)