Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung GV300
GökhanMüezzinoğlu
12.January.2016, 11:55
Bu sene EICMA motor fuarında tanıtılan GV300 biraz XV950 biraz Daytona karışımı gibi geldi gözüme. GV250'nin yerini alacak olan motor ilk bakışta tasarımı ile dikkat çekici. Türkiye'ye gelecekmi şu an belirsiz fakat fiyat makul olursa alıcısı çok olur gibi. Özellikle ön ve arka çamurluk tasarımı benim çok hoşuma gitti. Tahmin edilen satış fiyatı 14.500 TL sizlerinde yorumunu merak ediyorum açıkcası. Şöyle bir göz atmak gerekirse;
GENEL BİLGİ
GV300 GV250 Aquila yerine geleceği beklenmektedir.
Tip Cuiser
(Resmi EICMA 2015 Milan Motosiklet Fuarı'nda tanıtıldı)
MOTOR GÜÇ & TORK
275 cc
Maksimum Güç 8500 rpm @ 26 BHP
Maksimum Tork 7000 rpm @ 23.5 NM
Engine Hava + Yağ soğutmalı DOHC, 75 derecelik V-twin, 8 supaplı
Silindir Sayısı 2
ŞANZIMAN
Vites kutusu 5 vitesli
FRENLER
Ön fren 300mm disk
Arka fren 270mm disk
Anti Blokaj Fren Sistemi (ABS)
SÜSPANSİYON
Ön süspansiyon Teleskopik çatal
Arka Süspansiyon Hidrolik çift şoklar
BOYUTLAR, AĞIRLIK VE KAPASİTE
Toplam uzunluk 2294 mm
Toplam Genişlik 1130 mm
Toplam yükseklik 875 mm
Dingil açıklığı 1515 mm
Yakıt Tankı Kapasitesi 14 litre
KONSOL
Hızölçer
Takometre
Seyahat Metre
Kilometre sayacı
ABS Işık
Benzin göstergesi
Düşük Yağ Göstergesi
Düşük Pil Göstergesi
KONFOR
Elektrik Başlangıç
Pillion tutamak,
Geçiş Işık
Motor öldür Anahtarı
Pillion Footrest
http://s15.postimg.org/aog1p456f/2016_Hyosung_GV300_Cruiser_Motorcycle_side.jpg (http://postimg.org/image/aog1p456f/)
http://s22.postimg.org/w7tg67h25/hyosung_gv300_custom_hd.jpg (http://postimg.org/image/w7tg67h25/)
http://s28.postimg.org/j4jzzptvt/Hyosung_Aquila_GV_300_07.jpg (http://postimg.org/image/j4jzzptvt/)
http://s1.postimg.org/r16h0p73f/Hyosung_Aquila_GV_300_02.jpg (http://postimg.org/image/r16h0p73f/)
FouL
12.January.2016, 12:07
valla benim gözümede kocaman bi egzoz u olan bildiğimiz aquila geldi gözüme.. yani daytonaya vs hiç benzetemedim.. özellikleri harika.. sanirim kaliteli işçilik özellikleri sayesidede 15.binden fazla fiyata türkiyeye girer..
Trkr
12.January.2016, 12:20
çatal sanki iron 883ü anımsatıyor, ama sadece çatal :)
Bypale
12.January.2016, 12:42
Gidon maşa xv950 ye benziyo
2_rock
12.January.2016, 13:49
Bence gv 250 yerini alamaz gibi. Bence gv 250 yerine 350 cc birşey yapıp boyut olarak buyutselerdi daha başarılı olurdu çünkü piyasada chopper cruiser olarak oturaklı ve büyük motorlar tercih ediliyor ve 250 cc olanları hepsi küçücük dışardan bakıldığında güzel ama bindiginizde altınizda ufak duruyor bu yüzden gv 250 yı ebat olarak ve cc olarak buyultselerdi bence daha güzel olurdu.fiyat olarak bişey diyemiyorum gv 250 bile bu fiyatlara ise yeni modeli Japon fiyatına olacak gibi .ama illaki seveni beğeneni alanı çıkar. Zevk meselesi.
GökhanMüezzinoğlu
12.January.2016, 14:07
Tabiki nacizane herkesin fikri tercihi farklı. Bence güzel bir egzoz ile ve sisy bar ile çok başarılı bir görüntü sergiler. Genelde şehir içi kullandığımızdan dolayı gücü hayli hayli yeter uzun yoldada bir hayli rahat olacağını düşünüyorum. Fakat tek sıkıntı servis olacak gibi. Yinede bekleyip görmek lazım.
Bypale
12.January.2016, 18:50
Aahh regal raptor ahh. Şu daytonaya bi V motor 500 650 cc falan koycaklar. Kasa aynı kasa. Deli olur deliii.8)8)
2_rock
12.January.2016, 20:38
Aahh regal raptor ahh. Şu daytonaya bi V motor 500 650 cc falan koycaklar. Kasa aynı kasa. Deli olur deliii.8)8)
Spyderda 800 lük yada 650 olsun ben arkandayım abi
berkehrercan
13.January.2016, 02:33
İki seneye yapicam abi bekleyin beni :cheesy:
berkehrercan
13.January.2016, 02:50
Yeni makine de cok guzel olmuş.Cizimlerini görmüştüm ama gercegini ilk kez görüyorum.Bir iki oynama cok güzel olur bu.Motoru zaten gayet yeterli.Anlamadigim neden orta sehpa? Ve fiyat,Dragstar mi aliyoruz kardesim 14 15 ne :cheesy: .Ne kadar fark ettigini bilmiyorum ama zaten vergisi de artacak hacmi dolayisiyla.Servisi de sikinti Hyosungun.Yani bu alet Hyosung degil Daelim vs olsa ben alirdim. :cheesy:
Bypale
13.January.2016, 11:27
İki seneye yapicam abi bekleyin beni :cheesy:
Şiddetle bekliyorum berke :cheesy:
Ferhat BASTEM
13.January.2016, 11:51
Yani şimdi 650 sini gördükten sonra, 300... Gv... Bilemiyorum açıkçası :p
ibrahimyılmaz
13.January.2016, 13:34
Yani şimdi 650 sini gördükten sonra, 300... Gv... Bilemiyorum açıkçası [emoji14]
Aynen abi yaa 650 lık canavardan sonra buna ne gerek vardı anlamadım yenile 250 ligi ver piyasaya[emoji48] [emoji48]
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
13.January.2016, 13:58
Yeni motor saymazsak siz o zaman görün::
frknulas
13.January.2016, 15:05
Bende büyük bi merakla bekliyorum umarım 250 gibi küçücük kalmaz altımda. Goruntusu tatmin edici. Hoş farklı bisey olmuş. Biraz o motordan biraz bundan güzel bi melez çıkmış. Fuarda gelse de incelesek. Tabi en önemli etken yine fiyat olucak
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
13.January.2016, 15:30
Yav arkadaş 14 15 bin lira verip 250 lik 300 lük makinamı alınır allah aşkına.
GökhanMüezzinoğlu
13.January.2016, 15:58
Yav arkadaş 14 15 bin lira verip 250 lik 300 lük makinamı alınır allah aşkına.
Herkesin zevki, beklentisi, tercihi farklı olabilir kardeşim.
2_rock
13.January.2016, 16:00
Herkesin zevki, beklentisi, tercihi farklı olabilir kardeşim.
Ona lafım yok Zaten de 14 15 lira verdikten sonra yılan gibi makinalar alınır yani . Mantıklı gelmiyor yoksa beklenti ve zevk ayrı tabi
Ekrem Özdemir
13.January.2016, 18:28
Durun durun bu konu hakkında yorum yapması gereken adam benim =)
Özellikleri olarak incelediğimizde klasmanında iyi bir yeri olacak gibi.
Tarz olarak klasik 250 görüntüsünü biraz sportlaştırmış ( Ön ve arka çamurluk gibi)
Parça kalitesi olarak çinli arkadaşlarımızdan tabiki üstün olacak ama bir japon kalitesine yaklaşacak mı en önemli konulardan biri.
Hyosung un en büyük sorunu makinalarının nazlı ve düzenli kontrol istemeleri, öyle bir japon al arkana yaslan yok bunlarda. haa birde parça fiyatları öyle böyle değil :hırr::hırr:
Klasman olarak zaten yeni başlayanlara ve şehir içine hitap edeceği için konfor ve görüntü için yeterli olacaktır.
Para konusuna gelecek olursak 14-15 bin bence sınıfı için uygun bile denebilir.
Maalesef türkiyemizde motosiklet pahalı bir zevk öyle 14-15 bin civarlarında çok güzel motorları ben bulamadım. bir m800 hayalimiz var 20.000TL den başlıyor :duvar::duvar:
2_rock
13.January.2016, 18:39
İnşallah alan birisi detaylı bir açıklamada bulunur. Çinlilerden kaliteli olduğunu zaten biliyoruz ama yüksek cc veya Japon için kendi fikrim ben dusunurum
2_rock
13.January.2016, 18:52
Tarz olarak klasik 250 görüntüsünü biraz sportlaştırmış ( Ön ve arka çamurluk gibi)
Parça kalitesi olarak çinli arkadaşlarımızdan tabiki üstün olacak ama bir japon kalitesine yaklaşacak mı en önemli konulardan biri.
Hyosung un en büyük sorunu makinalarının nazlı ve düzenli kontrol istemeleri, öyle bir japon al arkana yaslan yok bunlarda. haa birde parça fiyatları öyle böyle değil :hırr::hırr:
Klasman olarak zaten yeni başlayanlara ve şehir içine hitap edeceği için konfor ve görüntü için yeterli olacaktır.
Maalesef türkiyemizde motosiklet pahalı bir zevk öyle 14-15 bin civarlarında çok güzel motorları ben bulamadım. bir m800 hayalimiz var 20.000TL den başlıyor :duvar::duvar:
650 lik ten Memnun musun? Arkadaşlarım çok bahsetmislerdi hatta kuzenimden vardı mavi renk. Sizin görüşlerinizi almak isterim
spue
13.January.2016, 19:01
Eco,
Klavyene sağlık, açıklayıcı olmuş. 8) Ancak yazının imla hatalarını (hoşgörüne sığınarak) düzenleyip Online Geyik'e koydum.:)
:cheesy:
GökhanMüezzinoğlu
13.January.2016, 19:33
Ekremciğim bu konuya keskin atış yapmış görüntü olarak bana hitap etti açıkcası. Dediğin gibi o fiyat aralığı için en az 10 yıllık bilmem kaç bin km de japon alınabilir ancak. Ona da kim indi, kim bindi, düştümü, yattımı güvenemiyosun. Fiyat kalite iyi tek sıkıntı servis.
frknulas
16.January.2016, 12:20
Bi kaç bayiyi arayıp sordum emin olmak için. Hepsinden de aynı cevabi aldım. Yurtdışında tanıtmışlar motoru ama buraya getirmezler. Vergilerden dolayı 250 liğin bile fiyatı yüksekken 250 den sonra ÖTV katlandığı için çok pahalıya gelir. Motoru buraya getirip o riske girmezler. Yurtdışında kalır o motor. Cevabını aldım hepsinden. İnşallah firma bi sürpriz yapar da getirir fuarda bakarız inceleriz. Cidden merak ettiğim bi motor çünkü
Crime
16.January.2016, 12:43
Sizin dediğiniz v motor japon malı yada kaliteli olarak tabir edilen daytona Honda fury olarak geçiyor :) kendisi 1300cc falan :D
http://powersports.honda.com/2016/fury.aspx
fakat normal fıyatı 14bın dolar olan bu alet turkıyede 35 40 bın tl e satılamayacagını bıldıklerı ıcın getırmıyorlar ziraa o fıyatlara artık ulkemızde Harleylere bınılebiliyor :D
CELİL
16.January.2016, 13:50
Bi kaç bayiyi arayıp sordum emin olmak için. Hepsinden de aynı cevabi aldım. Yurtdışında tanıtmışlar motoru ama buraya getirmezler. Vergilerden dolayı 250 liğin bile fiyatı yüksekken 250 den sonra ÖTV katlandığı için çok pahalıya gelir. Motoru buraya getirip o riske girmezler. Yurtdışında kalır o motor. Cevabını aldım hepsinden. İnşallah firma bi sürpriz yapar da getirir fuarda bakarız inceleriz. Cidden merak ettiğim bi motor çünkü
Furkan hyosung 'u kanuniden almışlar türkiyeye firma kendi gelmiş diyorlar doğrumu bilgin varmı ?
frknulas
16.January.2016, 14:09
Furkan hyosung 'u kanuniden almışlar türkiyeye firma kendi gelmiş diyorlar doğrumu bilgin varmı ?
2014 te aldilar abi kanuniden. Unitex diye bi firma getiriyo abi. Sym İndian Victory MT kask ixon falan onları getiren firma. St kanuni yerine de artık KR motor ibaresi var üstlerinde.
CELİL
16.January.2016, 14:26
2014 te aldilar abi kanuniden. Unitex diye bi firma getiriyo abi. Sym İndian Victory MT kask ixon falan onları getiren firma. St kanuni yerine de artık KR motor ibaresi var üstlerinde.
Değişmiş demek ben takip etmemişim ama hyo kendi değil demekki yine arada distribütör var o yüzden sizin indian yanında hyo da var 8)
frknulas
16.January.2016, 14:43
Değişmiş demek ben takip etmemişim ama hyo kendi değil demekki yine arada distribütör var o yüzden sizin indian yanında hyo da var 8)
Aynen abi. İndian victory sym hyosung hepsini ayni adamlardan aliyo bizimkiler. Unitex ten
2_rock
16.January.2016, 14:53
Bu sene fuara gelirse orda bakar incelerim gelmezse umudu keselim makinadan bence
frknulas
16.January.2016, 16:20
Bu sene fuara gelirse orda bakar incelerim gelmezse umudu keselim makinadan bence
Bayiler gelmez diyolar. Bende gelmiycek diye biliyorum patron sipariş falan vermemiş çünkü. Fuarda gelirse büyük sürpriz olucak
GökhanMüezzinoğlu
18.January.2016, 11:45
Bayiler gelmez diyolar. Bende gelmiycek diye biliyorum patron sipariş falan vermemiş çünkü. Fuarda gelirse büyük sürpriz olucak
Geçen sene Ocak ayında mat siyah daytona gelecek mi dediğimde 3 bayide yok öyle birşey demişti. Yani bayilerin birşey bildiği yok bizim memlekette. Zaten yeni tanıtıldı satışı sadece Hindistanda ön siparişle başladı. Fuar'a gelecek diye tahmin ediyorum ama yanılabilirim de. Bekleyip göreceğiz artık.
Nıka Kelevic
18.January.2016, 12:13
14-15 bin bana iyimser geldi, iyimser olmasına rağmen fazlada geldi. Ne zaman fiyat konusu açılsa Mt-07 yedi fiyat/performans olarak açık ara önce geliyor. Tarzı vs farklı tamam ama fiyat/performans olarak çok mantıklı duruyor.
Ekrem Özdemir
18.January.2016, 17:37
14-15 bin bana iyimser geldi, iyimser olmasına rağmen fazlada geldi. Ne zaman fiyat konusu açılsa Mt-07 yedi fiyat/performans olarak açık ara önce geliyor. Tarzı vs farklı tamam ama fiyat/performans olarak çok mantıklı duruyor.
Akın abi, Mt 07 'de artık 22.850, abs'li almak istersen 25.100TL'den başlıyor.
Mt07 ile ilgili çok sohbet ettik. Yine söylüyorum. 1.80cm boyunu ve 70 kg ağırlığı geçmeyen adam motoru. Çok çelimsiz ve ufak duruyor. Bir chopper değil =) kıyaslamayı Chopperlar arasında yapalım.
Nıka Kelevic
18.January.2016, 19:00
Akın abi, Mt 07 'de artık 22.850, abs'li almak istersen 25.100TL'den başlıyor.
Mt07 ile ilgili çok sohbet ettik. Yine söylüyorum. 1.80cm boyunu ve 70 kg ağırlığı geçmeyen adam motoru. Çok çelimsiz ve ufak duruyor. Bir chopper değil =) kıyaslamayı Chopperlar arasında yapalım.
Evet biraz ufak maalesef. Fiyatlar saçma derecede artmış yine :( sezona daha artar. 23K olmuş ABSli versiyonu :(
Adam akıllı cüsseli Crusierlarda dünya para. Binmeyeceğim sonunda o olacak motora :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.