Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirden selamlar
hurpsxx
13.January.2016, 03:14
öncelikle başta tuğrul şef olmak üzere bütün forum arkadaslarıma başsağlığı dilekleri için çok teşekkür ederim abim kaza geçirdi ve vefat etti tuğrul bey bana telefon ile ulaşmaya çalıştı şayet telefon arkadasımda kaldığı için geri dönüş yapamadım öncelikle bu forum sitesinde sadece bilgi paylaşımı dışında bir aile ortamı sıcaklığını hissediyorum daha önceleri takip ediyordum ama üye olmak yeni yıla nasipmiş ben izmir bornovada yasıyorum 27 yasındayım türk telekomda teknisyenim yanlız yasıyorum ailem karsıyakada bütün arkadaslarıma saygılar sevgiler ve trafikte dikkatli olun kardeslerim benim canım yandı sizin yanmasın kalın sağlıcakla
ibrahimyılmaz
13.January.2016, 03:25
Kardeşim benim tekrar basın sağolsun ve tekrar hoşgeldin umarım en kısa zamanda tanisiriz.. Biz bir aileyiz ve umarım sende bu ailenin bi parçası olursun her zaman yanındayız kendine iyi bak ilk buluşmada tanışmak dileğiyle ..
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mehmet35
13.January.2016, 06:18
Başın sağolsun kardeşim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
CaNeR
13.January.2016, 10:21
Başın sağolsun kardeşim acını tarif etmek zordur, birşeye ihtiyac duyduğunda izmir ekibi yanında olacaktır, aramıza hoşgeldin 8)
CELİL
13.January.2016, 12:47
Merhaba Ahmet İzmir den aramıza hoş geldin
Tekrar başın sağ olsun Allah sabırlar versin :(
ob1kanobi
13.January.2016, 14:58
Başın sağolsun Ahmet kardeşim, en kısa zamanda toplantılarda bir araya gelmek üzere...
Sent from my iPhone using Tapatalk
frknulas
13.January.2016, 15:00
Basın sağolsun
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
13.January.2016, 15:09
Başınız sağolsun. Kalanlarıniza allah sabır versin . Hoşgeldin sefa getirdin. İnşallah herşey gönlünce ve güzel olur.
Trkr
13.January.2016, 16:52
RR'a hoşgeldin.
Tekrar başın sağolsun.
Birkan Bozkuş
13.January.2016, 17:05
Tekrardan başın sağ olsun allah hepinize sabır versin
Aramıza'da hoş geldin krdşm
ckaraca
14.January.2016, 11:56
Başın sağolsun kardeşim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.