Orijinalini görmek için tıklayınız : Raptor Riders Türkiye YouTube kanalı
2_rock
14.January.2016, 00:28
Bu günden itibaren YouTube üzerinde RaptorRiders adlı bir video kanalımız bulunmaktadır. Internette ve YouTube ta bulunan bütün videolarımızı kanaldan seyredip takip edebileceksiniz.
Gerekli çalışmalar ve yüklemeler devam etmektedir.
En yakın zamanda linki ve adresi forum üzerinden paylaşılacaktır .
Oluşturulan bu resmi RaptorRiders kanalı yönetimin izni ve bilgisi dahilinde kurulmuştur.
:Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
Bypale
14.January.2016, 00:35
RaptorRiders'a hayırlı uğurlu olsun.
FouL
14.January.2016, 00:43
bence çok faydasini göreceğiz motovloglarda chopper motor hakkinda bilgiler bulmak oldukça zordu.. heleki rr sürüşler ve etkinlikler bir çatida olmasi harika olacak..
CELİL
14.January.2016, 00:43
Hayırlısı olsun Aldora emeğine sağlık 8)
Cressida
14.January.2016, 00:50
Hayırlı olsun hepimize...
e.erbaş
14.January.2016, 00:52
Güzel bi haber.Bi de instagram hesabı olsa üyeler foto gönderimi yapsa raptorriders tag'ı altında paylaşılsa fena olmazdı aslında 8)
Cressida
14.January.2016, 01:03
Güzel bi haber.Bi de instagram hesabı olsa üyeler foto gönderimi yapsa raptorriders tag'ı altında paylaşılsa fena olmazdı aslında 8)
aynen güzel fikir Ergün abi
CELİL
14.January.2016, 01:04
Resimleri Face sayfasında yayınlıyoruz 8)
https://www.facebook.com/groups/180218118698251/
e.erbaş
14.January.2016, 01:09
https://www.facebook.com/groups/180218118698251/ Geçen yıl katıldım celil abi :)
2_rock
14.January.2016, 01:16
o zaman buyrun detaylı çalışmalar devam ediyor en yakın zamanda süper hale gelicektir bilginize...
https://www.youtube.com/playlist?list=PLumPs5cY5wtTLDK3MuIf9DpKko40gPO8v
2_rock
14.January.2016, 01:36
İnstagram da var buyrun yeni konu basligi
ereneren
14.January.2016, 01:56
Bu günden itibaren YouTube üzerinde RaptorRiders adlı bir video kanalımız bulunmaktadır. Internette ve YouTube ta bulunan bütün videolarımızı kanaldan seyredip takip edebileceksiniz.
Gerekli çalışmalar ve yüklemeler devam etmektedir.
En yakın zamanda linki ve adresi forum üzerinden paylaşılacaktır .
Oluşturulan bu resmi RaptorRiders kanalı yönetimin izni ve bilgisi dahilinde kurulmuştur.
:Rockn Roll::Rockn Roll::Rockn Roll:
hayallerimi çaldın aldoraaa hahahaha pazar yolda rossinin marqueze yaptıgı gibi tekme atcam sana :D bi aksiyon kamera alim motovlog cekip ben raptorriders diye kanal açıcaktım :D sana kısmetmiş hayırlı olsun hemen abone olalım :D
Fatal
14.January.2016, 02:05
hayırlı olsun bu durumda bize düşen görev neyse seve seve ve bi hayli istekli olarak bekliyoruz hadi bakalım :Rockn Roll:
2_rock
14.January.2016, 02:12
hayallerimi çaldın aldoraaa hahahaha pazar yolda rossinin marqueze yaptıgı gibi tekme atcam sana :D bi aksiyon kamera alim motovlog cekip ben raptorriders diye kanal açıcaktım :D sana kısmetmiş hayırlı olsun hemen abone olalım :D
kardeşim ben bunu kendim için değil forum için yaptım bu hepimizin blogu .zaten bütün bilgi ve işlemler Alper abide yönetim nasıl uygun görürse ona göre belki devam ederim yoksa kullanıcı adını ve şifreyi verdim .
2_rock
14.January.2016, 02:13
hayırlı olsun bu durumda bize düşen görev neyse seve seve ve bi hayli istekli olarak bekliyoruz hadi bakalım :Rockn Roll:
mustafa videolarını oraya yükleyebilirsin bu da bizim için yeterli olacakrıe 8)8)8)
ereneren
14.January.2016, 02:17
kardeşim ben bunu kendim için değil forum için yaptım bu hepimizin blogu .zaten bütün bilgi ve işlemler Alper abide yönetim nasıl uygun görürse ona göre belki devam ederim yoksa kullanıcı adını ve şifreyi verdim .
şaka yapıyorum ya iyi düşünmüşsün instagramı açtınmı baktım daha yeni foto yüklenmiş bi raptorriders vardeniz kenarında spyder var ilk foto o doğrumudur takip etcem
2_rock
14.January.2016, 02:20
şaka yapıyorum ya iyi düşünmüşsün instagramı açtınmı baktım daha yeni foto yüklenmiş bi raptorriders vardeniz kenarında spyder var ilk foto o doğrumudur takip etcem
http://postimg.org/image/cnt7fivy7/
ereneren
14.January.2016, 02:23
http://postimg.org/image/cnt7fivy7/
tamamdır doğru bulmusum
2_rock
14.January.2016, 03:41
https://www.facebook.com/groups/180218118698251/
Celil abi faceten aldım sizin fotoları haberin olsun.Facebook'a veya foruma yüklenen fotoları instagram a yükleriz zaten direk oraya yükleme yapılmıyor. Amaç heryerde ve herkese sesimizi duyurmak. Salliycaz türkiye'yi
2_rock
14.January.2016, 14:18
Ömer abi hem kameranla hemde çoğu videoyu senin çekmeden kaynaklı bu iş için biçilmiş kaftansın senden haber bekliyorum kanal için
Ömer
14.January.2016, 16:55
Ömer abi hem kameranla hemde çoğu videoyu senin çekmeden kaynaklı bu iş için biçilmiş kaftansın senden haber bekliyorum kanal için
Aldora hayırlı olsun, abone oldum. Sen zaten bendeki vidoları link olarak vermişsin. Ben yüklediğim videoları genellikle siliyorum. Bu yüzden elimde video bulunmuyor. Bundan sonrakiler için paslaşalım. Nasıl yardımcı olabileceğimi söylemen yeterli 8)
2_rock
14.January.2016, 17:03
Aldora hayırlı olsun, abone oldum. Sen zaten bendeki vidoları link olarak vermişsin. Ben yüklediğim videoları genellikle siliyorum. Bu yüzden elimde video bulunmuyor. Bundan sonrakiler için paslaşalım. Nasıl yardımcı olabileceğimi söylemen yeterli 8)
Abi kullanıcı adı ve şifresini sana vericez en çok yüklemeyi ve görüntü kaydını sen yaptığın için kanalın koordinatörü olarak yardım edebilirsin ben Alper abiyle bu konu hakkında konuştum. Bundan sonraki videoları ve paylaşımları kanal üzerinden yapicaz o kadar başka bir şey yok. 8) sen Alper abiye sorarsan sevinirim kullanıcı adı ve şifre zaten onda mevcut ondan alabilirsin. Yardımların ve videolar içinde şimdiden çok teşekkür ederim
eNkaZw
14.January.2016, 20:10
Hayırlı olsun :) abone oldum
2_rock
14.January.2016, 20:33
Her yönden dört kola sardık sosyal medyayı gerisini ötekiler düşünsün ( the others) ::::::::
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.