Orijinalini görmek için tıklayınız : Vites Problemi
karakalem
21.January.2016, 02:22
Merhaba Raptorriders kardeşlerim. Konu kirliliği olmasını istemedim ama farklı bir sorum var.
Başlıktan tahmin edeceğiniz üzere benim daytonamda da 2 den boşa düşme sorunu var. Fabrikasyon hatası, ince pul konulmasından kaynaklanıyormuş anladığım kadarıyla.
Motorum 2012 model ve garantisi yok haliyle, nasıl yaptırabilirim, servis ücretsiz halledebilir mi, yoksa garantisi olmadığı için yüksek bir fiyat mı tutar, kimileride yaptırmazsam yaranın büyüyeceğinden bahsetmişti.
Anlıyacağınız canım sıkkın
2_rock
21.January.2016, 02:37
Servisin ücretsiz bunu yaptığını duydum fabrikasyon hatası olduğu için ama orda da kardeşim madem vardı bu zamana kadar neredeydin diye bilmiyorum. Ama çoğu kişi bedava yaptırmış sevise
karakalem
21.January.2016, 03:07
Servisin ücretsiz bunu yaptığını duydum fabrikasyon hatası olduğu için ama orda da kardeşim madem vardı bu zamana kadar neredeydin diye bilmiyorum. Ama çoğu kişi bedava yaptırmış sevise
Motorumu 2. El aldım ve o sıralar Tecrübesiz olduğum için bihaberdim bundan. Yaklaşık 3 aydır bende motor ve artık ciddi anlamda hissedebiliyorum bu sorunu
FouL
21.January.2016, 04:47
Doğru garantide iken sadece değişen yagina suyuna sadece para alıyorlar ve garantiden ücretsiz yaptirabiliyordun. Garantiden çıktığı için epey bi para tutacaktır.. En güzeli çok ciddi sorun çıkartmiyorsa 2 den hemen sonra 3 e alvitesi öyle kullan..
En güzeli firmayi arayıp durumu izah etmen belki ciddi bir indirim alırsın.. içinde rahat etmiş olur..
Bypale
21.January.2016, 11:19
Bu tür krınik sorunların garanti bitse dahi servislerin sadece işçilik alarak halletmeleri gerekli. Ama garanti şartları servis anlayışı markalara göre farklılık gösterir. Bence servisle bi görüş. Durumu hoşgörüyle izah et. Eminim mağduriyetini giderirler
ereneren
21.January.2016, 11:31
Merhaba Raptorriders kardeşlerim. Konu kirliliği olmasını istemedim ama farklı bir sorum var.
Başlıktan tahmin edeceğiniz üzere benim daytonamda da 2 den boşa düşme sorunu var. Fabrikasyon hatası, ince pul konulmasından kaynaklanıyormuş anladığım kadarıyla.
Motorum 2012 model ve garantisi yok haliyle, nasıl yaptırabilirim, servis ücretsiz halledebilir mi, yoksa garantisi olmadığı için yüksek bir fiyat mı tutar, kimileride yaptırmazsam yaranın büyüyeceğinden bahsetmişti.
Anlıyacağınız canım sıkkın
bunun sürüşle yağ değişimiyle bakımla alakası varmıdır peki bende spyder ımı ilk aldıgım zamanlar cok oluyodu ama uzun süredir birkere bile olmadı
CELİL
21.January.2016, 11:48
Burak geçmiş olsun bu sorun garantideyken ücretsiz yapılıyor ama sonrasında ücret alırlar malesef ve eger km ilerlemiş dişlilerde aşınma olmuşsa dişli setini değiştirmeleri gerekiyor komple şanzuman yenileme işlemi yapılıyor maliyeti 1000 tl'nin üzeri rakam tutuyor :( fakat bazen vites atma olayı vites aktarma çubuğundaki ayarım bozulmasından kaynaklanabilir ayar bozulubca vites yerine tam oturmuyor ve atıyor öncelikle ona ayar yaptırıp denemekte fauda var
Eren seninde durum vitesin yerine tam oturmamasından kaynaklanmış olabilir motora alışma sürecinde bazen olur
karakalem
21.January.2016, 13:35
Teşekkür ederim bilgileriniz için, ben bi ihtimal servisle görüşüp durumu izah edeyim, Celil Abi senin dediğin vites ayarını yaptırdıktan sonra tabi, dediğiniz gibi yüksek bi fiyat isterlersede benim için artık 2. Vites yok :D
tbaylan
21.January.2016, 14:00
Teşekkür ederim bilgileriniz için, ben bi ihtimal servisle görüşüp durumu izah edeyim, Celil Abi senin dediğin vites ayarını yaptırdıktan sonra tabi, dediğiniz gibi yüksek bi fiyat isterlersede benim için artık 2. Vites yok :D
Burak İzmir'deki resmi Regal Raptor servisi benim bildiğim Karşıyaka Motoshop. Karşıyaka İskele'ye doğru inen yolda solunda kalıyor8)
2_rock
21.January.2016, 14:25
Daha önce değişik motorlar kullanmış birisi olarak sunuda eklemek isterim ilk bindiğimde bende öyle sanmıştım ama aslında değilmiş biraz daha sert vites değiştirince geçtiğini fark ettim sert derken onun ayarını verecek kadar kıracak kadar değil.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.