Orijinalini görmek için tıklayınız : rüya :))))
ereneren
22.January.2016, 09:58
günaydın raptorriders ailesi :) cok güzel bi rüya gördümde sizlede paylaşim istedim birazda hastalıgın etkisi var sanırım rüyada :cheesy: motosikletimle biyerlere gidiyorum beni takip eden birisi var farkediyorum devam ediyorum yola sonra durup biyere giriyorum market gibi ordan çıkarken kolumdan tutuyo beni oda 17 ocak pazar bulusmamızda cafeye gelip bize bakanlar aldora hatırlar :) tutuyo kolumdan baksana bi diyo bende sert cıkıyorum tabi sonra dövüyorum bunu bi güzel :D aldorayı falan arıyorum böyle böyle oldu diye atlıyo geliyo yanıma :cheesy: sonrasında bişey olmuyodu gidiyoduk bitti sonra:cheesy::cheesy:
tbaylan
22.January.2016, 10:56
Eren günaydın. Hayrolsun rüyan diyelim öncelikle:) Sonrasında ise başka kulüp ismi ve üyelerinin sıfatlarını belirterek yazman hoş olmayabilir, yanlış anlaşılabilir. Açık kaynaklı site olduğumuz için herkesin görebileceği bir mesaj bu. Yine de hatırlatayım dedim:):)
ereneren
22.January.2016, 11:16
Eren günaydın. Hayrolsun rüyan diyelim öncelikle:) Sonrasında ise başka kulüp ismi ve üyelerinin sıfatlarını belirterek yazman hoş olmayabilir, yanlış anlaşılabilir. Açık kaynaklı site olduğumuz için herkesin görebileceği bir mesaj bu. Yine de hatırlatayım dedim:):)
doğru :) değiştirdim ama :):)
2_rock
22.January.2016, 11:55
Eren bu kadar korkaçak bisi yok ))))))) Allahtan başka kimseden korkumuz yok biliyorsun. Bu buluşma seni çok etkilemiş. 2.sine dövme yaptirirsin artık)))))))))
2_rock
22.January.2016, 13:48
Eren bu tarz yazılar aslında kendi içimizde konuşursa iyi ola ak gibi yoksa ankaradaki diğer kulüplerle papaz oluruz .korktugumuzdan değil sadece kardeş kardeş geçinip birbirimizi desteklemek varken sen anladın onu ))))
ereneren
22.January.2016, 14:05
Eren bu tarz yazılar aslında kendi içimizde konuşursa iyi ola ak gibi yoksa ankaradaki diğer kulüplerle papaz oluruz .korktugumuzdan değil sadece kardeş kardeş geçinip birbirimizi desteklemek varken sen anladın onu ))))
anladım :D ben hastayken böyle fantastik rüyalar görüyorum ya ondan paylaşim dedim :cheesy: :cheesy:
2_rock
22.January.2016, 15:17
Ver gazı eren tabanca tufek takılmaz yakında
2_rock
22.January.2016, 15:18
[QUOTE=2_rock;192723]Ver gazı eren tabanca tufek takılcaz yakında geçmiş olsun kardeşim biran önce iyileş antrenmanlara devam8)
ereneren
22.January.2016, 15:36
[QUOTE=2_rock;192723]Ver gazı eren tabanca tufek takılcaz yakında geçmiş olsun kardeşim biran önce iyileş antrenmanlara devam8)
sağol kardeşim 8):cheesy:
2_rock
22.January.2016, 16:22
[QUOTE=2_rock;192724]
sağol kardeşim 8):cheesy:
Ayıpsın kardeşim. İllaki emilecek diyorsan onuda bi çözüm buluruz
:cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.