PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba...

BLUEBORAN
27.January.2016, 00:28
Adana'dan herkese selamlar. Araniza dun katildim ancak bugun aktif olabildim. Celil bey sagolsun. Subat ayi icinde insallah A2 ehliyetimi alacagim. Sonrasinda da gorustugum bazi ilanlardan kismet olani alacagim. Bugunlerde bir yandan da ekipman isini halletmeye calisiyorum. Neyse uzatmayayim. Selamlar.

Bypale
27.January.2016, 00:33
Aramıza hoşgeldin. Hayırlı olsun. Dilerim kısa zamanda makinana kavuşup sezona motorunla girersin. 8)

2_rock
27.January.2016, 00:41
RR ailesine hoşgeldin .Celil abi candır katılıyorum.inşallah aradığın ve içine sinen bir makinayı alırsın .adanada çok fazla ilna var illaki temiz güzel bir makina bulursun. forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle ... Ekipman olayını imal etmeyin lütfen bu konu çok önemli .dilimiz yandı geçenlerde

CELİL
27.January.2016, 00:48
Merhaba Koray Adana'dan aramıza hoş geldin
İnşallah kısa sürede Ehliyet ve gönlündeki motora kavuşur keyfini çıkarmaya başlarsın 8)

2_rock
27.January.2016, 00:59
Biraz alakasız olacak ama bir sorun olacak ehliyet için randevu mu aldınız yoksa tahmini mi söylediniz. Birde elden ehliyeti veriyorlar mı? Yoksa illaki adrese mi gönderiyorlar

FouL
27.January.2016, 01:05
Raptorriders forumlarina hoşgeldiniz koray.. Ekipman aldıktan sonrada gönlunuzdeki makineye kavusmaniz dileği ile..

Peder
27.January.2016, 06:37
Aramıza hoşgeldiniz. Gönlünüzdeki makinaya en yakın sürede kavuşmanız dileğiyle

Trkr
27.January.2016, 10:23
RR'a Hoşgeldin.

CaNeR
27.January.2016, 10:38
Aramıza hoşgeldiniz motordan önce ekipmanları tamamlamak daha sağlıklı olucaktır çünkü motor aldıktan sonra bütce ayırıpta almak daha zor oluyo 8)

BLUEBORAN
27.January.2016, 10:45
Biraz alakasız olacak ama bir sorun olacak ehliyet için randevu mu aldınız yoksa tahmini mi söylediniz. Birde elden ehliyeti veriyorlar mı? Yoksa illaki adrese mi gönderiyorlar
Merhaba tekrar,

Ehliyet icin evraklari surucu kursuna teslim ettim. Subat ayi icinde sinava girer alirsin dediler. Benden her ihtimale karsin ikametgah da istediler, belki ehliyetler adrese gonderilebilme ihtimali var dediler.

BLUEBORAN
27.January.2016, 10:47
RR ailesine hoşgeldin .Celil abi candır katılıyorum.inşallah aradığın ve içine sinen bir makinayı alırsın .adanada çok fazla ilna var illaki temiz güzel bir makina bulursun. forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle ... Ekipman olayını imal etmeyin lütfen bu konu çok önemli .dilimiz yandı geçenlerde

Evet Adana da ilan cok ama Regal fazla yok. 2 tane var onlarinda modeli biraz dusuk. Ben daha yeni bir model ve ozellikle spyder istiyorum. Bakalim kismet.

umut.
27.January.2016, 10:51
Koray abi aramıza hoşgeldin :) İnşallah en kısa sürede hayalindeki makinaya kavuşursun.

e.erbaş
27.January.2016, 21:47
Koray abi hoşgeldin,yollarda ve forumda aktif olman dileği ile :)

BLUEBORAN
27.January.2016, 22:37
Koray abi hoşgeldin,yollarda ve forumda aktif olman dileği ile :)

Ergün teşekkür ederim. 5 sene süren Çorlu'dan sonra Adana'ya geldim. Çorlu ve Çerkezköye selamlar senin aracılığın ile...

2_rock
28.January.2016, 01:53
İnşallah en yakın zamanda aradığınız spyder ı bulursunuz bizde yardımcı olmaya çalışırız

Nymphe
28.January.2016, 04:17
Hoşgeldiniz bende sizinle aynı aşamalardayım. Hayalinizde ki makineye kavuşmanız dileğiyle...

BLUEBORAN
28.January.2016, 10:53
İnşallah en yakın zamanda aradığınız spyder ı bulursunuz bizde yardımcı olmaya çalışırız

Bu konuda kendimden cok sizlere guveniyorum. Tesekkurler.

BLUEBORAN
29.January.2016, 12:27
2 defadir surucu kurslari ile sikinti yasiyorum. Bugun 3. Surucu kursuna evrak verecegim. Subat sinavlarini da kaciriyorum ve Nisan yada Mayis ayinda alabilirmisim ehliyeti. İlahi bir guc "yapma, motor alma" diyor sanki. Kismet...

2_rock
29.January.2016, 13:25
2 defadir surucu kurslari ile sikinti yasiyorum. Bugun 3. Surucu kursuna evrak verecegim. Subat sinavlarini da kaciriyorum ve Nisan yada Mayis ayinda alabilirmisim ehliyeti. İlahi bir guc "yapma, motor alma" diyor sanki. Kismet...

Bildiğim kadariyla Şubat ayı son kayıt tarihi 10 şubat iyice araştır derim.daha çok var yani

tbaylan
29.January.2016, 13:57
Adana'dan aramıza hoşgeldiniz. Umarım gönlünüzdeki makineyi bulup forumda ve yollarda aktif olursunuz. Ayrıca koruyucu ekipmanları da eksik etmemek lazım8)

Sevgiler.

tb

BLUEBORAN
29.January.2016, 14:33
Bildiğim kadariyla Şubat ayı son kayıt tarihi 10 şubat iyice araştır derim.daha çok var yani

Telefon ile arayip sordum. Kimse bir sey diyemedi. İlginc. Bu aksam tekrar gorusecegim. Bakalim ne olacak?

BLUEBORAN
29.January.2016, 14:35
Adana'dan aramıza hoşgeldiniz. Umarım gönlünüzdeki makineyi bulup forumda ve yollarda aktif olursunuz. Ayrıca koruyucu ekipmanları da eksik etmemek lazım8)

Sevgiler.

tb

Tesekkurler. Hosbuldum. Ehliyet isini cozemedim ki daha. Yoksa ekipmanlar incelendi, begenildi, son bi fiyat icin konusulup, pazarlik yapilip satin alinacak. Gel gelelim ehliyeti cozemedim.

Sevgiler, saygilar, selamlar.

2_rock
29.January.2016, 14:46
En sağlıklı si internetten olduğunuz şehirdeki sürücü kurslarının internet sayfalarına girip bakmak oralarda genelde yazar. Sonrasında arayıp teyid edebilirsiniz

ob1kanobi
29.January.2016, 16:05
Aramıza hoşgeldin Koray, birlikte nice uzun keyifli kilometrelere...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berkay BEKTAŞ
29.January.2016, 20:34
HOŞGELDİNİZ :Rockn Roll:

BLUEBORAN
29.January.2016, 22:41
2. sürücü kursu "tamam, problem yok, Şubat sonunda sınava gireceksiniz" dedi ve ehliyet işi tatlıya bağlandı. Çok şükür. Ekipman ve motor ilanlarına, reklamlarına bakmaya devam...

2_rock
30.January.2016, 01:13
2. sürücü kursu "tamam, problem yok, Şubat sonunda sınava gireceksiniz" dedi ve ehliyet işi tatlıya bağlandı. Çok şükür. Ekipman ve motor ilanlarına, reklamlarına bakmaya devam...

Daytona var satılık eğer düşünür iseniz forumda bir arkadaşımızdan var

BLUEBORAN
30.January.2016, 10:30
Daytona var satılık eğer düşünür iseniz forumda bir arkadaşımızdan var

Dusuneyim. Model yili nedir? Kendimce 2012 modelen eski olmasin diye bir karar aldim nedense!?!

Peder
30.January.2016, 10:41
Dusuneyim. Model yili nedir? Kendimce 2012 modelen eski olmasin diye bir karar aldim nedense!?!

Forumdan öğrenci bir arkadaş okul sebebiyle satıyordu

http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=11197

BLUEBORAN
30.January.2016, 10:54
Forumdan öğrenci bir arkadaş okul sebebiyle satıyordu

http://www.raptorriders.com.tr/forums/showthread.php?t=11197

Guzelmis. Ancak İstanbuldan Adana ya nasil getirecem. Hadi o durumu bir sekilde hallettik diyelim. Gonlumdeki spyder. Ben bi dusuneyim. Zaten eger benim kismetimse doner dolasir beni bulur.

Peder
30.January.2016, 10:57
Guzelmis. Ancak İstanbuldan Adana ya nasil getirecem. Hadi o durumu bir sekilde hallettik diyelim. Gonlumdeki spyder. Ben bi dusuneyim. Zaten eger benim kismetimse doner dolasir beni bulur.

Kargo yada otobüs firmalarıyla gönderilebilir. Ben olsam motoru alıp geze geze gitmeyi tercih ederdim tabi o ayrı konu. Spyder benim bildiğim yok, satan arkadaşlar var ise yardımcı olacaklardır elber. En kısa sürede hayalinizdekine kavuşursunuz umarım 8)

2_rock
30.January.2016, 11:28
Ankarada 3 tane var sypder 2013 model bir tanesi yetkili serviste 2 tanesi sahibinden satılık hepsi 250 cc

BLUEBORAN
30.January.2016, 12:20
Aldora yapacagiz bi seyler. Zaten Ankara olur ise seni rahatsiz edecegim yetkili servisteki tercihim olacaktir. Yada sizin onerdiginiz olur ise de O da olur.

2_rock
30.January.2016, 19:53
Aldora yapacagiz bi seyler. Zaten Ankara olur ise seni rahatsiz edecegim yetkili servisteki tercihim olacaktir. Yada sizin onerdiginiz olur ise de O da olur.

Servisteki çok temiz 4 bin yada 5 bin km de 2013 siyah eğer ankara ile ilgili bir tercihin olursa rahatsız et abi seve seve yardımcı oluruz 8)

BLUEBORAN
04.February.2016, 19:07
Ben ne kadar acele etsem, takvim bir o kadar oteleniyor. Hazir ilan verenler fiyatlarinda indirime gitmeye basladilar, bu aralar motoru alayim diyorum. Ama nafile. Bu gidisle alamayacagim galiba.

Kilic_ahmet
06.February.2016, 18:11
Gölgelerin.Hayırlı olsun

2_rock
06.February.2016, 18:42
Abi acele etme forumdan illaki temiz güzel bir makina çıkacak öteki türlü bur sıkıntı oluyor

BLUEBORAN
13.February.2016, 20:58
Tesekkurler. Hosbuldum. Ehliyet isini cozemedim ki daha. Yoksa ekipmanlar incelendi, begenildi, son bi fiyat icin konusulup, pazarlik yapilip satin alinacak. Gel gelelim ehliyeti cozemedim.

Sevgiler, saygilar, selamlar.

Ls2 ff370 ceneacilir kask, prohel marka mont ve scoyco marka eldiven alindi...

FouL
13.February.2016, 21:01
Harika haber ekipmanlari toplamissin.. Geriye bütçeye gore uygun temiz bir makina bulmak kalmış..

BLUEBORAN
13.February.2016, 21:36
Harika haber ekipmanlari toplamissin.. Geriye bütçeye gore uygun temiz bir makina bulmak kalmış..

Ekipmanlari topladim. Tamamladim. Motor icin sinavi bekliyorum. Sinavi da geceyim hayirlisiyla. Ekipmanlari aldigim yerde biraz canimi siktilar. Regal alma pisman olursun, parcasi, ustasi yok diye. Onun disinda hersey guzel...

ibrahimyılmaz
13.February.2016, 21:43
Hayırlısı olsun RR a hoşgeldiniz inşallah en kısa zamanda gonlunuzdeki makinaya kavusursunuz regal için söylenenlere kulak asmayin derim makinalar gayet guzel

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FouL
13.February.2016, 21:54
Chopper marka vermiyorum kişiye özel motor demektir ve chopper ilgi alaka bekler.. Buda en doğal haktır nasıl çocuk ilgi alakasız sadece dogurmakla olmuyorsa mantık aynı.. Sen onu sev bak oda seni üzmesin mutlu etsin.. Harley alan dahami mutlu sanıyorsun.. €€€€ : )))) sınıfının en iyisi fiyatina gore RR dir..

BLUEBORAN
13.February.2016, 22:35
Chopper marka vermiyorum kişiye özel motor demektir ve chopper ilgi alaka bekler.. Buda en doğal haktır nasıl çocuk ilgi alakasız sadece dogurmakla olmuyorsa mantık aynı.. Sen onu sev bak oda seni üzmesin mutlu etsin.. Harley alan dahami mutlu sanıyorsun.. €€€€ : )))) sınıfının en iyisi fiyatina gore RR dir..

Emin olun ben de sizler gibi dusunuyorum. Bi sorunla karsilasirsam, parca yada servis tamirhane sikintisi ceker isem. Elim anahtar tutuyor cok sukur. En kotu parcayi siparis verir, kendim yada baska makinalarin (araba, is makinasi, forklift) tamircisi arkadaslar ile soke taka, yalama yaptira yaptira bakacagiz basimizin caresine....