Orijinalini görmek için tıklayınız : suzuki intruder600 hakkinda
Ozan
28.January.2016, 00:58
intruder600 hakkinda bilgi ve yorum paylasimlarinizi bekliyorum...bi arkadasimin araciligi ile buldugumuz bir motor ama hic bilgim yok. yol tutusu yedek parca hakkinda hersey gibi
http://s30.postimg.org/rq6319v71/intruder.jpg (http://postimg.org/image/rq6319v71/)
Ozan
28.January.2016, 12:14
Yokmu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trkr
28.January.2016, 12:22
Bildiğim kadarıyla intruder 600 kullanan yok forumda.:soru?
CELİL
28.January.2016, 12:54
Malesef aramızda bu makinayı kullanan arkadaşımız yok :(
penguennoktanet
28.January.2016, 21:05
Bizzat benim motorum değil ama bir arkadaşımın kullandığı model. Bizim motorlardan en büyük farkı şaftlı oluşu (zincir yok, yağlama derdi yok). Arkadaşım memlun ama yedek parça problemi var mı sıkıntısı var mı onarımları pahalı mı bilmiyorum.
Ozan
29.January.2016, 01:25
tskler... herzaman destek ve bilgi alabilecegim bi motor sahibi olmak isterim....rr daytona uzerinde yogunlasmaya devam ozaman
FouL
29.January.2016, 01:32
Senden duymak istediğimizde tamda buydu.. Net
tskler... herzaman destek ve bilgi alabilecegim bi motor sahibi olmak isterim....rr daytona uzerinde yogunlasmaya devam ozaman
2_rock
29.January.2016, 01:36
Kardeşim ukraynada bir abimiz de var kendisine sordum.gayet memnun olduğunu sadece yakıt fazla olduğunu ve yedek parça sıkıntısı çektiğini söyledi ama belki ukraynada yoktur bilemiyorum.birde intruder alacaksa yüksek model alsın durumu kötü bile olsa yapılınca çok nadir sorun oluyor dedi.hatta bende 2003 alacaktım dedi sadece belgeleri eksik yurtdışından olduğu için dedi sormamı istediğin birşey varsa sorabilirim.ama çok memnun makinasindan
Ozan
29.January.2016, 02:14
yedekparca sorunu cok oldguunu arastirarak ogrendim...sizden ricam rr daytona konusunda ikinciel yada guzel sifir kampanya bildirimleriniz olcaktir..motor almak icin fuari beklemek mantiklimi olur sizce?
Peder
29.January.2016, 02:24
yedekparca sorunu cok oldguunu arastirarak ogrendim...sizden ricam rr daytona konusunda ikinciel yada guzel sifir kampanya bildirimleriniz olcaktir..motor almak icin fuari beklemek mantiklimi olur sizce?
Temiz motosikleti olupta satan arkadaşlar vardı başlıklardan görünce yardımcı olacaklardır. Sıfırlarda da 2015 modeller için kampanyada olanlarını görmüştüm, hatta RR'dan gelenlere güzellik yapılacağına dair bir bayinin konusu vardı sanırım bunda da Celil abi görünce yardımcı olacaktır 8)
2_rock
29.January.2016, 10:23
Bence modelleri görmen tanıman açısından fuar mantıklı olabilir ama detaylı birşey söyleyemem ve aklıni karıştırmaktan istemem.
Şuan forumda daytona satan bir arkadaş var konu başlığı açmış öğrenci .istersen bir bak derim
Birkan Bozkuş
29.January.2016, 18:53
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-garantili-servis-bakimli-4517km-de-266376616/detay/
Krdsm ben motoru satıyorum ilgilenirsen telefonla'da görüşebiliriz.
CELİL
29.January.2016, 22:03
Merhaba Ozan Fuarı beklemek pek avantajlı olmaz fuarda 0 makinalarda pek indirim yapılmadığı gibi ikinci el satıcılarıda fuar havasında fiyatları pek indirmiyorlar
Sıfır makina düşünürsen yukarıda reklamı olan RR Bayisi motosikletcim de 2015 makinalarda kampanya var telefonu reklamda var ararsan benim adımı verirsen elinden gelen kolaylığı sağlar Bodrum'a kargo ile makinayı yollar 8)
Peder
29.January.2016, 23:27
Beklenen 2 yardım da geldi RR ailesi candır 8)
2_rock
30.January.2016, 01:19
Motor için fiyat aradığınız ne . Belki emsal başka bir makina bulunabilir
Ozan
30.January.2016, 01:51
Motor için fiyat aradığınız ne . Belki emsal başka bir makina bulunabilir
almisken 250lik bi makina dusunuyorum genelde ev is - is ev arasi gunde 5-10 km kullanilacak...firsat buldukca ozellikle yaz aylarinda mesai oncesi yada sonrasi sehir disi geziler yapicam...bu yaz bodrumdan memleketim tekirdag corlu`ya gitmeyi dusunuyorum. rr 150 lik yetersiz kalacaktir bu nedenle 8000TL civari beni uzmeyecek bi makina ariyorum...
Peder
30.January.2016, 02:19
almisken 250lik bi makina dusunuyorum genelde ev is - is ev arasi gunde 5-10 km kullanilacak...firsat buldukca ozellikle yaz aylarinda mesai oncesi yada sonrasi sehir disi geziler yapicam...bu yaz bodrumdan memleketim tekirdag corlu`ya gitmeyi dusunuyorum. rr 150 lik yetersiz kalacaktir bu nedenle 8000TL civari beni uzmeyecek bi makina ariyorum...
150 dediğiniz gibi yetersiz kalabilir. 250-350 en makul seçim olur bence. Ama 350 de fiyatlar biraz daha yüksek dediğiniz fiyat aralığında 250 uygun
Ozan
30.January.2016, 02:21
150 dediğiniz gibi yetersiz kalabilir. 250-350 en makul seçim olur bence. Ama 350 de fiyatlar biraz daha yüksek dediğiniz fiyat aralığında 250 uygun
bodrumda 1 tane 350lik buldum 14bin kmde 2013modeldi galiba 9000TL istiodu normalmi acaba
Peder
30.January.2016, 02:24
bodrumda 1 tane 350lik buldum 14bin kmde 2013modeldi galiba 9000TL istiodu normalmi acaba
Valla ben piyasa konusuna o kadar hakim değilim. Ama daha tecrübeli arkadaşlarımız abilerimiz yardımcı olacaklardır eminim 8)
2_rock
30.January.2016, 02:35
8500 idaL fiyat pazarlıkla ama motorun durumuna bakılması lazım sağlamsa alınabilir. Ama 9 bine az km bulabilirsin bence
Ozan
30.January.2016, 02:40
8500 idaL fiyat pazarlıkla ama motorun durumuna bakılması lazım sağlamsa alınabilir. Ama 9 bine az km bulabilirsin bence
ne kadar cok arastirirsam daha cok dibe batiom gibi...isin icinden cikamicam havalarin duzelmesine kadar motor alamicam gibi hissediom...250lik olacagi kesin ne azi ne fazlasi...RR ilk tercihim tabiiki...honda rebellerde 98 model civari motorlarda arkadaslarin tavsiyeleri. temiz bi makina ve sahibinin guzel ikrami ile en kisa zaman istedgime kavusurum umarim
Peder
30.January.2016, 02:49
ne kadar cok arastirirsam daha cok dibe batiom gibi...isin icinden cikamicam havalarin duzelmesine kadar motor alamicam gibi hissediom...250lik olacagi kesin ne azi ne fazlasi...RR ilk tercihim tabiiki...honda rebellerde 98 model civari motorlarda arkadaslarin tavsiyeleri. temiz bi makina ve sahibinin guzel ikrami ile en kisa zaman istedgime kavusurum umarim
En kısa sürede gönlünüzden geçene kavuşursunuz umarım sıkmayın canınızı 8)
2_rock
30.January.2016, 11:33
Eğer rebel falan düşünüyorsan n500 falanda bir bak derim uygun fiyatlara çok güzel aletler var 8)
Ozan
31.January.2016, 04:09
rr daytona dusunuyorum....suzuki ve kawasaki dusunmuyorum buralarda servis sorunu yasayacagimi bildigim icin....
bugun rr 35 daytona icin satici arkdasla gorsutum 14000kmde 2012 model beyaz daytona 350 yi 8500e birakio...aklimda 250 daytona varken bu indirimle 350 degerlendirilirmi yakitta beni uzermi? hic istemedigim duruma dusuyorum, kararsizlik yani? 250 mi 350 mi derken honda rebelde denedim bugun ama 98-99model olmasi soru isareti tabi..
tek istegim bu 250lik daytonayi kacirma al sorun cikarmaz diyeceginiz bi rr yokmu? artik son noktayi koyup fotolari paylasmak istiyom
berkehrercan
31.January.2016, 06:33
Kisa surede satmayacaksan 14 bin yuksek ben almazdim
CELİL
31.January.2016, 11:39
rr daytona dusunuyorum....suzuki ve kawasaki dusunmuyorum buralarda servis sorunu yasayacagimi bildigim icin....
bugun rr 35 daytona icin satici arkdasla gorsutum 14000kmde 2012 model beyaz daytona 350 yi 8500e birakio...aklimda 250 daytona varken bu indirimle 350 degerlendirilirmi yakitta beni uzermi? hic istemedigim duruma dusuyorum, kararsizlik yani? 250 mi 350 mi derken honda rebelde denedim bugun ama 98-99model olmasi soru isareti tabi..
tek istegim bu 250lik daytonayi kacirma al sorun cikarmaz diyeceginiz bi rr yokmu? artik son noktayi koyup fotolari paylasmak istiyom
Merhaba Ozan denk getirebilirsen 350 cc bodrumdan trakya'ya yolculukta sana daha iyi gelir ama olmadı temiz 250 cc de işini rahatlıkla görür
Baktığın makinalarda km daha düşük olsa iyi olur çok acele etme Şubat sonundaki fuar zamanına kadar piyasaya uygun makinalar düşebilir bence takibe devam et 8)
Ozan
31.January.2016, 12:21
Merhaba Ozan denk getirebilirsen 350 cc bodrumdan trakya'ya yolculukta sana daha iyi gelir ama olmadı temiz 250 cc de işini rahatlıkla görür
Baktığın makinalarda km daha düşük olsa iyi olur çok acele etme Şubat sonundaki fuar zamanına kadar piyasaya uygun makinalar düşebilir bence takibe devam et 8)
Tskler... Fuar zamanına kadar beklemede kalıyorum ozaman...sizlerinde bildiği güzel bi makina olursa haberlerini bekliyorum ozaman [emoji106]
Bahadır
31.January.2016, 12:24
Ben satıyorum diye demiyorum ama artçılı kullanacaksan 350 almanı tavsiye ederim.Rampalarda zorlanabilir motor8)
Ozan
01.February.2016, 00:59
Ben satıyorum diye demiyorum ama artçılı kullanacaksan 350 almanı tavsiye ederim.Rampalarda zorlanabilir motor8)
artci ile binmiyorum...esim motor kullanmama karsi. kizimla birlikte araba onlarda ellerinden arabayi alamadigim icin motorumu buyutup uzun yola cikmayi dusunuyom..buyuk ihtimalle 250lik bana yeterli olacaktir...ilgine tsk ederim
Ozan
01.February.2016, 04:32
Kuba superlight 200 kullanımda ve uzun yolda nasıl?
Peder
01.February.2016, 04:34
Bence yetersiz kalabilir. Birde titreşim var diye biliyorum
CELİL
01.February.2016, 13:02
Ozan Çinli bir makina alacaksan RR dan başka makinaya yanaşma 8)
spue
01.February.2016, 13:32
Ozan,
Avatar resmine baktım.....Makinan belli 250 veya 350 SPYDER......8)
Al sen beğenmezsen, etraf mutlaka beğenecektir.... En azından küfür edeceksen bana edersin BOŞA GİTMEZ..... :wink:
Ozan
01.February.2016, 16:31
Ozan,
Avatar resmine baktım.....Makinan belli 250 veya 350 SPYDER......8)
Al sen beğenmezsen, etraf mutlaka beğenecektir.... En azından küfür edeceksen bana edersin BOŞA GİTMEZ..... :wink:
Evet makinam belli 250 daytona...İstanbul da bi magaza da buldum en uygun fiyatı 9699tl...neredeyse ikinci el fiyatı.genelde Celil başkanı dinleyip fuar zamanini beklicem..yada sizlerden gelen oneri ile al bunu kacirma desiginiz rr olursada sevinirim..ruzgari ozledim en kisa zamanda umarim bulurum.kesin begenicem begenmemezlik yapmam...bunu bulamayan da var derim teselli ederim ama küfür etmem..ama yolum düşerse bi çayını icsem odesiriz [emoji106]
spue
01.February.2016, 17:51
Evet makinam belli 250 daytona...İstanbul da bi magaza da buldum en uygun fiyatı 9699tl...neredeyse ikinci el fiyatı.genelde Celil başkanı dinleyip fuar zamanini beklicem..yada sizlerden gelen oneri ile al bunu kacirma desiginiz rr olursada sevinirim..ruzgari ozledim en kisa zamanda umarim bulurum.kesin begenicem begenmemezlik yapmam...bunu bulamayan da var derim teselli ederim ama küfür etmem..ama yolum düşerse bi çayını icsem odesiriz [emoji106]
Beklerim8)
2_rock
01.February.2016, 18:20
Kactaymis model mis o fiyata ve sıfır mi ?
Ozan
01.February.2016, 18:51
Kactaymis model mis o fiyata ve sıfır mi ?
Evet sıfır..
CELİL
01.February.2016, 19:22
Ozan bulduğun sıfır fiyatı çok uygun sıfır almayı düşünüyorsan değerlendir bu fiyatı bir daha bulamazsın ben en düşük 10.bin tl rakam alabildim 8)
2_rock
01.February.2016, 19:45
Celil abiye katılıyorum çok iyi fiyat .havalarda düzeliyor yavaştan kaçırma derim
Peder
02.February.2016, 00:05
Fuar zamanı fiyatlar uçar bence. Bu fiyata sıfırı bulduysanız hiç düşünmeden alın derim 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.