PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3. Viteste gelen sesler

anchorman
29.January.2016, 02:45
Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce dd250 9b aldim. 2011 model yeni versiyon. Gercekten çok memnun kaldim. Benim 4. Motorum. 3 scooter birde zealsun 150 cc cruiserim vardi. Zealsundan sonra buyuk bir degisim oldu bana:) sorunum şu, 3 viteste tıkirtilar geliyor surekli. Sebebi ne olabir? Bir tek 3. Viteste problem.

Bypale
29.January.2016, 08:43
Arkadaşlar merhaba. 2 hafta önce dd250 9b aldim. 2011 model yeni versiyon. Gercekten çok memnun kaldim. Benim 4. Motorum. 3 scooter birde zealsun 150 cc cruiserim vardi. Zealsundan sonra buyuk bir degisim oldu bana:) sorunum şu, 3 viteste tıkirtilar geliyor surekli. Sebebi ne olabir? Bir tek 3. Viteste problem.

3.vites dişilisinde problem olabilir. Servise göstermende fayda var8)

anchorman
29.January.2016, 16:34
Vites geçişlerinde sıkıntı yok. 3. Vitese geçtikten sonra viteste kaldığı süre boyunca zincir sesine benzer tıkırtılar geliyor. Zincirle alakalı olabilir mi diye düşündüm ama?

2_rock
29.January.2016, 17:06
Vites geçişlerinde sıkıntı yok. 3. Vitese geçtikten sonra viteste kaldığı süre boyunca zincir sesine benzer tıkırtılar geliyor. Zincirle alakalı olabilir mi diye düşündüm ama?

Şanzumanda birşey olabilir ama büyük ihtimalleuğur abinin de dediği gibi dişli olabilir

CELİL
29.January.2016, 21:52
Burak sadece 3 cü viteste dişliden tıkırtı gelmesinin sebebi 3 üncü vites dişlisinde sorun olabilir servise baktırıp kontrol ettirmek gerek