PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar

met38
05.February.2016, 20:08
Herkese merhaba

sitenin 3-4 yıllık gizli bir takipçisi ve müdavimlerindenim; ayrıca celil abi hayranıyım :cheesy: üye olmak bugüne nasipmiş.

beyaz bir daytona hayal ederken, nasip, 2012 model klasik 250'lik raptor'la aranıza katılmış oldum. gün itibariyle yaşım 24 ve ilk motorumu aldım :)

sigorta masrafı herhalde biraz canımı sıkacak. forumda araştıracağım ilk konu bu.

herkese selamlar. keyifli, kazasız sürüşler 8)

Ufuk_
05.February.2016, 20:11
Herkese merhaba

sitenin 3-4 yıllık gizli bir takipçisi ve müdavimlerindenim; ayrıca celil abi hayranıyım :cheesy: üye olmak bugüne nasipmiş.

beyaz bir daytona hayal ederken, nasip, 2012 model klasik 250'lik raptor'la aranıza katılmış oldum. gün itibariyle yaşım 24 ve ilk motorumu aldım :)

sigorta masrafı herhalde biraz canımı sıkacak. forumda araştıracağım ilk konu bu.

herkese selamlar. keyifli, kazasız sürüşler 8)

Tekrar hoşgeldin :D
Sigorta şirketleri ettikleri zararı bizden çıkarmaya çalısıyo herkese sorup uygun fiyata yapan biyer bulursun umarım.

FouL
05.February.2016, 20:16
Metin raptorriders forumlarina hosgeldin.. Yeni makinanın hayırlı olsun celil abi bitane ve hayranı baya çok : ) bende bi hayraniyim geçen hafta konserine gittim ayy aman toplantıda ilk kez tanıştık : )))) ankaradaysan eğer aldora arkadaşımız var
Antalyadaysan şayet ilker var sana tavsiye fırsat bulursan etkinliklere katil hem motor teknik konularda sigorta gibi konularda sana yardımcı olurlar üstadım..

ckaraca
05.February.2016, 20:20
Aramıza hoş geldin. Motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın.

Peder
05.February.2016, 20:28
Kardeşim aramıza hoş geldin, motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın.
Sigorta olayını motoru bir aile büyüğü üzerine yaptırarak daha uygun fiyatlar ile halledebilirsin.
Öyle bir seçenek yok ise sigortasepeti.com'a bir bak derim, dürüst ilgililer ve uygun fiyat

Birkan Bozkuş
05.February.2016, 20:35
Metin raptorriders'a hoş geldin,

met38
05.February.2016, 21:00
Tekrar hoşgeldin :D
Sigorta şirketleri ettikleri zararı bizden çıkarmaya çalısıyo herkese sorup uygun fiyata yapan biyer bulursun umarım.

kardeşim teşekkür ederim :) herhangi bir zarar ettiklerini zannetmiyorum ya. 2 ihtimal var; ya fiyatlama konusunda fazla serbest kaldılar, ya da devlet de bu şekilde kazandığından onlara geniş alan bırakıyor. başta ingiltere olmak üzere bazı ülkelerde benzer yürüyor sistem.

Metin raptorriders forumlarina hosgeldin.. Yeni makinanın hayırlı olsun celil abi bitane ve hayranı baya çok : ) bende bi hayraniyim geçen hafta konserine gittim ayy aman toplantıda ilk kez tanıştık : )))) ankaradaysan eğer aldora arkadaşımız var
Antalyadaysan şayet ilker var sana tavsiye fırsat bulursan etkinliklere katil hem motor teknik konularda sigorta gibi konularda sana yardımcı olurlar üstadım..

murat abi alemsin :)) ben aile durumundan dolayı ankara - antalya arası seyyarım biraz. motor ankarada, ben antalyada; hatta daha ilginci motoru kardeşim devraldı,ben henüz dokunamadım bile :cheesy: antalya'ya getiremeyeceğim gibi görünüyor. nasip olursa ankara tayfasıyla tanışırız 8)

Aramıza hoş geldin. Motorun hayırlı olsun, tekerin düz bassın.

çok teşekkür ederim abi. cümlemizin.. 8)

Kardeşim aramıza hoş geldin, motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın.
Sigorta olayını motoru bir aile büyüğü üzerine yaptırarak daha uygun fiyatlar ile halledebilirsin.
Öyle bir seçenek yok ise sigortasepeti.com'a bir bak derim, dürüst ilgililer ve uygun fiyat

hoşbulduk teşekkür ederim kardeşim :) evet o durumu biliyorum. fakat şu an motor herkesten gizli durumda :cheesy: babamdan vekaletnamem bile var ama yüzsüzlük yapamadım :)) plakanın muğla olmasının bir avantajı var mı, bunu merak ediyorum. artık en ucuz kim teklif verirse yaptıracağız. hayırlısı diyelim :)

Metin raptorriders'a hoş geldin,

çok teşekkürler hoşbulduk :)

Bypale
05.February.2016, 21:07
Kardeşim RaptorRidersa hoşgeldin. Şanslısın. Ankara ve Antalyadaki arkadaşlarımız sana çok konuda yardımcı olacaktır. İrtibata geçmeni tavsiye ederim.

ob1kanobi
05.February.2016, 22:44
Aramıza hoşgeldin Metin, birlikte uzun ve keyifli sürüşler

Sent from my iPhone using Tapatalk

CELİL
05.February.2016, 23:10
Merhaba Metin aramıza hoş geldin yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Siğorta için satışta ikametgahı Antalya gösterdiysen daha uygun Ankara ise yüksek fiyat gelir inşallah trafik siğortası uygun çıkar bu arada şanslısın 2 şehirdede çok iyi ekip arkadaşlarımız var yalnız kalmıyacaksın 8)

kurt
06.February.2016, 00:09
Kardeşim aramıza hoşgeldin 8) Ankara olarak elimizden gelen yardımı yaparız8)
en kısa zamanda buluşmak dileğiyle, tekerin düz bassın8)

2_rock
06.February.2016, 02:43
Kardeşim hoşgeldin aramıza. Ankarada süper bir ekibimiz var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hatta pazar günü buluşmamız var müsaitsen seni bekleriz. Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Eğer motor kardeşinde ise onuda bekleriz buluşmalara akşam gezmelerine. Yardım edilecek herhangi bir konu olursa seve seve yardımcı oluruz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle

met38
06.February.2016, 14:04
Kardeşim RaptorRidersa hoşgeldin. Şanslısın. Ankara ve Antalyadaki arkadaşlarımız sana çok konuda yardımcı olacaktır. İrtibata geçmeni tavsiye ederim.

teşekkür ederim. fırsat buldukça irtibatta olacağım inşallah 8)

Aramıza hoşgeldin Metin, birlikte uzun ve keyifli sürüşler

Sent from my iPhone using Tapatalk

hoşbulduk teşekkür ederim :)

met38
06.February.2016, 14:14
Merhaba Metin aramıza hoş geldin yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin nazar
Siğorta için satışta ikametgahı Antalya gösterdiysen daha uygun Ankara ise yüksek fiyat gelir inşallah trafik siğortası uygun çıkar bu arada şanslısın 2 şehirdede çok iyi ekip arkadaşlarımız var yalnız kalmıyacaksın 8)

celil abim teşekkür ederim. cümlemiz için kazasız, belasız, keyifli sürüşler olsun inşallah :) motor kardeşimin üstünde olduğundan ikamet ankara, ama plaka muğla. sanıyorum bir miktar etki olacak. bakalım... :) ekiplerin kalitesinin farkındayım. fırsat oldukça beraberiz inşallah 8)

Kardeşim aramıza hoşgeldin 8) Ankara olarak elimizden gelen yardımı yaparız8)
en kısa zamanda buluşmak dileğiyle, tekerin düz bassın8)

mehmet abi çok teşekkür ederim :) yakın zamanda görüşürüz inşallah 8)

Kardeşim hoşgeldin aramıza. Ankarada süper bir ekibimiz var senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hatta pazar günü buluşmamız var müsaitsen seni bekleriz. Yeni motorunda hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Eğer motor kardeşinde ise onuda bekleriz buluşmalara akşam gezmelerine. Yardım edilecek herhangi bir konu olursa seve seve yardımcı oluruz. En kısa zamanda tanışmak dileğiyle

aldora kardeşim teşekkür ediyorum. şu an antalyada olduğumdan katılmam pek mümkün görünmüyor. daha sonraki görüşmelerde birlikte oluruz inşallah 8) tecrübersiz olduğundan kardeşimi pek serbest bırakmıyorum. mahallede takılıyor şimdilik :) bi süre alışsın, o da katılır 8) desteğin ve iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler

2_rock
06.February.2016, 17:33
O zaman en yakın zamanda görüşmek tanışmak dileğiyle. Ankarada olduğun zaman senden haber bekliyoruz