Orijinalini görmek için tıklayınız : Arastirmaktan yoruldum
dbxerdem
06.February.2016, 01:34
Forumdaki tüm üyeleri selamlayarak ilk yazıma başlayalım.
Ben uzun bir surec ve kargaşa sonrasi hem a2 yi hem de yeni ehliyeti almayı başardım. Sınavdan 3 ay sonra emniyete girip ehliyetimi alabildim ;))
Bu surec boyunca da hergece sizin ve diğer bir forum daha var onu artık milattan önceki yazılarına kadar okudum. Artık kimlerin iki siteye de üye olduğuna kadar öğrenmiş durumdayim :)) şimdi gelelim benim artık izdirap haline gelen durumuna. Arkadaşlar ben 1.90 boyunda ve 90 kilo dayım. Uzun suren araştırmalar dan sonra iki modelde karar kildim. RR DAYTONA VE RKS CRUİSER. RKS ye sigarmiyim bilmiyorum. Ne gariptirki Ank da üstüne oturacak bir tane bulamadım.DAYTONA var. Ben suratlı gitsin az yakın ka c yakar vs vs soruları sormayacam. Fiziki durum (boy bacak meselesi) ve servis destek kullanım açısından hangisini tavsiye edersiniz. Hepinize kazasız mutlu günler diler tavsiyelerinize şimdiden tesekkur ederim.
FouL
06.February.2016, 01:44
Erdem abi raptorriders forumlarina hoşgeldin.. tanışma bölümünde kendini tanitirsan daha uygun olur.
Bende yeni beyaz daytona 250 kullanicisiyim..memnunum tam benim tarzim fakat uzun boylu degilim.. Şayet 1.90 boyum olsaydı ilk bakacağım model rr spyder 350 olurdu..
Aslında madem ankaradasin pazar günü yada uygun bir toplantıda git hem arkadaşlarımız ile tanış hemde üzerine bin derim.. Saygılar..
dbxerdem
06.February.2016, 01:57
Murat bey kardesim maalesef o tarihte Ank disindayim. Forumu yeni öğreniyorum aşağıda özel tanışma bölümü varmış oraya en yakın zamanda detayli yazarım. Spider modeli yine sizlerden öğrendiğim bilgi manevra ve denge sıkıntısı varmış. DAYTONA o yüzden daha uygun gibi. Ben ogretmenim şehir içinde ise gidiş gelişte DAYTONA herhalde daha uygundur. Forum da ilk mesajida senden aldık . çok teşekkürler
kurt
06.February.2016, 02:17
Erdem abi öncelikle aramıza hoş geldin8)
bende senin gibi çok araştırmalar sonunda REGAL RAPTOR'DA karar kıldım. Bir sene önce kasımda hem ehliyetimi hem 150 cc ilk regalimi aldım ve ağostosta spyder'mi aldım:hastayız: ve inanılmaz seviyorum:hastayız: en yakın zamanda tanışmak isterim, örneğin pazar günü buluşmaya bekleriz:)
FouL
06.February.2016, 02:17
Evet abi şehir içi işe gidip gelmelerde daytona daha uygun gibi.. Keşke bu ayın 25-28 de fuara gelebilseydiniz.. Bütün marka modeller ve ekipmanlari bir arada bulabilir gönlünüzden hangisi geçiyorsa kararınızı verebilirdiniz..
2_rock
06.February.2016, 02:26
Merhabalar öncelikle hosgeldiniz. Ankarada süper bir ekibimiz var herkeste spyder var.ve herkes günlük şehir içinde aktif olarak kullanıyor. 1 kişide 150 klasik var .boyum 190 civarında ve kilom 90 neredeyse aynı sayılır. Spyder 350 kullaniyorum ve gayet memnunum ve hiç bir şekilde boyumla alakalı sıkıntı yaşamadım bunun dışında denge ve manevra olarak ta bir sıkıntı teşkil etmiyor.
Ankara buluşmasına gelirseniz hem düşündüğünüz motorların fizibilitesini yaparız hemde tanışmış oluruz. Elimizde sizi görmekten mutluluk duyarız
dbxerdem
06.February.2016, 02:33
Keske iyi olurdu. Diğer yandan da zaten oradaki lüks araba fiyatına motorlar bize faza gelir. Belli olmaz bakarsin gunu birlik çıkar gelirim. Siz İst lılar bu konuda sanslisiniz. Ank da da bir ara vardı ama sonra kayboldu. Regal yeni model getiriyormu bu arada ben Ank yeni bir model gördüm RR Cafe racer 250 cc. Yeni geldi.
2_rock
06.February.2016, 02:36
Keske iyi olurdu. Diğer yandan da zaten oradaki lüks araba fiyatına motorlar bize faza gelir. Belli olmaz bakarsin gunu birlik çıkar gelirim. Siz İst lılar bu konuda sanslisiniz. Ank da da bir ara vardı ama sonra kayboldu. Regal yeni model getiriyormu bu arada ben Ank yeni bir model gördüm RR Cafe racer 250 cc. Yeni geldi.
Evet ışıl motorda var ankarada spyderla daytona fiyatları aynı düşünürseniz ankarada temiz bir kaç spyder var.fiyat aralığını yazarsanız ve aradığınız model ve yıl ona göre bir araştırma yapabiliriz 8)
dbxerdem
06.February.2016, 02:38
Aldora bey kardeşim saat 7 de değilde belki biraz gecikmeli gelmeye çalışacam. Sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. Spyder olabilir yanı. Ehhh işte umarım gelebilir de sizlerin tavsiyelerini alabiliriz çok sagol
kurt
06.February.2016, 02:40
Aldora bey kardeşim saat 7 de değilde belki biraz gecikmeli gelmeye çalışacam. Sizlerle tanışmayı ben de çok isterim. Spyder olabilir yanı. Ehhh işte umarım gelebilir de sizlerin tavsiyelerini alabiliriz çok sagol
Erdem abi bende 21:00'e kadar kalacağım inşaallah görüşürüz8)
2_rock
06.February.2016, 02:54
Bey e gerek yok abi aldora desende olur yaşım zaten senden küçük biz burda bir aile gibiyiz .resmiyetı iş yerlerinize bırakıp zirhlarimizi çıkarıp o şekilde buluşuyoruz. En sıcak ve samimi şekilde. İnşallah sizide aramızda görürüz en azından uğrayabilirsiniz tanışmış oluruz .hemde size motor konusunda yardımcı oluruz 8)
e.erbaş
06.February.2016, 12:39
Erdem abi foruma hoşgeldin.Ben de bir zamanlar senin gibi araştırmaktan usanmıştım,forumu misafir olarak alt üst ediyordum.Şu an daytonam var ve memnunum.Daytona ve spyder cüsseli makinalar bence boydan hiç sorun yaşamazsın.Gönlünün sesini dinle :)
Berkay BEKTAŞ
06.February.2016, 13:51
RR ailesine hoşgeldin abicim, spyder candır 8)
CELİL
06.February.2016, 14:19
Merhaba Erdem Ankara'dan aramıza hoş geldin
Bence RKS yi ele RR daha sağlam ve servis, parça ikinciel satış sorunu yoktur piyasası oturmuş bir markadır Boy ve kilona Daytona veya Spyder güzel olur spyder'in dengesi ilk kalkışta Daytonaya göre az daha alışma süreci ister ama kısa sürede sorunsuz rahatlıkla kullanabilirsin Ankara ekipteki arkadaşlarında dediği gibi toplantıya katılabilirsen motorları yakından görür oturur bakar detaylı bilgi alabilirsin inşallah kısa ürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Bypale
06.February.2016, 14:35
Abi aramıza hoşgeldin. Fikir ve aklından geçenleri okuyabiliyorum. Ve gerçekten kullanıyoruz diye demiyorum. RR tatminkar bi makina. Ve sana gelicek model daytona. Hiç düşünme al derim. Bu lafımın arkasındaki güveni sorarsan. Bu forumdaki bi çok raptorriders gbi ben dahil. Senin gbi düşünüyorduk. Aklımızda sonradan bazı pişmanlıklar oldu ama korkma.::::: Bu pişmanlık daytona alan. keşke spyder alsaydım .spyder alansa keşke daytona alsaydımdan öte değil::::::::::. Sonuç ortak kapı regal raptor. Al bin abi.
Rks ye gelinceeee!!. Gelme abi oraya. ::::: ele onu.
Yine kafanda sorular varsa. Ankara İstanbul vs. Farketmez. Sor abi. Cevaplarını bulacağın endoğru adres. İlk ağız burası. 8)
Tekrar hoşgeldin abi. Dilerim gönlünde olana kısa zamanda kavuşur ankaraya kazandırmış oluruz seni. 8)8)
2_rock
06.February.2016, 17:02
Abi o zaman ismini buluşmaya yazıyorum seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Hoşgeldin aramıza sefa getirdin.
penguennoktanet
06.February.2016, 17:25
Bir spyder kullanıcısı olarak, şehir içinde günlük kullanıyorum. Hiçbir sıkıntım yok. Rks'ye gelince, motorun satışını yapan zor bulunuyor, yedek parçası hiç bukunmaz :P
2_rock
06.February.2016, 17:52
İsminizi ankara buluşmasına ekledim .buluşma yerini bulamazsanız yada başka bir sorun olursa irtibata geçiniz.
dbxerdem
06.February.2016, 23:07
Sevgili arkadaşlar hepinize tesekkur ederim.Yarın zaten insallah tanışacak Ank. Grubu ile. Yalnız motor ile gelmesinler Ank. Donmuş ben yokken :))
2_rock
06.February.2016, 23:12
İçimiz yanıyor erdem abi )))
Ozan
07.February.2016, 01:53
hosgeldin Erdem abi... forumdaki arkadaslarin destegi ile en kisa zamanda istedgin makinaya kavusman dileklerimle...
forumdaki herkes her soruya hizli ve eksiksiz cvp vermeleri aile oratiminin en buyuk kaniti. Ankara`da olman senin icin buyuk avantaj.forumdakilerin yarisi orda sanki :) bende Bodrum`da tek basima :cry:
2_rock
07.February.2016, 02:50
hosgeldin Erdem abi... forumdaki arkadaslarin destegi ile en kisa zamanda istedgin makinaya kavusman dileklerimle...
forumdaki herkes her soruya hizli ve eksiksiz cvp vermeleri aile oratiminin en buyuk kaniti. Ankara`da olman senin icin buyuk avantaj.forumdakilerin yarisi orda sanki :) bende Bodrum`da tek basima :cry:
Kardeşim bir evinde ankarada istediğin zaman buyur gel yalnız değilsin 8) inşaallah bodruma yolumuz düşerse kesin yanına uğrarız. Umarım sende en yakın zamanda bulacaksın motorunu 8)
MErtugrulK
08.February.2016, 02:07
Boyum 1.97-98, kilom 96-97 civarı.
Daytona 250'm var, sıkıntım yok :)
2_rock
08.February.2016, 03:05
Boyum 1.97-98, kilom 96-97 civarı.
Daytona 250'm var, sıkıntım yok :)
Yapısı gereği motorlar 250 ve 350 olmasına rağmen geniş ve büyük. 2 metre boya kadar sıkıntı çıkacağını sanmıyorum 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.