PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DD 250 E-9B Model Farkları Hk. Yardım...

muavin
06.February.2016, 03:32
Merhabalar
Yeni üye oldum,motordan da anlamıyorum
Yeni başlayacaklar için 150 cc mi 250 cc mi geyiğini de aştım (250 cc)
DD 250 E-9B ye karar verdim fakat hangi yıl çıkanlara yönelmek lazım anlayamadım
- Balansör var/yok (2011 ve sonrasıydı sanırım)
- Ön fren tek/çift disk ( ??? )
- Mondialle aynı motoru kullanmışlar (biyerden okudum aklımda kaldı ama bu İyi mi kötü mü?)

Benim dikkatimi böyle ayrımlar çekti fakat söylediğim gibi hangi modellerde bunlar var yada yok bilmiyorum.
Yukarda saydıklarım dışında da farklar vardır belki.
Bunlar nedir,ne işe yararlar bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler...

2_rock
06.February.2016, 03:38
Merhabalar
Yeni üye oldum,motordan da anlamıyorum
Yeni başlayacaklar için 150 cc mi 250 cc mi geyiğini de aştım (250 cc)
DD 250 E-9B ye karar verdim fakat hangi yıl çıkanlara yönelmek lazım anlayamadım
- Balansör var/yok (2011 ve sonrasıydı sanırım)
- Ön fren tek/çift disk ( ??? )
- Mondialle aynı motoru kullanmışlar (biyerden okudum aklımda kaldı ama bu İyi mi kötü mü?)

Benim dikkatimi böyle ayrımlar çekti fakat söylediğim gibi hangi modellerde bunlar var yada yok bilmiyorum.
Yukarda saydıklarım dışında da farklar vardır belki.
Bunlar nedir,ne işe yararlar bilgi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler...

Hoşgeldin aramıza. İzmir teşkilatı süper bir ekip birbirinden kaliteli üyeleri ile her türlü yardım ve desteğini esirgemeyecektir. 2011 model üstü modeller blansörlü ve 9 b için güzel bir tercih yapmışsın çok fazla kullanan kardeşimiz var ve cok memnunlar. Bu tarz motorlarda standart paralel çift silindir var o yizden mendille aynı die söylemişlerdir. İzmirde ekibi sana herturlu detaylı bilgi verecektir. Buluşmalara gitmeni en kötü tanışmanı öneririm 8)

2_rock
06.February.2016, 03:43
İzmir İl teşkilat sorumlusu Tuğrul Baylan ( tbaylan )
İrtibata geçmenizi öneririm

muavin
06.February.2016, 03:46
vay be bu kadar çabuk dönülmesini beklemiyodum:))
Teşekkürler

2_rock
06.February.2016, 03:49
vay be bu kadar çabuk dönülmesini beklemiyodum:))
Teşekkürler

Sabah olsunda o zaman gör gece fazla kimse yok .yarın patlama yaşar konu başlığı :cheesy:

Bypale
06.February.2016, 09:20
Öncelikle kendinizi tanışma başlığı altında tanıtırsanız bi çok arkadaş size daha çok bilgi paylaşımında bulunacaktır. Şimdiden aramıza hoşgeldin mehmet8)

http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php?f=27

CELİL
06.February.2016, 14:03
Merhaba Mehmet İzmir'den aramıza hoş geldin
Kendini önce tanışma başlığında tanıtırsan daha iyi olur kiminle muhatap olduğumuzu biliriz :)
250 e 9b modeli 2011 yılında revize edilerek yeni kasaya geçti ve blansörlü revize edilmiş motor konuldu ve ön çift disk arka tek disk fren konuldu bu durumda tavsiyemiz 2011 sonrası yeni kasa olan modellerdir mondial motor konusu 150 cc için geçerli son 2-3 senede gelen 150 cc modellerde mondial motoru var ve çok başarılı iyiler 8)

Bypale
06.February.2016, 14:23
Mehmet. forum değerli üyesi süleyman bal ( spue ) abimizin makinası tam sana göre. Tanıdık bildik makina olması ise güven demek. Bence irtibata geç. Kendisi spydera geçiş yaptı. Klasik kasa makinası satılık.

Doğru adrestesin. 8)8)

ob1kanobi
06.February.2016, 16:05
Aramıza hoşgeldin, İzmir buluşma başlıklarını takip edip, toplantılarımıza katılabilirsin. Böylece motorları görerek inceleyebilir, ilk ağızdan bilgi alabilirsin. Bu akşam bornovadayız. Ayrıntılar sitede...

Sent from my iPhone using Tapatalk

muavin
06.February.2016, 17:05
Merhaba Mehmet İzmir'den aramıza hoş geldin
Kendini önce tanışma başlığında tanıtırsan daha iyi olur kiminle muhatap olduğumuzu biliriz :)
250 e 9b modeli 2011 yılında revize edilerek yeni kasaya geçti ve blansörlü revize edilmiş motor konuldu ve ön çift disk arka tek disk fren konuldu bu durumda tavsiyemiz 2011 sonrası yeni kasa olan modellerdir mondial motor konusu 150 cc için geçerli son 2-3 senede gelen 150 cc modellerde mondial motoru var ve çok başarılı iyiler 8)

Kusura bakmayın tanışma olayına dikkat edemedim
Bilgi için teşekkürler8)

muavin
06.February.2016, 17:06
Mehmet. forum değerli üyesi süleyman bal ( spue ) abimizin makinası tam sana göre. Tanıdık bildik makina olması ise güven demek. Bence irtibata geç. Kendisi spydera geçiş yaptı. Klasik kasa makinası satılık.

Doğru adrestesin. 8)8)

Teşekkürler irtibata geçicem8)

2_rock
06.February.2016, 17:08
İnşallah en yakın zamanda aradığınız makinaya kavuşursunuz .forumdaki kardeşlerimizin hepsi seve seve yardımcı olacaklardir

ibrahimyılmaz
08.February.2016, 14:03
Mehmet aramıza izmirimizden hoşgeldin bende de o makinadan var gelirsen toplantimiza inceleme fırsatı olur classic diye de geçer fark ise 9 lar kartal gidondur (bendeki) 9b ler ise t gidondur ayrıca 2011 model 2. 6 aydan sonraki modellerde on çift disk fren arka disk frendir daha oncekilerde (bendeki 2006 model) on tek disk arka kampanadir ve classic lerin kasaları biraz daha kucuktur diğer modellere gore kullanımı inanılmaz rahat ve kolaydır geldiğinde inceleme fırsatı da bulursun gorusmek dileğiyle..

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

berkehrercan
08.February.2016, 14:57
Dunyanin en rahat motorudur.Suleyman abi lazim buraya

2_rock
08.February.2016, 17:26
Hakikaten herkes aynısını söylüyor rahatlık konusunda. Yok ki bir binip test edelim

muavin
09.February.2016, 16:46
Mehmet aramıza izmirimizden hoşgeldin bende de o makinadan var gelirsen toplantimiza inceleme fırsatı olur classic diye de geçer fark ise 9 lar kartal gidondur (bendeki) 9b ler ise t gidondur ayrıca 2011 model 2. 6 aydan sonraki modellerde on çift disk fren arka disk frendir daha oncekilerde (bendeki 2006 model) on tek disk arka kampanadir ve classic lerin kasaları biraz daha kucuktur diğer modellere gore kullanımı inanılmaz rahat ve kolaydır geldiğinde inceleme fırsatı da bulursun gorusmek dileğiyle..

İbrahim teşekkürler,
geçen haftaki toplntıya gelmiştim,bi aksilik çıkmazsa yine gelmek istiyorum
Motorlara hep netten bakıyorum hiç canlı göremedim şimdiye kadar,çok memnun olurum
görüşmek üzere...

ibrahimyılmaz
10.February.2016, 07:07
İbrahim teşekkürler,
geçen haftaki toplntıya gelmiştim,bi aksilik çıkmazsa yine gelmek istiyorum
Motorlara hep netten bakıyorum hiç canlı göremedim şimdiye kadar,çok memnun olurum
görüşmek üzere...
Her zaman bekleriz kardeşim geçen geldiğinde Tugrul sana gerekli bilgileri verdi bidahakine inşallah geldiğinde hallederim :))