Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese merhaba

muavin
06.February.2016, 16:50
Merhabalar,
Forumu daha yeni farkettim ve üye olma gereği hissettim,
28 yaşındayım,İzmirde yaşıyorum,maliyede memurum
Sizlerle tanışmak tecrübelerinizden faydalanmak büyük şans,ben de sonuna kadar kullanmak istiyorum:cheesy:

2_rock
06.February.2016, 16:53
Mehmet hoşgeldin. Doğru adrestesin. İzmir teşkilatı seni seve seve karşılayacaktır. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle

FouL
06.February.2016, 17:01
RR Forumlarına hoşgeldin mehmet .. gönlündeki makinana tez zamanda kavuşman dileği ile.. izmir ekibi sağlam bir ekip.. eminim sana çok faydası olacaktır..

ckaraca
06.February.2016, 17:11
RR ailesine hoş geldin. Umarım İzmirde kısa zamanda tanışırız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

tbaylan
06.February.2016, 17:17
Mehmet Izmir'den aramiza hosgeldin. Umarim en kisa surede gonlundeki makineye kavusursun. Tabii bu surecte koruyucu ekipmanlarini da eksik etmemelisin. Bu aksamki bulusmada aklina takilan tum sorulari cevaplariz. Hem de tanismis oluruz.

Farin da, yolun da acik olsun.

Sevgiler.

tb

Berkay BEKTAŞ
06.February.2016, 17:30
Hoşgeldin Mehmet, inşallah en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşursun 8)

2_rock
06.February.2016, 18:40
Herzamanki gibi İzmir teşkilatı yanımızda...

Bypale
06.February.2016, 18:48
Mehmet RaptorRidersa tekrar hoşgeldin diyorum. Bundan böyle sorduğun her soruya cevap daha çok bulacaksın. Ve eminim izmir teşkilatıyla görüşüp tanıştıktan sonra hedefin netleşecek. Hayırlı olsun.8)

Mustafa Gözgen
06.February.2016, 19:20
Merhaba ben Mustafa gözgen 19 yaşındayım Bilkent üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim Ankara da yaşıyorum daytona 250 bakıyorum raptorcülerin teşkilatlanmadı çok hoşuma gitti gerçekten sizinle tanışmak büyük bir zevk olucak benim için ayrıca bana telefonla ulaşan Ankara teşkilatına da çok teşekkür ediyorum :D

2_rock
06.February.2016, 19:27
Merhaba ben Mustafa gözgen 19 yaşındayım Bilkent üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim Ankara da yaşıyorum daytona 250 bakıyorum raptorcülerin teşkilatlanmadı çok hoşuma gitti gerçekten sizinle tanışmak büyük bir zevk olucak benim için ayrıca bana telefonla ulaşan Ankara teşkilatına da çok teşekkür ediyorum :D

Kardeşim ayrı bir tanışma başlığı altında kendini tanıtirsan çok sevinirim .herkes seni tanımış olur zaten ankaraya gelince görüşürüz. Numaramı kaydetmeyi unutma herdaim kapımız açık. Senden haber bekliyorum 8)

FouL
06.February.2016, 19:48
Hahaa buraya yazmissin ankaradan mustafa hoşgeldin tekrardan çok sanslisin aldora varken daytonan şimdiden hayırlı olsun diyebilirim .. Yakındır alman sayesinde : ))

CELİL
06.February.2016, 21:01
Merhaba Mustafa hoş geldin kendini tanıtmışsın ama başkasının başlığında tanıtmışsın burada devam edersek yazılanlar karışacak senden ricam alttaki tanışma başlığı linkine yaz oradan devam edelim 8)
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

CELİL
06.February.2016, 21:08
Merhabalar,
Forumu daha yeni farkettim ve üye olma gereği hissettim,
28 yaşındayım,İzmirde yaşıyorum,maliyede memurum
Sizlerle tanışmak tecrübelerinizden faydalanmak büyük şans,ben de sonuna kadar kullanmak istiyorum:cheesy:

Merhaba Mehmet İzmir'den aramıza hoş geldin 8)
İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşur keyfini çıkarırsın 8)

Peder
07.February.2016, 06:33
Aramıza hoşgeldin, tekerin her daim düz bassın

Crixus
07.February.2016, 20:02
Welcome to Raptor Riders Brothers

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ömer
08.February.2016, 13:24
Mehmet hoş geldin.