PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba..

gokberk
11.February.2016, 01:12
Merhaba arkadaşlar.İstanbul Başakşehir'den aranıza katıldım.Henüz bir Regal Raptor sahibi olmasam da yakın zamanda yardımlarınızla onun da olacağını düşünüyorum.Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak memnuniyet verici olacak.İstanbul buluşmalarınızda da aranızda olmak isterim.Şimdiden memnun oldum sizlerle tanıştığıma..Gökberk DEVRİM

CELİL
11.February.2016, 01:16
Merhaba Gökberk aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki RR a kavuşursun biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız 8)

Bypale
11.February.2016, 01:31
Gökberk aramıza hoşgeldin. Forumda aklına takılan biçok sorunun cevabını bulabilirsin. Bulamadıklarınada bizler cevap verip yardımcı olmaya çalışırız. İnşallah kısa zamanda gönlündeki makinayada kavuşursun.8)

2_rock
11.February.2016, 01:48
Gökberk hoşgeldin
Çok şanslısın istanbul ekibi ile birlikte olacaksın. İnşallah en yakın zamanda da motoruna kavuşur. RR ailesi ile tanısıp gezmelere buluşmalara dahil olursun. Yollarda ve forumda aktif alman dileğiyle

FouL
11.February.2016, 02:01
Gökberk rr forumlarina hoşgeldin.. İnşallah yakın zamanda gönlündeki makineye kavusursun.. Aramiza hoşgeldin..

Ufuk_
11.February.2016, 02:27
Aramıza hosgeldin beraber nice kilometrelere...

karakalem
11.February.2016, 02:28
RaptorRiders Ailesine hoşgeldin şimdiden, forumumuz ve kardeşlerimiz sayesinde kısa zamanda hem motor, hem de bilgi sahibi olursun yeterince.

Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle :)

ob1kanobi
11.February.2016, 02:47
Aramıza hoşgeldin Gökberk, hayalindeki motora en kısa sürede kavuşman dileklerimle...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birkan Bozkuş
11.February.2016, 09:54
Aramıza hoş geldin Gökberk umarım en kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun

Trkr
11.February.2016, 10:42
Merhaba arkadaşlar.İstanbul Başakşehir'den aranıza katıldım.Henüz bir Regal Raptor sahibi olmasam da yakın zamanda yardımlarınızla onun da olacağını düşünüyorum.Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak memnuniyet verici olacak.İstanbul buluşmalarınızda da aranızda olmak isterim.Şimdiden memnun oldum sizlerle tanıştığıma..Gökberk DEVRİM

RR'a Hoşgeldin Gökberk. Çarşamba toplantılarına katılır ise aramızda motorlarını satacak arkadaşlar ile tanışır motorları inceleyebilirsin.8)

ereneren
11.February.2016, 10:46

hoşgeldin 8) herkes yardımcı olcaktır sorularına en yakın zamandada görüşmek üzere:)

Kerem Düzgün
11.February.2016, 11:04
Merhaba gökberk aramıza hoşgeldin dilediğin motora en yakın zamanda kavuşman dileğiyle 8)

Ömer
11.February.2016, 11:09
Gökberk hoş geldin, keyifli forumlar

Peder
11.February.2016, 13:00
RR ailesine hoş geldin. Umarım en kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun

ckaraca
11.February.2016, 15:19
Aramıza hoşgeldin. umarım aradığın makinayı kısa zamanda bulursun.

toprakonur
11.February.2016, 15:33
Aramıza hos geldin umarım dilediğin makinayı bulursun şimdiden tekerin düz bassın

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkay BEKTAŞ
11.February.2016, 20:46
Aramıza hoşgeldin Gökberk , çarşamba toplantılarına bekleriz :Rockn Roll:8)

gokberk
14.February.2016, 17:57
Teşekkür ederim arkadaşlar.Çarşambaları geleceğim toplantılarınıza.

tbaylan
15.February.2016, 19:35
Gökberk aramıza hoşgeldin. Gerekli bilgileri telefonda verdim zaten sana. Doğru adrestesin. Tüm arkadaşlar sana yardımcı olmak için ellerinden geleni yapacaklardır8)

Draven
16.February.2016, 02:57
Aramıza hoşgeldin Gökberk, en kısa zamanda gönlündeki motora kavuşman dileğiyle. Farın ve yolun hep açık olsun kardeşim.

BLUEBORAN
16.February.2016, 22:29
Gökberk Merhaba,

foruma hoşgeldin.

ckaraca
17.February.2016, 12:53
Aramıza hoşgeldin. Umarım gönlündeki makinaya en kısa zamanda kavuşursun.