Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışma
alpcanoz93
12.February.2016, 14:49
Herkese selam
Forumu internertte motorsiklet araştırması yaparken buldum, biraz bakındım ve cevapların hızlı olduğunu gördüm. 23 yaşındayım adım Alp konyada öğrenciyim. Yakın zamanda regal almayı planlıyorum. Forumda merak ettiklerimi yazdı.m saygılar
UğurOrhon
12.February.2016, 14:53
Hoşgeldin Alp. Sorularına cevap bulabileceğin bir yerdesin. Gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alpcanoz93
12.February.2016, 14:55
Hoşgeldin Alp. Sorularına cevap bulabileceğin bir yerdesin. Gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, inşallah
2_rock
12.February.2016, 15:05
Kardeş hoşgeldin. Emin ol doğru adrestesin. Burada sadece motosiklet ve soru cevap değil bir aile gibiyiz. Aradığın herşeyi bulabilecegin sağlam dostluklar edilebileceğin bir yuva burası hepimiz bir cati altında toplandık. İnşallah en yakın zamanda içine sinen bir motora kavuşursun.
FouL
12.February.2016, 15:08
AleykümSelam Adanadan Alp Can hoşgeldin.. inşallah gönlündeki makinana en yakın zamanda kavuşman dilegi ile..
ereneren
12.February.2016, 15:11
Herkese selam
Forumu internertte motorsiklet araştırması yaparken buldum, biraz bakındım ve cevapların hızlı olduğunu gördüm. 23 yaşındayım adım Alp konyada öğrenciyim. Yakın zamanda regal almayı planlıyorum. Forumda merak ettiklerimi yazdı.m saygılar
alp hoşgeldin öncelikle merak ettiğin herşeyi öğrenebilirsin herkes yardımcı olcaktır 8) bulusmalara katılmanıda öneririm asla pişman olmazsın 8)
CELİL
12.February.2016, 16:10
Merhaba Alp konya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
ckaraca
12.February.2016, 16:20
Aramıza hoşgeldin Alp, umarım kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun. Bende senin gibi motor ararken buraya üye oldum, buradaki arkadaşların (dostların) desteği sayesinde günlüme uyan makinayı bulup aldım. Kısacası doğru adrestesin. :)
alpcanoz93
12.February.2016, 18:59
Kardeş hoşgeldin. Emin ol doğru adrestesin. Burada sadece motosiklet ve soru cevap değil bir aile gibiyiz. Aradığın herşeyi bulabilecegin sağlam dostluklar edilebileceğin bir yuva burası hepimiz bir cati altında toplandık. İnşallah en yakın zamanda içine sinen bir motora kavuşursun.
İnşallah kardesim sagolasın
alpcanoz93
12.February.2016, 19:00
Aramıza hoşgeldin Alp, umarım kısa zamanda gönlündeki makinaya kavuşursun. Bende senin gibi motor ararken buraya üye oldum, buradaki arkadaşların (dostların) desteği sayesinde günlüme uyan makinayı bulup aldım. Kısacası doğru adrestesin. :)
Hadi bakalım o zaman darısı başımıza :)
alpcanoz93
12.February.2016, 19:01
Merhaba Alp konya'dan aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
Abi teşekkür ederim tez zamanda inşallah bir regal e kavuşurum
eNkaZw
12.February.2016, 19:04
hoşgeldin dostum gönlündeki motora kavuşman dileğiyle
alpcanoz93
12.February.2016, 19:15
AleykümSelam Adanadan Alp Can hoşgeldin.. inşallah gönlündeki makinana en yakın zamanda kavuşman dilegi ile..
Teşşekkür ederim abi sagolsasın :)
alpcanoz93
12.February.2016, 19:16
hoşgeldin dostum gönlündeki motora kavuşman dileğiyle
Teşekkürler kardeşim :)
Trkr
12.February.2016, 19:44
RR'a hoşgeldin 8)
Bypale
12.February.2016, 20:25
Aramıza hoşgeldin. İyi sürüşler keyifli forumlar 8)
Ömer
12.February.2016, 21:50
Alp hoş geldin keyifli forumlar
Ozan
13.February.2016, 00:20
hosgeldin...forumda istedigin motora kavusacaksin
Peder
13.February.2016, 01:18
RR ailesine hoş geldin en kısa sürede gönlündekine ulaşırsın umarım
tbaylan
13.February.2016, 22:58
Alp Can aramıza hoşgeldin. En kısa sürede gönlündeki makineyi bulursun inşallah. Bu arada koruyucu ekipman kullanımını da eksik etmemelisin.
Sevgiler.
tb
toprakonur
14.February.2016, 01:02
Dostum aramıza hoşgeldin diledigin makinayı umarım bulursun
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Unsalmuhammed
20.February.2016, 04:13
Merhabalar herkese
Muhammed ben de. daha 1 ay oldu motoru alalı.
2005 250 dd 9 aldım
malum, zaten zar zor toparladığımız 3 kuruş parayı dolandırıcı motor ustalarına vermemek için internette mevzuları araştırırken buldum burayı.
çok güzel bir paylaşım networkü burası.
tekrardan burasıyla tanıştığıma memnun oldum
iyi akşamlar
kadirercan
20.February.2016, 04:54
Merhabalar herkese
Muhammed ben de. daha 1 ay oldu motoru alalı.
2005 250 dd 9 aldım
malum, zaten zar zor toparladığımız 3 kuruş parayı dolandırıcı motor ustalarına vermemek için internette mevzuları araştırırken buldum burayı.
çok güzel bir paylaşım networkü burası.
tekrardan burasıyla tanıştığıma memnun oldum
iyi akşamlar
Muhammed aramıza hoşgeldin fakat yeni bir tanışma başlığı açarsan daha sağlıklı olur. Yeni motorun hayırlı olsun. Ekipmanların da tamdır umarım. Burada kafana takılan herşeyi bulabilirsin.
Her çarşamba Avrupa yakası buluşma günü seni de aramızda görmek isteriz.
Tanışma başlığı link:
http://www.raptorriders.com.tr/forums/newthread.php?do=newthread&f=27
Berkay BEKTAŞ
20.February.2016, 11:11
hoşgeldin:artiz:
spue
20.February.2016, 13:28
Fatih, hoş geldin...Kazasız belasız sorunsuz gönlünce binlerce km. dilerim...8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.