PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal raptor bayrak ihtiyacı

Güven
17.February.2016, 14:16
Merhabalar spyderime regal raptor bayrağı asmak istiyorum türk bayrağımın yanında birde r r bayrağım olsun nereden bulabilirim yardımcı olan kardeşlerime teşekkür ederim

FouL
17.February.2016, 14:26
Bu satılan bisey değil başkanlara mesaj atarsan daha iyi bilgi alirsiniz temini ile ilgili

Güven
17.February.2016, 14:42
Değerli başkanlar bayrak konusunda yardımcı olurmusunuz

2_rock
17.February.2016, 14:44
Bu arada bayrak bende çok istiyorum .eğer mevcut varsa almak isterim yoksa tshirt başlığı gibi sipariş listesi mi yapsak ?

CELİL
17.February.2016, 15:36
Değerli başkanlar bayrak konusunda yardımcı olurmusunuz
Merhaba Güven bey Bayrak 2 -3 sene önce özel olarak yapılmıştı son birkaç tane Alper başkanda vardı ama galiba onlarda bitti ona mesaj atıp bir sorun 8)

kadirercan
17.February.2016, 15:37
Bayrak ben de istiyordum, konuyu Alper ve Celil başkanlarla konuştuğumda sezon başına doğru sipariş listesi hazırlanacak dediler ama tarih öne çekilebilir belki.

2_rock
17.February.2016, 19:18
Merhaba Güven bey Bayrak 2 -3 sene önce özel olarak yapılmıştı son birkaç tane Alper başkanda vardı ama galiba onlarda bitti ona mesaj atıp bir sorun 8)

Celil Başkan acaba tshirt siparişi gibi sipariş mi yaptırsak .güzel olmaz mı isteyen herkes taksın 8)

Bypale
17.February.2016, 19:20
Celil Başkan acaba tshirt siparişi gibi sipariş mi yaptırsak .güzel olmaz mı isteyen herkes taksın 8)

Alper başkan konuya vakıf. Bakıp haber vericek arkadaşlar.8)

CELİL
17.February.2016, 19:23
Evet onuda konuşup projelendirelim :)

2_rock
17.February.2016, 19:34
Evet onuda konuşup projelendirelim :)

Süper olur abi arkamda fıldır fıldır sağlansın istiyorum :cheesy:

BLUEBORAN
17.February.2016, 22:19
Sadece Türk Bayrağı ve Regal Bayrağı olarak değil de çubukları ile beraber olacak şekilde olur ise daha güzel olur sanki. Tabi büyüklerimiz daha iyi bilir.

detailer
17.February.2016, 23:40
Aynen bayrak aparati bana da lazım. Bugünlerde Türk bayrağını eksik etmemeli.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
18.February.2016, 02:19
Sadece Türk Bayrağı ve Regal Bayrağı olarak değil de çubukları ile beraber olacak şekilde olur ise daha güzel olur sanki. Tabi büyüklerimiz daha iyi bilir.

Bayrak direği temini veya imalatı sıkıntılı daha önce denedik olmadı bayrak direklerini herkes internetten kendi temin eder 8)

penguennoktanet
18.February.2016, 13:01
Bayrak direği temini veya imalatı sıkıntılı daha önce denedik olmadı bayrak direklerini herkes internetten kendi temin eder 8)

Meraktan soruyorum, sıkıntı ne olmuştu acaba? Sanki bana tüm RR'lerin artçı yaslanma yeri aynı gibi göründü :)

CELİL
18.February.2016, 13:10
Meraktan soruyorum, sıkıntı ne olmuştu acaba? Sanki bana tüm RR'lerin artçı yaslanma yeri aynı gibi göründü :)

Makinaya takılmasında sorun yok direği uygun fiyat ve kaliteli iş yapacak bir satıcı bulamdık aramızdan bir arkadaşımız kendi çabalarıyla yapıp karşılamaýa çalıştı ama onlarda profesyonel olmadığı için paslanma ve kırılma sorunları oldu bu yüzden herkes kendi temin etsin diyoruz ama uygun fiyata sağlam bir iş yapacak imalatcı tanıdığı olan biri varsa değerlendirebiliriz 8)

Bypale
18.February.2016, 13:22
Makinaya takılmasında sorun yok direği uygun fiyat ve kaliteli iş yapacak bir satıcı bulamdık aramızdan bir arkadaşımız kendi çabalarıyla yapıp karşılamaýa çalıştı ama onlarda profesyonel olmadığı için paslanma ve kırılma sorunları oldu bu yüzden herkes kendi temin etsin diyoruz ama uygun fiyata sağlam bir iş yapacak imalatcı tanıdığı olan biri varsa değerlendirebiliriz 8)

Bi araştırayım:shock::x:artiz:

penguennoktanet
18.February.2016, 14:37

Benim Samsun'da bir ustam var. Motorsikletler için kendisi bükerek gidon vs yapıyor. Bir kendisine sorayım.

Peder
18.February.2016, 19:48
Bayrak sipariş listesi çok güzel olurdu 8)

2_rock
18.February.2016, 23:56
Celil abi o zaman bi konuşsanız da yapsak şu barakları hepimiz fıldır fıldır gezsek

penguennoktanet
19.February.2016, 01:11
Ustam üzerinde çalışmaya başladı. Dediğim gibi özel yapım direksiyonlar falanda üreten biri.

Paslanmaz ve dayanıklı (yüksek hızdaki bayrak sallanmasını tolere edebilecek) bir bileşen düşünüyor. 2 taslak çizimi benimle paylaştı bile. Yarın "kabaca" bir fiyat çıkartacak.

2_rock
19.February.2016, 01:14
Ustam üzerinde çalışmaya başladı. Dediğim gibi özel yapım direksiyonlar falanda üreten biri.

Paslanmaz ve dayanıklı (yüksek hızdaki bayrak sallanmasını tolere edebilecek) bir bileşen düşünüyor. 2 taslak çizimi benimle paylaştı bile. Yarın "kabaca" bir fiyat çıkartacak.

abi o zaman güzel haberlerini bekliyoruz 8)

CELİL
19.February.2016, 01:20

Kerem iyi haber bilğileri çizimleri bana özelden yollarsan sevinirim emeğine sağlık 8)

2_rock
19.February.2016, 01:22
Kerem iyi haber bilğileri çizimleri bana özelden yollarsan sevinirim emeğine sağlık 8)

Celil başkan belki bizde görmek istiyoruz .:p:p:p bizim bayrak direğimiz bile yok yazık değil mi bize :cheesy::cheesy::cheesy:

eNkaZw
19.February.2016, 02:32

diğer Kadirin (Kadirercan) makinedeki bayrak direkleri çok hoş aslında. Ondan da bi fikir alabiliriz. Yani bilemiyorum bana çok hoş gözüktü, en azından bendeki gibi radyo anteninden imitasyon değil . Bi karizması var :)

2_rock
19.February.2016, 02:59
ilk önce bayraklarımızı bir alalım direğini hallederiz dayanamayız gibi geliyor ))))

tbaylan
19.February.2016, 10:18

Celil abi bayraklarla ilgili dün bir görüşme gerçekleştirip ortalama fiyat aldım. Telefonda konuşalım bu konuyu8)

kadirercan
19.February.2016, 13:04
diğer Kadirin (Kadirercan) makinedeki bayrak direkleri çok hoş aslında. Ondan da bi fikir alabiliriz. Yani bilemiyorum bana çok hoş gözüktü, en azından bendeki gibi radyo anteninden imitasyon değil . Bi karizması var :)
Adaş benim direkler biraz pahalıya geldi ya ben baya bi araştırmıştım çok bunaldım aramaktan bulunca aldım hemen. Ama toplu alımda daha uyguna gelebilir belki.

penguennoktanet
19.February.2016, 14:06
Celil başkan belki bizde görmek istiyoruz .:p:p:p bizim bayrak direğimiz bile yok yazık değil mi bize :cheesy::cheesy::cheesy:

Çok kaba usta çizimleri :) Net birşeyler çıksın paylaşacağım.

Bypale
19.February.2016, 14:33
Flama ölçüleri nedir acaba. Hazır flama direkleri var oto aksesuarcılarda 30 tl civarında. Boy boy değişiyo. Flama boyutunu bilirsek. Ona muadil bi direk ayarlarız. Aksesuarcı arkadaşımda var. Toplu fikirle beğenilirse alımıda toplu yaparız. Maliyeti düşürmek içinde elimden gelen baskıyı kurarım kendisine:x

http://s15.postimg.org/l4ozxgo13/2016_02_19_12_32_38_1118636804.jpg (http://postimg.org/image/l4ozxgo13/)

Peder
19.February.2016, 15:56
Direkler flamalar hepsi güzelce çözüme kavuşacak umarım 8)

CELİL
19.February.2016, 16:40
Arkadaşlar konuyla ilgili tanıdığı olan arkadaşlar araştırma yapıyor sizde yapabilirsiniz ve netleşen bilğileri arka planda benle paylaşabilirsiniz konuyu biraz toparlayınca bilgilendirme yapacağız 8)

CELİL
19.February.2016, 16:42
Flama ölçüleri nedir acaba. Hazır flama direkleri var oto aksesuarcılarda 30 tl civarında. Boy boy değişiyo. Flama boyutunu bilirsek. Ona muadil bi direk ayarlarız. Aksesuarcı arkadaşımda var. Toplu fikirle beğenilirse alımıda toplu yaparız. Maliyeti düşürmek içinde elimden gelen baskıyı kurarım kendisine:x

http://s15.postimg.org/l4ozxgo13/2016_02_19_12_32_38_1118636804.jpg (http://postimg.org/image/l4ozxgo13/)

Akşam benim flama Bayrakları ölçeyim yazarım 8)

2_rock
20.February.2016, 00:47
Akşam benim flama Bayrakları ölçeyim yazarım 8)

Celil abi ölçtün mü direklerin ebatlarını ???

CELİL
20.February.2016, 00:49
Celil abi ölçtün mü direklerin ebatlarını ???

Bakamadım yarın bakarım 8)

2_rock
20.February.2016, 00:57
bu direklerin tahimini fiyat aralığı nedir

CELİL
20.February.2016, 01:00
bu direklerin tahimini fiyat aralığı nedir
Aldora İmalat açısından hiçbir bilği yok altta yazdım bir şeyler belli olunca açıklama yapıcam mesajları oku :)

İnternette satılan bazı modeller var onlara bakabilirsin 8)

2_rock
20.February.2016, 01:03
Aldora İmalat açısından hiçbir bilği yok altta yazdım bir şeyler belli olunca açıklama yapıcam mesajları oku :)

okudum abi sadece bir ara satıldığını hatırlıyorum sadce fiyat hatırlamıyorum .sanki 100 tl gibiydi onun için sordum bekleyip göreceğiz artık o zaman

penguennoktanet
22.February.2016, 23:21
Selamlar,

Ustam ile baya bir çalıştık. Kabaca birşeyler kafamızda belirdi. (henüz bir çizim kıvamında değil).

Kısaca belirtecek olursak, Vahdet usta fiberglass bir bayrak direğinden yana. Daha önce baya bir bayrak direği yapmış. Metal olması durumunda kırılma ihtimalinin olduğunu, yayın ucuna takılı metalde de yüksek hızlarda bayrak direğinin çok geri yattığı için bayrağın "uçup gitme" durumu olduğunu söylüyor.

Bayrak direğinin bağlantısı için sisi bar üzerindeki vidaları kullanmayı tercih ediyor. Fakat bu benim tercihim değil. Zira sisi barı söken bir çok kişi mevcut. Onun yerine çamurluğu tutan yan kromların civatalarına sabitlemek bir seçenek olarak göründü. Vahdet usta (sanırım kendisine ek iş çıkartacağından) pek yanaşmasa da, kendisini ikna ettim. :)

Fakat süreci kesinleştirebilmek adına ustamın öğrenmek istediği bazı bilgiler var;

1. Bayrak direğinin uzunluğu ne olacak? (toplam)
2. Bayrak ve flama'nın ölçüleri nedir?
3. Bayrak ve flama nasıl direğe bağlanıyor (bazı bayraklar iple bağlanıyormuş, Vahdet Usta direkt bağrağın başındaki beyaz kesimin içinden boruyu geçirme isteğinde. Hatta bu kesimin sert bir kumaş türü olması durumunda bayrağın toplanması da engelleniyormuş).
4. Elinde bayrak ve flamanın resimleri olan var ise paylaşabilirse sevinirim. (hatta fazla bayrak/flaması olan varsa kendilerinden satın alabirim).

Düşünülen bayraklığın kaba bir çizimini hazırlayıp göndereceğim.

Kolay gelsin.

Bahadır
22.February.2016, 23:39
1. Bayrak direğinin uzunluğu ne olacak? (toplam)
Yüksekliği 20 cm olan bir bayrak için 40 yada 50 cm direk iyi gibi abi.
2. Bayrak ve flama'nın ölçüleri nedir?
20x30 cm ideal ölçüler.Daha önceden yaptırılan bu boyutlardaydı.
3. Bayrak ve flama nasıl direğe bağlanıyor (bazı bayraklar iple bağlanıyormuş, Vahdet Usta direkt bağrağın başındaki beyaz kesimin içinden boruyu geçirme isteğinde. Hatta bu kesimin sert bir kumaş türü olması durumunda bayrağın toplanması da engelleniyormuş).
Evet direğe geçirilen tipler iyi.Ama dediği gibi sert kumaş olması lazım.Direğin ortasında bayrağın kaymasını engelleyecek bir parça olur.Üsttende uçmasın diye kapalı somun tarzı birşey takılabilir.
4. Elinde bayrak ve flamanın resimleri olan var ise paylaşabilirse sevinirim. (hatta fazla bayrak/flaması olan varsa kendilerinden satın alabirim).

http://s11.postimg.org/cuz0nlbm7/IMG_20141119_131715.jpg (http://postimg.org/image/cuz0nlbm7/)

Ben bu direği ve bayrağı daha önce burada yaptırılanlardan aldım.Direk iki kere kırılıp kaynaklandı.Ama ikisi de benim hatam;binerken ayağım çarptı.Üstündeki hilal ve yıldız figürünü hastanenin deposundaki büyük bayrak direğinden sökmüştüm.Birgün yolda giderken bayrak direği kaynak yerinden kırılınca komple gitti :cry:Ne de güzel bayrak direğim vardı halbuki :cry:

CELİL
23.February.2016, 00:01
Kerem emeğinize sağlık :)
Direk modeli olarak yaysız düz çubukta olabilir yaylıda olabilir ama yaylı olanlar yüksek süratte çok yatıyor ve savruyor savrulmayı engellemek için çok sert yay kullanılabilir yatma sırasında bayrak yerinden çıkmasın diye direk ucuna somun için klavuzla diş açılı oraya somun takıyorum bayrak çıkmıyor yarın resmini çekerim
Bağlantı yeri için en uygun yer arka kuyruktaki çamurluk yan bağlatı vidaları orası sisibar olsun olmasın bağlantıya müsait direği o vidaya kolayca takmak için direğin bağlantı montaj deliğini alt kısmından yararak açtık böylece çamurluk vidasını az gevşetip yukarıdan bayrak direğini kızaklama vidaya takıp sıkıyoruz sağlamca tutuyor sorun olmuyor
Bayrak ölçüsü resimli var atta koyuyorum
Bayrak direği ölçüsüne bakmam lazım yarın bakarım kabaca 2 karış gibi uzunluğu var

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/df67420ccf672e09f12463be2e33994d.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160222/8c0688a003acd58877efd183f3ac0f95.jpg

penguennoktanet
23.February.2016, 00:39
Evet direğe geçirilen tipler iyi.Ama dediği gibi sert kumaş olması lazım.Direğin ortasında bayrağın kaymasını engelleyecek bir parça olur.Üsttende uçmasın diye kapalı somun tarzı birşey takılabilir.

Mesaj sırasında yazmayı unutmuşum. Direk üzerinde bir tane bayrağın çok aşağıya inmesine engel olacak parça, bir de bayrağı taktıktan sonra onu sabitleyecek somun olacak. :) Çizim birazdan geliyor. En üste ay/yıldız yapabilir miyiz emin değiliz. :(

penguennoktanet
23.February.2016, 01:02
Yaptığımız çalışmanın taslak çizimi. Telefonla yaptığım için kaba oldu. Kusura bakmayın.
Bunlardan 2 tane olacak. Kırmızı ile işaretli somunu gevşetip, direk parçasını geçirip sıkıştıracağız.
http://s10.postimg.org/u4iucg8cl/2016_02_22_22_57_33.jpg (http://postimg.org/image/u4iucg8cl/)

http://s22.postimg.org/51jjt5j9p/2016_02_22_22_56_54.jpg (http://postimg.org/image/51jjt5j9p/)

Bahadır
23.February.2016, 10:32
Yaptığımız çalışmanın taslak çizimi. Telefonla yaptığım için kaba oldu. Kusura bakmayın.
Bunlardan 2 tane olacak. Kırmızı ile işaretli somunu gevşetip, direk parçasını geçirip sıkıştıracağız.
http://s10.postimg.org/u4iucg8cl/2016_02_22_22_57_33.jpg (http://postimg.org/image/u4iucg8cl/)

http://s22.postimg.org/51jjt5j9p/2016_02_22_22_56_54.jpg (http://postimg.org/image/51jjt5j9p/)

Tek montaj deliği yeterli oluyor.Böylesi hem daha fazla uğraş gerektirir hem de daha fazla maliyet çıkarır.8)

CELİL
23.February.2016, 12:46
Arkadaşlar Altta bizim kullandığımız Flama ve Bayrak direği model ve ölçülerini veriyorum araştırmaları bu model ve ölçülerde yapalım bu direkler pratik işlevsel ve en önemlisi ucuz maliyetli :)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160223/95748e95d90d838b2f9e1d2560d414ec.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160223/edfe817cda14e5bccfa535cc399a9844.jpg

İlker Akgül
23.February.2016, 13:06
Bana geçen sene gelen bayrak direginin biri taktıktan 1 saat sonra kaynak yerinden kopmuş rüzgardan uçmuş gitmiş saglamlik çok önemli

ANTALYA-MERKEZ

tbaylan
23.February.2016, 14:55
Bana geçen sene gelen bayrak direginin biri taktıktan 1 saat sonra kaynak yerinden kopmuş rüzgardan uçmuş gitmiş saglamlik çok önemli

ANTALYA-MERKEZ

Ne kadar da kaynak yerinden kopup rüzgardan uçup gitmiş bayrak direği:cheesy::cheesy:

İlker abi aynı olayı bende tecrübe ettim. İlk önce Türk bayrağı, ertesi gün de RR bayrağı uçtu gitti. Hala üzülürüm arkalarından. Son kalan bayraklardı:cry:

Peder
23.February.2016, 14:59

ANTALYA-MERKEZ

Kesinlikle katılıyorum üzücü olay yaşamamak adına sağlamlık önemli 8)

penguennoktanet
23.February.2016, 15:14
Tek montaj deliği yeterli oluyor.Böylesi hem daha fazla uğraş gerektirir hem de daha fazla maliyet çıkarır.8)

Doğrudur. Vahdet ustada bana üzerinde çalışırken 2 seçenek sundu.
1) Ya tek bağlantı yapacaktık, bir miktar ucuz olacak, motora tek bağlantı olduğu için rüzgarla dönme bükülme vb deformasyona açık olacaktı ve bayraklar sisibar hizasında olacaktı,
2) Yada çok bağlantı yapıp, az miktarda pahalı olacak (direk başına 5TL'yi geçmez fark dediler), sağlam olacak, bayraklar sisibar'dan 10-15 cm geride olacak.

Usta metal yerine fiberglass düşündüğü için onunda tavsiyesi ile (tek bağlantılar ile sorun yaşamış) çift bağlantılı devam edelim dedim. Tabi "binerken çarptım, kırıldı" vb gibi daha önce okumuş olduğum şeyler de aklıma gelmedi değil.

Usta 50 adet (tek) maliyet çıkartacak. Ve bende olduğu gibi size bildireceğim.

Bir de sizlerden bir ricam olacak; Farklı senelere ait farklı modellerin vidalarının aynı olduğundan emin olmam lazım (sıkıntı yaşamamak adına). Motorunuzda benim bir önceki gönderdiğim fotoğrafta belirttiğim kırmızı işaretli somunların merkezleri arasındaki uzaklığı ölçüp, model, yıl ve ölçü olarak bildirebilir misiniz?

Bahadır
23.February.2016, 17:56
Doğrudur. Vahdet ustada bana üzerinde çalışırken 2 seçenek sundu.
1) Ya tek bağlantı yapacaktık, bir miktar ucuz olacak, motora tek bağlantı olduğu için rüzgarla dönme bükülme vb deformasyona açık olacaktı ve bayraklar sisibar hizasında olacaktı,
2) Yada çok bağlantı yapıp, az miktarda pahalı olacak (direk başına 5TL'yi geçmez fark dediler), sağlam olacak, bayraklar sisibar'dan 10-15 cm geride olacak.

Sissy barın gerisinde olursa bir yere takılma ihtimali daha fazla olur.Çanta taşıma demiri olanlar çanta bağlarken sıkıntı yaşayabilir.8)

2_rock
24.February.2016, 00:12
Vallahi çok güzel duruyor fikir. İnşallah kırılıp sıkıntı çıkmaz şimdiden sabırsızlanıyorum.

selmankaya
24.February.2016, 00:19

ANTALYA-MERKEZ

Şimdi bu konu yeniden açıldı ya yine senin moralin bozuldu. :D:D:D:D:D

İlker Akgül
24.February.2016, 11:01
Aynen

ANTALYA-MERKEZ

Bypale
24.February.2016, 12:15
Abiler. Anladığım kadarıyla projeye spayder dan yola çıkıyosunuz. Daytonanın kuyruk bağlantısı farklı değilmi ?? Daytonaya uyucak mı
:soru?:soru?:shock:

Bahadır
24.February.2016, 12:51
Abiler. Anladığım kadarıyla projeye spayder dan yola çıkıyosunuz. Daytonanın kuyruk bağlantısı farklı değilmi ?? Daytonaya uyucak mı

Çamurluğa değil çamurluk bağlantısına monte edilecek Uğur abi 8)

penguennoktanet
24.February.2016, 13:11

Güzel bir soru. Bu nedenle daha önce bir mesajımın içerisine şunu yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım;

"Bir de sizlerden bir ricam olacak; Farklı senelere ait farklı modellerin vidalarının aynı olduğundan emin olmam lazım (sıkıntı yaşamamak adına). Motorunuzda benim bir önceki gönderdiğim fotoğrafta belirttiğim kırmızı işaretli somunların merkezleri arasındaki uzaklığı ölçüp, model, yıl ve ölçü olarak bildirebilir misiniz? "

Resim ise şu; http://postimg.org/image/u4iucg8cl/

Spyder ile Daytona'nın bu parçaları benzer duruyor. Uyarsa bir regal için bir de diğer modeller için iki farklı bayraklık düşünüyorum. Sonuçta kimseyi mahrum bırakmayalım :)

CELİL
24.February.2016, 13:27
Kerem emeğine sağlık güzel projeler çıkıyor yalnız fiber olması ve 2 bağlantılı olması bana pek uygun gelmedi her makinaya sıkıntısız uygulayabilmek sorun yaşamamak için demir materyal ve çubuk şeklinde tek vidadan bağlantılı olarak altta resmini koyduğum modeli projelendirelim diğer modeller bize uygun değil altta resmini koyduğum benim kullandığım model tek noktadan bağlantıya sahip ve hiçbir şekilde gevşeme ve kayma yapmıyor 8)

Bypale
24.February.2016, 13:39
Kerem emeğine sağlık güzel projeler çıkıyor yalnız fiber olması ve 2 bağlantılı olması bana pek uygun gelmedi her makinaya sıkıntısız uygulayabilmek sorun yaşamamak için demir materyal ve çubuk şeklinde tek vidadan bağlantılı olarak altta resmini koyduğum modeli projelendirelim diğer modeller bize uygun değil altta resmini koyduğum benim kullandığım model tek noktadan bağlantıya sahip ve hiçbir şekilde gevşeme ve kayma yapmıyor 8)

Aynen abi. Tek bağlantı olursa her motora uyar.

penguennoktanet
24.February.2016, 15:13

Vahdet usta ile 2 farklı model çıkarmaya karar verdik. Birincisi Celil Bey'in gönderdiğine benzer. İkincisi ise hazırladığımız çizim gibi. İkincisi biraz daha pahalıya gelecek.

Ama Vahdet usta demir/çelik yerine fiberglass konusunda ısrarcı. :( Daha önce yaylı ve çelikle yaptıklarının %70'inde problem yaşadığını, bu nedenle fiberglass'a geçtiğini, fiberglass ile sıkıntı yaşamadığını söylüyor.

Bir demir/çelik ustası olarak bende şaşırdım açıkcası. :)

FouL
24.February.2016, 15:28
Abi sert yaylı olması daha uygun olur gibi celil abının paylaştığı gorseldeki gibi.. Ben her ayağımı atışta kesin takarim ayagimi.. Hem rüzgara karşı fazla egilmeyecek.. hemde her motora biniş inişlerde mani olmamalı

FouL
03.March.2016, 13:51
Abicim bugün reklam malzemesi olan ve adı yelken bayrak diye adlandırılan bu bayrağın en üst kivriminda fiberglass maddeden uretilmiş.. İnceledim ve fotoğrafını çektim kerem abi fiyat uygun olursa bence fiberglass malzeme yapılabilir..
Yada çevrede atılmaya yüz tutmuş bu bayrak direklerinden içinden söküp alabilirsiniz yada olta malzemelerde de kullanılıyormuş bu tarz atılacak malzemeler ile kendinizde temin edebilirsiniz arkadaşlar.. Alt mekanizmayı da demir dübeller satiliyo r nalburlarda uzun demir dubeli çamurlugun yanındaki cıvata girişine gore demirci de kaynattirabilirsiniz.. Altta örneklemeler vericem..

Umarım birilerinin işine yarar.. Saygılar..

Yelken bayrak içinden çıkan üst kısım..

http://s23.postimg.org/dmxn3jegn/IMG_20160303_112210.jpg (http://postimg.org/image/dmxn3jegn/)

http://s23.postimg.org/fu1vrgjqv/IMG_20160303_112642.jpg (http://postimg.org/image/fu1vrgjqv/)

http://s23.postimg.org/5vgx4zabb/IMG_20160303_112753.jpg (http://postimg.org/image/5vgx4zabb/)

Alt camurluga gelecek somun örneği yada nalburdan uygun malzeme alıp demirci de iki punto kaynak tamamdır..

http://s13.postimg.org/evggxymc3/Screenshot_2016_03_02_20_32_32.jpg (http://postimg.org/image/evggxymc3/)

http://s13.postimg.org/i112o64yb/Screenshot_2016_03_03_11_37_20.jpg (http://postimg.org/image/i112o64yb/)

penguennoktanet
04.March.2016, 01:30
Az kaldı. Kısmetse yarın kartondan yaptığımız iki modelin resimlerini paylaşacağım. Biri spyder ve daytonaya özgü fiber glassdan üretilecek olan, diğeri ise Celil bey'in kullandığı düz ve yaylı olan. Fiyat bilgisini daha sonra bayrak bilgisi ile birlikte paylaşağız sanırım.

Ama tekrarlıyorum, Vahdet ustam demir bayraklığı tavsiye etmiyor.

2_rock
04.March.2016, 02:22
Abicim bugün reklam malzemesi olan ve adı yelken bayrak diye adlandırılan bu bayrağın en üst kivriminda fiberglass maddeden uretilmiş.. İnceledim ve fotoğrafını çektim kerem abi fiyat uygun olursa bence fiberglass malzeme yapılabilir..
Yada çevrede atılmaya yüz tutmuş bu bayrak direklerinden içinden söküp alabilirsiniz yada olta malzemelerde de kullanılıyormuş bu tarz atılacak malzemeler ile kendinizde temin edebilirsiniz arkadaşlar.. Alt mekanizmayı da demir dübeller satiliyo r nalburlarda uzun demir dubeli çamurlugun yanındaki cıvata girişine gore demirci de kaynattirabilirsiniz.. Altta örneklemeler vericem..

Umarım birilerinin işine yarar.. Saygılar..

Yelken bayrak içinden çıkan üst kısım..

http://s23.postimg.org/dmxn3jegn/IMG_20160303_112210.jpg (http://postimg.org/image/dmxn3jegn/)

http://s23.postimg.org/fu1vrgjqv/IMG_20160303_112642.jpg (http://postimg.org/image/fu1vrgjqv/)

http://s23.postimg.org/5vgx4zabb/IMG_20160303_112753.jpg (http://postimg.org/image/5vgx4zabb/)

Alt camurluga gelecek somun örneği yada nalburdan uygun malzeme alıp demirci de iki punto kaynak tamamdır..

http://s13.postimg.org/evggxymc3/Screenshot_2016_03_02_20_32_32.jpg (http://postimg.org/image/evggxymc3/)

http://s13.postimg.org/i112o64yb/Screenshot_2016_03_03_11_37_20.jpg (http://postimg.org/image/i112o64yb/)

murat abi ustanın elinde tuttuğu o parça tam olarak nerede bulunuyor? yada neyin içerisinden çıkıyor ?

FouL
04.March.2016, 10:13
Olta uç kısımları ve bu esnaflar dükkân önlerine koydukları 3m boyundaki uzun bayrakların ustte eğim veren kısmı fiberglass malzemeymiş.. Acaip bisey hem esnek hem çok sert

murat abi ustanın elinde tuttuğu o parça tam olarak nerede bulunuyor? yada neyin içerisinden çıkıyor ?

2_rock
04.March.2016, 13:37
Olta uç kısımları ve bu esnaflar dükkân önlerine koydukları 3m boyundaki uzun bayrakların ustte eğim veren kısmı fiberglass malzemeymiş.. Acaip bisey hem esnek hem çok sert

Ben o zaman gece edin orda ki kebapçıda bir ziyaret edeyim :cheesy::cheesy::cheesy:

srwnk
18.March.2016, 16:28
Celil Abi'nin gönderdiği örnekler üzerinden;

50 ad. önlü arkalı flama adedi 15TL ye geliyor. (Desen ücreti almıyorlar)
15 adet gibi az miktarda istenirse desen parası olarak 150TL istiyorlar.

İPEKYOLU Bayrak İmalatı // Beyazıt

ipekyolumali@msn.com

Mehmet Ali BAKIRCI
05433441200

Arkadaşlar Altta bizim kullandığımız Flama ve Bayrak direği model ve ölçülerini veriyorum araştırmaları bu model ve ölçülerde yapalım bu direkler pratik işlevsel ve en önemlisi ucuz maliyetli :)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160223/95748e95d90d838b2f9e1d2560d414ec.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160223/edfe817cda14e5bccfa535cc399a9844.jpg

Bahadır
18.March.2016, 17:30

Bu flamaların kumaşı dayanıklı bir malzemeden yapılmış biliyorsun değil mi abi?

2_rock
18.March.2016, 17:34
Kumaş kaliteli olmazsa 4 ayda kirpik kirpik oluyor. Katılıyorum

CELİL
18.March.2016, 17:42

İPEKYOLU Bayrak İmalatı // Beyazıt

ipekyolumali@msn.com

Mehmet Ali BAKIRCI
05433441200
Sağol Sinan bayrak fiyatları arkalı önlü 2 yüzüne nakış işleme olarakmı verildi ve kumaşı saten güneşe dayanıklı olması gerekiyor müsait bir ara seni ararım detaylı görüşelim

kurt
18.March.2016, 18:50
Toplu bir alım yapacakmıyız? yönetim bi istişare yapabilirmi:soru?

srwnk
18.March.2016, 19:07
Sağol Sinan bayrak fiyatları arkalı önlü 2 yüzüne nakış işleme olarakmı verildi ve kumaşı saten güneşe dayanıklı olması gerekiyor müsait bir ara seni ararım detaylı görüşelim

Saten üzerinde çift taraflı nakış dedi telefonda ama güneşe dayanıklılık vs için önümüzdeki hafta o taraflara gitmeyi düşünüyorum. Farklı bir bayrak aynı örnekte olursa alıp toplantıya getirmeye çalışırım Celil Abi... 8)

2_rock
18.March.2016, 19:17
Ankara ekibindeki arkadaşlar eğer fiyat ve yer belirlenirse toplu halde bir sipariş verebiliriz.

CELİL
18.March.2016, 20:00
Toplu bir alım yapacakmıyız? yönetim bi istişare yapabilirmi:soru?

Ankara ekibindeki arkadaşlar eğer fiyat ve yer belirlenirse toplu halde bir sipariş verebiliriz.

Arma'mız loğomuz bulunan her şey yönetim tarafından toplu siparişle özel imalat olarak yapılıyor bayrak içinde öyle yapacağız 8)

2_rock
18.March.2016, 21:41
Arma'mız loğomuz bulunan her şey yönetim tarafından toplu siparişle özel imalat olarak yapılıyor bayrak içinde öyle yapacağız 8)

Başkanım yönetim siparişi için dedim .yoksa olurmu kendi kafamıza göre. Bizde olmaz öyle şeyler :cheesy:

centaur
18.March.2016, 22:02

Başkanım sakınca yada fazlasıyla maliyetli olamayacak ise bayrakta reflektörlü kumaş kullanılabilir mi?

CELİL
18.March.2016, 22:06
Başkanım sakınca yada fazlasıyla maliyetli olamayacak ise bayrakta reflektörlü kumaş kullanılabilir mi?
Daha önceki işlemlerde fosforlu için fiyat almıştık fazla fark istedikleri için vaz geçmiştik

2_rock
19.March.2016, 01:24
Celil abi Sinan abinin dediği konuyu görüştünüz mü?

CELİL
19.March.2016, 01:28
Celil abi Sinan abinin dediği konuyu görüştünüz mü?
Yok daha görüşmedik 8)

srwnk
24.March.2016, 16:02
Celil Abi,:Rockn Roll:

Dün flamaya örnek olarak bir adet bayrak aldım. Nakışı, kumaşı resimdeki gibi...
Kenara isterseniz püskül de dikeriz diyorlar. Hiç olmadı direk tarafındaki kurdeleden ekleyebilirler.

Sadece nakış iyi tutsun diye kumaş arkasına kolalanmış bez gibi bir parça eklemişler.
Sert ve dik duruyor. :D Gerçi bize yakışan ama... :D :D
Dilerseniz sadece kumaşa da nakışı işleriz (yumuşak olur) ama gün geçtikçe logoya doğru kumaş toplama yapabilir dedi.
Bir adres ver istersen örneği kargolayım.

http://s13.postimg.org/8pnzeuifn/IMG_2041.jpg (http://postimg.org/image/8pnzeuifn/)

http://s13.postimg.org/alarq079v/IMG_2042.jpg (http://postimg.org/image/alarq079v/)

http://s13.postimg.org/pnn00ortf/IMG_2043.jpg (http://postimg.org/image/pnn00ortf/)

CELİL
24.March.2016, 17:20
Sinan teşekkürler toplantıya geldiğinde bayrağı getirirsen bakalım türk bayrağı ile birlikte kulüp flamasıyla takım yapılması gerekiyor fiyat ve detayları konuşalım 8)

Bahadır
24.March.2016, 21:57
Nakışsız olmasından yanayım ben:)

Peder
24.March.2016, 23:06
Püskül harici gayet güzel duruyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
25.March.2016, 02:20
Nakışsız olmasından yanayım ben:)

bahadırım nakış bu püsküller mi üstündeki ?

Crixus
25.March.2016, 09:53
Güzell güzel püskül biraz abartı ama diğer türlü 10 numara

Galaxy Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bahadır
25.March.2016, 10:44
bahadırım nakış bu püsküller mi üstündeki ?

Aynen, püsküller demek istedim :)

frknulas
25.March.2016, 11:27
Püsküller olmadan daha hoş geldi bana

2_rock
25.March.2016, 13:08
Abi zaten püskülü hiç olmamız bildiğin askeri Albay arabası gibi olmaz )))))