PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal Raptor 150 Sorular

Rednexi
17.February.2016, 16:42
ee yeni aldık sorulara başlayalım değil mi ? :)

Arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum öncelikle biraz daha motoru kavradığımda istanbul buluşmalarına gezilere,çarşamba günki buluşmalara katılaçağım hayırlısı ile

Şuanki Sorunum
Daytona 150 aldım bildiğiniz gibi bakım işi nasıl oluyor 1.000 km de ne değişiyor? aractaki gibi mi yağ,filtreler vs ? ben sanki filtre göremedim yok mu filtre ? biraz okudum biryerlerde ama filtre değişimi falan denmiş bulamadım var mı bizim daytonalarda filtre hava filtresi ? yağ filtresi falan ? zincir bakımı falan onları duydum normal yağ bakımında neler değişiyior sadece yağ mı var mı başka birşeyler ?

CELİL
17.February.2016, 18:29
Merhaba İskender önce motorun modelini belirleyelim senin makina RR Klasik kasa 150 cc :)
1000 bakımda yağ değişir bujiler hava filitre ( filitre var) kontrol edilir ihtiyac görülürse değişir ama genel olarak 1000 km de ihtiyaç olmaz bunun dışında vidaları frenleri debriyaj ayarını kontrol ederler yani yağ değişir genel kontrol yapılır 120 -150 tl gibi tutar 8)

Rednexi
17.February.2016, 18:52
70 Tl ye oturduğum semtte fiyat aldım

CELİL
17.February.2016, 18:56
70 Tl ye oturduğum semtte fiyat aldım

Çok uygun fiyat bakımı yapan servisin RR yetkili servis olması gerek ve bakımda servise makinanın garanti belgesini kaşeletmen gerek yoksa garantiden çıkar 8)

2_rock
17.February.2016, 19:42
Dün bir arkadaşımın subap ayarı hava ayarı karbüratör ayarı ve senkronlarla birlikte yağ ve buji değişti komple bakim şeklinde üstüne egzozları açtırdı 200 tl verdi. Mesela ama Celil Başkan doğru demiş garantiden çıkar kasetlerden lazım

Rednexi
17.February.2016, 21:44
anladım,peki forumda varmı yetkili servisi olan arkadaşımız? yorumlar için teşekkürler

2_rock
17.February.2016, 21:55
anladım,peki forumda varmı yetkili servisi olan arkadaşımız? yorumlar için teşekkürler

Yok ama İstanbulda yetkili servis var .regal raptor sitesine girerek oradan yetkili bayii ve ve servisleri bölge ve şehir olarak gorwbikirsin