PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradan Günhan

2_rock
18.February.2016, 23:19
Merhaba arkadaşlar kendisi adına ben konu başlığı açıyorum Günhan kardeşime .bugün foruma üyelik yaptığını görünce Ankaradan birisi daha katılmış foruma diyerek kendisine ulaşmak için Celil Başkandan telefon numarasını istedim. Olay burdan başladı zaten daha Celil başkana Günhanin numarasını sormaya kalmadan daha Celil Başkan şak diye numarasını söyledi ben dalga geçiyor sandım ilkbasta sonradan gerçekten Günhanin numarası olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden aradım kendisini ama cevap vermedi .akşam eve geldiğimde bir daha arayıp tanışmak istedim.anlatıyorum olay tam şu şekilde oldu.
Alo merhaba Günhan la mi görüşüyorum ben RaptorRiders Ankara ekibinden Aldora 2 ROCK. Sizin bu gün üye olduğunuzu ve Ankaradan olduğunuzu görünce aramak istedim dedim.
Cevap:
Merhaba evet ben Günhan. Evet biliyorum .yalnız ben sizin o olduğunuzu nerden bilicem. Bana forumdan yazarsanız o zaman anlarım. Yanlış anlamayın. :cheesy::cheesy:
Ve kendisi ile böyle tanışmış olduk .
Kendisi 21 yaşında öğrenci ve Ankaradan aramıza katıldı. En yakın zamanda Daytona almayı planlıyor ve bizde Ankara ekibi olarak kendisine her türlü yardım ve desteğini vereceğiz. Konuşmamız üzerine bizlerle tanışmak ve görüşmek için pazar günü Buluşmaya gelecek. Burdan kardeşimize hoşgeldin bu güzel tanışma için diyerek selamlarımızı gönderiyoruz :cheesy:

FouL
18.February.2016, 23:26
: ))) egzozuna kırmızı bir gül koysaydin aldora seni hemencecik tanirdi : )))) tanışma başlığında yeni arkadaşımızı bizde tanımak isteriz..

CELİL
18.February.2016, 23:26
Günhan arkadaşımızda bu mesajın üstünde kendini tanıtsın sonra bizde ona hoş geldin diyelim 8)

ROLLEROCHE
18.February.2016, 23:27
Komik bir tanışma oldu güzel arkadaşlıklara yol açar işallah

CELİL
18.February.2016, 23:30
Komik bir tanışma oldu güzel arkadaşlıklara yol açar işallah
İnşallah Günhan ama kendinden biraz bahset tanıt ki kimle muhatap olduğumuzu bilelim :) 8)

2_rock
18.February.2016, 23:31
: ))) egzozuna kırmızı bir gül koysaydin aldora seni hemencecik tanirdi : )))) tanışma başlığında yeni arkadaşımızı bizde tanımak isteriz..

bende dedim buluşmaya gelirken yakan kırmızı karanfil tak die :cheesy::cheesy:

2_rock
18.February.2016, 23:32
İnşallah Günhan ama kendinden biraz bahset tanıt ki kimle muhatap olduğumuzu bilelim :) 8)

Kardeşim kendini detaylı şekilde tanıtırsan seviniriz yada konu başlığı açarak :cheesy::cheesy:

ROLLEROCHE
18.February.2016, 23:40
Öğrenciyim harita müh.okuyorum şuan bir motorum yok ama yaza olucak buluşmalara elmden geldiği kadarkatılıcam 20 yaşındayım herkeze teşekkür ederim biraz tripe girdim aldora abimizde venim sayemde biraz paniklemiş ama şuan bi sorun yoktur umarım

2_rock
18.February.2016, 23:46
Öğrenciyim harita müh.okuyorum şuan bir motorum yok ama yaza olucak buluşmalara elmden geldiği kadarkatılıcam 20 yaşındayım herkeze teşekkür ederim biraz tripe girdim aldora abimizde venim sayemde biraz paniklemiş ama şuan bi sorun yoktur umarım

Kardeşim tanışmamız biraz heyecanlı oldu )))) hoşgeldin aramıza seni buluşmalarda görmek ve aramızda olmanı isteriz .inşallah en yakın zamanda da aradığın ve istediğin makinayı sana buluruz için rahat olsun .pazar günü görüşmek dileğiyle 8)8)

FouL
18.February.2016, 23:48
Ankaradan Günhan hoşgeldin.. ALLAH benimki gibi sanada bir daytona nasip eder inşaallah.. Bulusmalara katil aldora gibi dostane birisinden Alacağın tavsiyeler senin daha güvenli bir motor sahibi yapar..forumda birçok bilgiyi de bulabilirsiniz aklına ne geliyorsa motorlarla ilgili arama butonuna yazman yeterli A-Z ..ye

ROLLEROCHE
19.February.2016, 00:03
Elimden geldiği kadar aktif olmaya çalışcacağım

CELİL
19.February.2016, 00:04
Günhan doğru yerdesin Ankara ekip arkadaşlarımız harikadır samimidir aramıza hoş geldin İnşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)

wildworld
19.February.2016, 00:07
Ankaradan aramıza hoşgeldin hatta ✌

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toprakonur
19.February.2016, 00:12
Dostum aramıza hoş geldin diledigin makinayı umarım kısa sürede bulursun

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erhan_
19.February.2016, 00:36
Hoşgeldin Günhan, daha motor yok, tanışmadık bile ama ünlü oldun şimdiden forumda :) şaka bi yana umarım istediğin gibi bi makine bulur çıkarsın yollara..

ROLLEROCHE
19.February.2016, 00:43
Herkeze teşekkür ederim

2_rock
19.February.2016, 00:46
pazar günü bir tur verirsiniz artık ))))))))

ROLLEROCHE
19.February.2016, 01:03
Yok canım ben sizle tanışsam yeter.yalnız duyduğuma göre celil başkan bile aramayı düşünmüş beni ayıp olmasın diye baya eğlendim ya

2_rock
19.February.2016, 01:05
Yok canım ben sizle tanışsam yeter.yalnız duyduğuma göre celil başkan bile aramayı düşünmüş beni ayıp olmasın diye baya eğlendim ya

o Celil başkan değildi benim sana dediğim Alper başkandı :cheesy:

Bypale
19.February.2016, 01:18
Başlığı aldora açınca durum biraz desti izdivaç programına benzemiş. :cheesy:

Kardeşim aramıza hoşgeldin. İnşallah kısa zamanda makinana kavuşursun. Aldora sanada teşekkürler kardeşim emeğin için. 8)

2_rock
19.February.2016, 01:20
Başlığı aldora açınca durum biraz desti izdivaç programına benzemiş. :cheesy:

Kardeşim aramıza hoşgeldin. İnşallah kısa zamanda makinana kavuşursun. Aldora sanada teşekkürler kardeşim emeğin için. 8)

Abi öyle oldu ki aradım bekleyeceğim en son tepki o olsa gerek senin o olduğunu nerden bilicem diyince bir an ben bile süpheye düştüm anlam veremedim ne desem diye dedimki forumdan yazayım bari ))))))))))))):cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::chee sy::cheesy:

ereneren
19.February.2016, 02:01
Merhaba arkadaşlar kendisi adına ben konu başlığı açıyorum Günhan kardeşime .bugün foruma üyelik yaptığını görünce Ankaradan birisi daha katılmış foruma diyerek kendisine ulaşmak için Celil Başkandan telefon numarasını istedim. Olay burdan başladı zaten daha Celil başkana Günhanin numarasını sormaya kalmadan daha Celil Başkan şak diye numarasını söyledi ben dalga geçiyor sandım ilkbasta sonradan gerçekten Günhanin numarası olduğunu öğrenince vakit kaybetmeden aradım kendisini ama cevap vermedi .akşam eve geldiğimde bir daha arayıp tanışmak istedim.anlatıyorum olay tam şu şekilde oldu.
Alo merhaba Günhan la mi görüşüyorum ben RaptorRiders Ankara ekibinden Aldora 2 ROCK. Sizin bu gün üye olduğunuzu ve Ankaradan olduğunuzu görünce aramak istedim dedim.
Cevap:
Merhaba evet ben Günhan. Evet biliyorum .yalnız ben sizin o olduğunuzu nerden bilicem. Bana forumdan yazarsanız o zaman anlarım. Yanlış anlamayın. :cheesy::cheesy:
Ve kendisi ile böyle tanışmış olduk .
Kendisi 21 yaşında öğrenci ve Ankaradan aramıza katıldı. En yakın zamanda Daytona almayı planlıyor ve bizde Ankara ekibi olarak kendisine her türlü yardım ve desteğini vereceğiz. Konuşmamız üzerine bizlerle tanışmak ve görüşmek için pazar günü Buluşmaya gelecek. Burdan kardeşimize hoşgeldin bu güzel tanışma için diyerek selamlarımızı gönderiyoruz :cheesy:

hahaha güzel bi tanısma olmus günhan kardeşim hosgeldin bekliyoruz pazar günü :Rockn Roll::cheesy:

Bahadır
19.February.2016, 12:00
Aramıza hoşgeldin Günhan.Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun.:)

kurt
19.February.2016, 20:59
Günhan hoş geldin aramıza umarım dostluğumuzdan memnun kalırsın seviyeli, samimi, candan bir grubumuz var.Pazar günü işimden dolayı geçde olsa bi uğrucam inşaallah tanışırız.8)

spue
19.February.2016, 23:12
Günhan, hoş geldin.
Bir an önce gönlündeki makinaya kavuşup, kazasız belasız binlerce km.'ler dilerim...

ROLLEROCHE
20.February.2016, 00:52
Teşekkür ederim.motor için tavsiyelerinizide bekliyorum

2_rock
20.February.2016, 00:59
Teşekkür ederim.motor için tavsiyelerinizide bekliyorum

kardeşim buluşmada tavsiyenin kralını alacağına eminim .pazar günü bekliyoruz seni . motor bakıyorum diyen herkesi motoruna kavusturduk . sıra sende 8)

ibrahimyılmaz
20.February.2016, 01:56
Günhan RR a hosgeldin forumda ve makinani alınca yollarda aktif olman dileğiyle...

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UğurOrhon
20.February.2016, 02:12
Aramıza hoşgeldin Günhan. Umarım gönlündeki daytonaya kavuşursun

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barisinal
20.February.2016, 13:49
Günhan hoşgeldin kardesim

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peder
20.February.2016, 14:24
RR'a hoşgeldin gönlündeki makinaya kavuşman dileğiyle 8)