PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Civata sıkma değerleri

Salih the raptor
20.February.2016, 11:32
Arkadaşlar daytona 250cc nin civata sıkma degerlerini bileniniz var mı ?

2_rock
20.February.2016, 13:15
Vallahi ben biraz hayvanımsi olduğum için heplan dibine kadar sertçe sıkarım elimin ayarı yoktur ve bu yüzden civatanin sorunun dişlileri hep sıyıririm. O yüzden o iş bildiğim kadarıyla biraz tecrübeye kalıyor. Sıkı olacak ama çok değil. Kıvamında. Anlamanızı daha görmedim kime sorsam bana aynı cevap geldi. Uygulamalı gösterdiler bu kadar iyi falan die

Ufuk_
20.February.2016, 17:17
Vallahi ben biraz hayvanımsi olduğum için heplan dibine kadar sertçe sıkarım elimin ayarı yoktur ve bu yüzden civatanin sorunun dişlileri hep sıyıririm. O yüzden o iş bildiğim kadarıyla biraz tecrübeye kalıyor. Sıkı olacak ama çok değil. Kıvamında. Anlamanızı daha görmedim kime sorsam bana aynı cevap geldi. Uygulamalı gösterdiler bu kadar iyi falan die

O ustaların dediği sıkma değerlerini bilmiyorum biyerlerimden tork uydurup sıkıyorumun kibarcası :) aslında her civatanın torkmetreyle belli torkta sıkılması gerekir tabi kimse bilmedigi için yada arayıpta bulamadığı için rastgele sıkılıyor.Kullanma kılavuzunda yazıyodur belki daha önce derste araba mıtoru söküp takmıştım her marka için bi sıkma torku listesi vardı.

2_rock
20.February.2016, 17:41
Lesin öyledir ben daha göremedim o şekilde yapanini

Salih the raptor
20.February.2016, 20:51
mutlaka vardır johnny pag motocompany e bile yazdım adamlarda 300cc için motor manuelleri war ücretsiz ama indirilmiyor

2_rock
20.February.2016, 20:58
Forumda yazıldı kullanım kılavuzu ve parça listesi yalnız civata hakkında bir şey göremedim belkide dikkat etmedim .

CELİL
20.February.2016, 21:18
mutlaka vardır johnny pag motocompany e bile yazdım adamlarda 300cc için motor manuelleri war ücretsiz ama indirilmiyor

Merhaba Salih sana bir güzellik yaptım Daytana için o Teknik manuel dosyayı senin mail adresine gönderdim gelmezse haber ver kolay gelsin 8)

2_rock
20.February.2016, 21:23
Merhaba Salih sana bir güzellik yaptım Daytana için o Teknik manuel dosyayı senin mail adresine gönderdim gelmezse haber ver kolay gelsin 8)

CELİL BAŞKAN sen olmasan halimiz ne olacak eline koluna sağlık emeğine ve desteklerine söylenecek laf yok.8)

e.erbaş
20.February.2016, 21:34
Hepsinin ayrı değerleri vardır fakat.Yağ tahliye civatasına aşırı abanmayınız :) Celil abi zahmet olmazsa bana da gönderir misin?

CELİL
20.February.2016, 21:38
Hepsinin ayrı değerleri vardır fakat.Yağ tahliye civatasına aşırı abanmayınız :) Celil abi zahmet olmazsa bana da gönderir misin?
Ergün mail adresine gönderdim 8)

penguennoktanet
20.February.2016, 23:03
Sypder için varsa bende isterim :)

2_rock
20.February.2016, 23:56
sonuç olarak civata sıkma değerleri neymiş bunuda bilmek isteriz ))))))) :cheesy::cheesy::cheesy:

arca1453
21.February.2016, 02:55
O dedigin sadece makinasinda cok onemli diger yerlerde cok kafani takma saygilar

Antalya

2_rock
21.February.2016, 13:23
O dedigin sadece makinasinda cok onemli diger yerlerde cok kafani takma saygilar

Antalya

Siyirana kadar sık ama çok değil :cheesy::cheesy:

arca1453
21.February.2016, 13:50
Siyirana kadar sık ama çok değil :cheesy::cheesy:
Siyirana kadar degil hislerinle normal sık birak gevsemicegini anlayana kadar yalama yapmayacak kadar cok zor degil yani

Antalya

ob1kanobi
21.February.2016, 17:42
Benim torkmetrem olmadığı için sökmeden önce asetatlı kalemle civatayı ve yuvasını işaretliyorum. Geri takınca aynı yere denk gelene kadar sıkıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk