Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder Uzun yol
2_rock
21.February.2016, 00:39
Arkadaşlar herkese Ankaradan en içten şekilde selamlar.gelecek hafta düzenlenen fuara Ankaradan 2 üye motorla (spyder ) geleceğiz aklıma takılan bir kaç soru var .git gel 1000 km yol yapacağımızı düşünürsek .şu sorularla başlamak istiyorum.
1- spyderda uzun yolda gevşeyen ve kontrol edilmesi gereken vida ve civatalar nerede hangileri ?
2-Spyder için yaptığınız uzun yol için hazırlık nelerdir ?
3-uzun yolda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı yada ne gibi bir şey ile karşılaşırım ?
4-standart şeylerin dışında şunu yanına al kesin lazım olabilir dediğiniz bir şey var mı ? anahtar takımı ve sigorta hariç onlar zaten var buji falan
bakımları yeni yapıldı herhangi bir sorunla karşılaşmadım yakıt tüketimi ve çekişi gayet iyi yağı suyu yeni değişti.
ve tahmini yapabileceği sorunlar hangileri
güzergahımız şu şekilde
http://s15.postimg.org/xm7gg03tz/Screenshot_2016_02_19_22_27_14.jpg (http://postimg.org/image/xm7gg03tz/)
CELİL
21.February.2016, 00:58
Bakımını yeni yaptın motorda sorun yok bu şartlarda Bas Marşa gel vida gevşemz hiç bir şey olmaz lastik patlama olasılığına karşı bir tane lastik tamir spreyi alabilirsin 8)
wildworld
21.February.2016, 01:02
kulak tıkacı alabilirsin he bide geçerken benide alabilirsiniz abi😆
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
21.February.2016, 01:02
Bakımını yeni yaptın motorda sorun yok bu şartlarda Bas Marşa gel vida gevşemz hiç bir şey olmaz lastik patlama olasılığına karşı bir tane lastik tamir spreyi alabilirisin 8)
bumudur yani abi ben bunca tribe girdim burda. :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: lastik spreyi ve marşa basıp geliyoruz o zaman . bekle bizi istanbul sonunda geliyoruz :Rockn Roll::Rockn Roll:
CELİL
21.February.2016, 01:08
bumudur yani abi ben bunca tribe girdim burda. :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy: lastik spreyi ve marşa basıp geliyoruz o zaman . bekle bizi istanbul sonunda geliyoruz :Rockn Roll::Rockn Roll:
Ben önceki 250 spyder'imle tek seferde 2500 km ege turu yaptım zincir bile yağlamdım (yağ almayı unutmuşum :) ) yolda hiç bakım yapmadım hiç bir şey olmadan eve döndüm 8)
2_rock
21.February.2016, 01:14
Ben önceki 250 spyder'imle tek seferde 2500 km ege turu yaptım zincir bile yağlamdım (yağ almayı unutmuşum :) ) yolda hiç bakım yapmadım hiç bir şey olmadan eve döndüm 8)
Abi ben bu gazla eski şehir üzerinden dönerim artık :cheesy::cheesy::cheesy:
spue
21.February.2016, 01:27
Aldora;
Senin kadar motor macerası olan biri Ankara-İstanbul arasını düşünür mü?:)
1. Şarjı tam cep telefonu
2. Kredi kartı (Kullanabilir limiti 500 TL üstü olsun yeter:))
3. Nakit +/- 250 TL
En önemli nokta,
Şubat ayı içinde olmamız ve giyim...sizi en fazla zorlayacak şey hava olacak. Yağış olmasa dahi seyahat başlangıç saati olarak çok erken yol alacağınızdan dolayı çok zorlanacaksınız.
Kesinlikle termal içlik,
yok ise birden fazla uzun kolu penye tişört giyin.
Ekipmanları söylemeye gerek duymuyorum.
Yağmurluk
Kışlık eldiven
yoksa rüzgar ve yağışı kesmek için mutlaka lastik eldiven bulundurun.
Artçınız var ise, siz motor kullandığınızdan dikkatinizi yola vereceksiniz. beyniniz ve vücudunuz sizi korumak için çabalayacak. ancak artçı sadece sizin sayenizde karşıdan gelen rüzgardan karunacak onun giyim ve sıcağa daha fazla ihtiyacı olacak.
ve bir gün öncesinde iyi dinlenin... tenponuza hiç ara vermeden 6+6 saat yol ve fuarda dolaşıp duracaksınız.
8)nazar
penguennoktanet
21.February.2016, 01:45
Kolay gelsin...
Günlük 320-350km lik spyder ile yol yapan biri olarak,
Bakımlarını yeni yaptırmışsın. Her ihtimale karşı bir lastik tamir tüpü al (lastiği hem tamir hemde şişirenlerden), biraz kalın giyin ve vas marşa.
Mola verdiğinde avadanlık vidasını kontrol edebilirsin. Ben avadanlığımı yolda düşürdüm fark etmedim bile.
Dönüşe başlamadan evvelde bir rutin kontrol yap yeter.
İyi yolculuklar.
ereneren
21.February.2016, 01:53
kardeşim hiçbişey olmazz tek seferde olmasada bende haftada 2 3 kere kırıkkale git gel 140 km civarı yapıyorum ne bir vida gevşiyo ne bişey yapıstırıp gitcez senin uğursuzlukların olmazsa inşallah :cheesy: :cheesy: beni tek düşündüren sabaha karsı cıkcaz yola 3 4 gibi o saatte hava sartları ve bolu gecidi yazın bile soguk olan yer orda napcaz :cheesy: :cheesy:
e.erbaş
21.February.2016, 01:54
Bakımını yeni yaptın motorda sorun yok bu şartlarda Bas Marşa gel vida gevşemz hiç bir şey olmaz lastik patlama olasılığına karşı bir tane lastik tamir spreyi alabilirsin 8) Celil abinin bu satırlarından anladığım kadarıyla tamir spreyi haricinde cesaretini topla gel diyor. :p Egzos bağlantı somunlarını bi kontrol et yola çıkmadan. 8)
2_rock
21.February.2016, 01:57
Aldora;
Senin kadar motor macerası olan biri Ankara-İstanbul arasını düşünür mü?:)
1. Şarjı tam cep telefonu
2. Kredi kartı (Kullanabilir limiti 500 TL üstü olsun yeter:))
3. Nakit +/- 250 TL
En önemli nokta,
Şubat ayı içinde olmamız ve giyim...sizi en fazla zorlayacak şey hava olacak. Yağış olmasa dahi seyahat başlangıç saati olarak çok erken yol alacağınızdan dolayı çok zorlanacaksınız.
Kesinlikle termal içlik,
yok ise birden fazla uzun kolu penye tişört giyin.
Ekipmanları söylemeye gerek duymuyorum.
Yağmurluk
Kışlık eldiven
yoksa rüzgar ve yağışı kesmek için mutlaka lastik eldiven bulundurun.
Artçınız var ise, siz motor kullandığınızdan dikkatinizi yola vereceksiniz. beyniniz ve vücudunuz sizi korumak için çabalayacak. ancak artçı sadece sizin sayenizde karşıdan gelen rüzgardan karunacak onun giyim ve sıcağa daha fazla ihtiyacı olacak.
ve bir gün öncesinde iyi dinlenin... tenponuza hiç ara vermeden 6+6 saat yol ve fuarda dolaşıp duracaksınız.
8)nazar
abi öncelikle çok teşekkür ediyorum ama daha önce hiç çin motoruna binmedim ve başıma ne geleceğini bilmiyorum .yoksa başıma o kadar olay geldiği için korkum yok sadece önlemimi almazsam sonra yollarda perişan olduğumu biliyorum ama ekipmanım varsa tamir edebilirim en azından.bu arada bu lastik bulaşık eldivenleri normal edldivenini içine giyildiğinde inanılmaz rüzgar kesio 8)8)8)
Bahadır
21.February.2016, 02:00
Buraya geldiğinde zincir yağı ve gerginliğini kontrol ederiz.Başka sorun olacağını sanmıyorum8)
2_rock
21.February.2016, 02:00
Kolay gelsin...
Günlük 320-350km lik spyder ile yol yapan biri olarak,
Bakımlarını yeni yaptırmışsın. Her ihtimale karşı bir lastik tamir tüpü al (lastiği hem tamir hemde şişirenlerden), biraz kalın giyin ve vas marşa.
Mola verdiğinde avadanlık vidasını kontrol edebilirsin. Ben avadanlığımı yolda düşürdüm fark etmedim bile.
Dönüşe başlamadan evvelde bir rutin kontrol yap yeter.
İyi yolculuklar.
köpük için önerebileceğiniz marka varmı abi ?
2_rock
21.February.2016, 02:01
kardeşim hiçbişey olmazz tek seferde olmasada bende haftada 2 3 kere kırıkkale git gel 140 km civarı yapıyorum ne bir vida gevşiyo ne bişey yapıstırıp gitcez senin uğursuzlukların olmazsa inşallah :cheesy: :cheesy: beni tek düşündüren sabaha karsı cıkcaz yola 3 4 gibi o saatte hava sartları ve bolu gecidi yazın bile soguk olan yer orda napcaz :cheesy: :cheesy:
olum zaten bu şanssızlığımdan tribe giriom zaten o değilde sende bok yoluna gidicen benim yüzümden gazı verdim gidelim dieee :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::c heesy:
2_rock
21.February.2016, 02:02
Buraya geldiğinde zincir yağı ve gerginliğini kontrol ederiz.Başka sorun olacağını sanmıyorum8)
eyvallah kardeşim sağolasın bi gelelimde artık orada bakarız .sizleri görünce gerçi hesşeyi unuturum gibi de bakalım :cheesy::cheesy:
e.erbaş
21.February.2016, 02:05
Bu akşam kipada bu ürünü gördüm.Fiyatı 15 tl ve sibop içini sökmeye gerek kalmadan sıkarsın lastiğin içine kaliteli ürüne benziyordu.
http://s17.postimg.org/rb7t9vjnf/carpex_2.jpg (http://postimg.org/image/rb7t9vjnf/)
Bahadır
21.February.2016, 02:06
Benim tavsiyem c.tesi öğlen gibi yola çıkın.Pazar öğlen geri dönün.Burada kalacak yer ayarlanır belki.Anladığım kadarıyla 3 kişi geliyorsunuz.Keşke evim müsait olsaydı da ağırlasaydım sizleri :(
2_rock
21.February.2016, 02:07
Bu akşam kipada bu ürünü gördüm.Fiyatı 15 tl ve sibop içini sökmeye gerek kalmadan sıkarsın lastiğin içine kaliteli ürüne benziyordu.
http://s17.postimg.org/rb7t9vjnf/carpex_2.jpg (http://postimg.org/image/rb7t9vjnf/)
eyvallah bunu fırsat köşesinede yazarsan bence iyi olur belki alacak arkadaşlar vardır bende yarın kipaya bakarım işyerinin yanında var
2_rock
21.February.2016, 02:10
Benim tavsiyem c.tesi öğlen gibi yola çıkın.Pazar öğlen geri dönün.Burada kalacak yer ayarlanır belki.Anladığım kadarıyla 3 kişi geliyorsunuz.Keşke evim müsait olsaydı da ağırlasaydım sizleri :(
kardeşim çok isterdik sağolasın düşünmen bile yeterli ama hem vaktimiz yok kalacak yer için sıkıntımız yok aslında ama ankaraya geri dönmemiz gerekiyor.vede cumartesi günü ben işten akşam üstü çıkıyorum uzu yolu o kadar özledim ki artık yerimde duramıyorum .onun için büyük bir zevkle geleceğiz yorgunluk bile bize vız gelecek özlediğim hissiyat ağır basıyor8)8)
ereneren
21.February.2016, 09:41
olum zaten bu şanssızlığımdan tribe giriom zaten o değilde sende bok yoluna gidicen benim yüzümden gazı verdim gidelim dieee :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::c heesy:
zaten benim tek korkum sensin :cheesy::cheesy: arabayla gidelim diyenlerde var onlarlamı gitsek acaba :cheesy: o değil bide sabah karşı erken saatte cıkcaz okadar yol gitcez orda gezcez tekrar gelcez ertesi gün bide ben kırıkkaleye oohh ben mahvoldum :cheesy:
Bypale
21.February.2016, 11:45
Kardeşlerim. Belki bu saydıklarınız hiçbiri lazım olmıcak. Olmasında inşallah. En önemlisi dikkati elden bırakmayın...8)
2_rock
21.February.2016, 13:27
zaten benim tek korkum sensin :cheesy::cheesy: arabayla gidelim diyenlerde var onlarlamı gitsek acaba :cheesy: o değil bide sabah karşı erken saatte cıkcaz okadar yol gitcez orda gezcez tekrar gelcez ertesi gün bide ben kırıkkaleye oohh ben mahvoldum :cheesy:
Eren sen daha ilkbahar yan çizmeye başladın kardeşim nasıl olacak.ben herhalukarda gidiyorum. Anladın sen onu
2_rock
21.February.2016, 13:28
Kardeşlerim. Belki bu saydıklarınız hiçbiri lazım olmıcak. Olmasında inşallah. En önemlisi dikkati elden bırakmayın...8)
Oooooo dikkat en iyi yaptığım şeydir. Kesinlikle çok dikkatli ve keyifli olacağım :cheesy:8).sağol abi
Peder
21.February.2016, 14:22
Bi termal içlik ve kalın giyim ile sıfır sıkıntı.
Hava 3-4 derece civarı aşırı rüzgarlıyken Tekirdağ yapmıştım artçılı şekilde.
Motora bindiğin anda hiç bir çekince kalmıyor.
Yolda gelen aksilikler de ufak komik anılar olarak hatırlanıyor sonrasında.
Özellikle senin gibi benim gibi bahtsız her yola çıkması farklı tahliksizliklerle dolu olanlarda baya bir gülme malzemesi çıkıyor :cheesy:
penguennoktanet
21.February.2016, 14:29
köpük için önerebileceğiniz marka varmı abi ?
Hiç kullanmadığım için bir önerim yok malesef.
2_rock
21.February.2016, 14:34
Bi termal içlik ve kalın giyim ile sıfır sıkıntı.
Hava 3-4 derece civarı aşırı rüzgarlıyken Tekirdağ yapmıştım artçılı şekilde.
Motora bindiğin anda hiç bir çekince kalmıyor.
Yolda gelen aksilikler de ufak komik anılar olarak hatırlanıyor sonrasında.
Özellikle senin gibi benim gibi bahtsız her yola çıkması farklı tahliksizliklerle dolu olanlarda baya bir gülme malzemesi çıkıyor :cheesy:
Kardeşim ukraynadan geldiğim için termal içlik ve içime giyecek okadar fazla malzeme var ki o yüzden bir çekinmem yok .ben aslında Eren içinde korkuyorum adam tribe girdim iyice
:cheesy::cheesy:
Çağatay Nokay
21.February.2016, 15:00
Ben Eskişehir e giderken yanında ampül ve Sigorta bulundur demislerdi uzun süre yanacagi için bir sıkıntı çıkmamıştı çok şükür. Yedek dahil 291 km gittim yedekle 53 kmydi yanlış hatırlamıyorsam. Maksimum 5 dk 110 üstüne cikmisimdir.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ereneren
21.February.2016, 15:27
Kardeşim ukraynadan geldiğim için termal içlik ve içime giyecek okadar fazla malzeme var ki o yüzden bir çekinmem yok .ben aslında Eren içinde korkuyorum adam tribe girdim iyice
hahaha kardeşim bende senin uğursuzlugundan korkuyorum :cheesy: bende alt üst termal içlik var üste pantolon onun üstüne motor pantolonu hatta motor yağmurlugu bile var hepsini giyerim gerekirse :cheesy::cheesy: çok keyifli gecicek sen basımıza iş açmazsan haha :cheesy: bugün ders verdiğim adamlardan biri istanbuldan geldi yollar nasıldı dedim sadece boluda sabaha karsı veya aksam cok fazla sis çöküyo dedi baska sıkıntımız yok benim lastikler köpüklü bu arada :Rockn Roll::cheesy::::::
Peder
21.February.2016, 15:35
Sendeki şansla onun tribe girmesi normal :cheesy::cheesy:
Ömer
21.February.2016, 16:31
Aldora sağlam giyin. Yedek kıyafet al. Yağmurluk al. Soğuktan da korur.
Birde minder al. En önemlisi o.
ereneren
21.February.2016, 16:43
Aldora sağlam giyin. Yedek kıyafet al. Yağmurluk al. Soğuktan da korur.
Birde minder al. En önemlisi o.
motor ayakkabımız olmadıgı için en önemlisi yedek ayakkabı falanda lazım yagmura yakalanırsak
Ömer
21.February.2016, 17:28
motor ayakkabımız olmadıgı için en önemlisi yedek ayakkabı falanda lazım yagmura yakalanırsak
Eğer korumalı ayakkabı yoksa poşet alın. Çok işinize yarar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ömer
21.February.2016, 22:14
Son bir tavsiye yazma ihtiyacı duydum. Eğer motorla gelmeniz şart değilse fuar haricinde bir programınız yoksa otobüs veya hızlı tren yolculuğunu tercih etmeniz daha doğru olacak.
1. Malum hava şartları yolculuktan çok fazla keyif almanıza imkan vermeyecek.
2. Bizim lastiklerimizin yol tutuş kabiliyetleri bu mevsim için çok yeterli değil.
3. Yol boyunca yüksek rakımlı rampalarda aşırı soğuk nedeniyle boşuna sıkıntı yaşamayın.
4. Yolculuğunuz otobüsle biraz daha uygun fiyata geleceği için tasarruf ettiğiniz meblağı fuarda bir şeyler alarak değerlendirebilirsiniz :soru?
Bu tavsiyeler tamamen dostane tavsiyelerdir. Tabi ki motor sürerek gelmek ayrı bir keyif ama malum mevsim şartları nedeniyle ızdıraba dönüşmesin. Selamlar...
CELİL
21.February.2016, 22:37
Son bir tavsiye yazma ihtiyacı duydum. Eğer motorla gelmeniz şart değilse fuar haricinde bir programınız yoksa otobüs veya hızlı tren yolculuğunu tercih etmeniz daha doğru olacak.
2. Bizim lastiklerimizin yol tutuş kabiliyetleri bu mevsim için çok yeterli değil.
3. Yol boyunca yüksek rakımlı rampalarda aşırı soğuk nedeniyle boşuna sıkıntı yaşamayın.
4. Yolculuğunuz otobüsle biraz daha uygun fiyata geleceği için tasarruf ettiğiniz meblağı fuarda bir şeyler alarak değerlendirebilirsiniz :soru?
Bu tavsiyeler tamamen dostane tavsiyelerdir. Tabi ki motor sürerek gelmek ayrı bir keyif ama malum mevsim şartları nedeniyle ızdıraba dönüşmesin. Selamlar...
Bende Ömer'e katılıyorum şimdi havaya baktım ankara ve istanbul c.tsi yağmur pazar günü kapalı soğuk veriyor gece yolculuğu ve yolda kesin yağmura gireceksiniz ıslanacak üşüyeceksiniz çok zorlu gereksiz bir risk olacak uzun yol keyfini hava toparladığı zaman yaparsınız
penguennoktanet
22.February.2016, 00:04
Evet, gözden kaçırdığımız bir nokta. Yola çıkmadan evvel accuweather kontrol etmeli.
Hatta accuweather'ın trip planner'ı var (adını yanlış hatırlamadıysam). Şuradan şuraya gideceğim ve şu gün yola çıkacağım dşyorsun, yol boyu hava durumunu veeiyor.
2_rock
22.February.2016, 18:09
Bu son yorumları Eren görmesin zaten bahane arıyordu kesin gelmez )))
Tavsiyeler öneriler ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İnşallah şartlar el verirse cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacağız en azından bu şekilde daha uygun olacak gibi bu durumda İstanbulda bizi misafir edebilecek bir kardeşimizi bulmamız gerekebilir. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok seviniriz
Trkr
22.February.2016, 18:35
Bu konuda Ömer abiye katılıyorum, yağmur vs. sizi sıkıntıya sokar.
Kasım ayında Dragking'i almak için Ankaraya gelmiştim. Dönüşte 2 kat termal içlik + polar yelek+deri ceket +kulüp yeleği olmasına rağmen Bolu tünelinin geçene kadar dondum resmen.
Dikkat edin. Otobüs veya Trenle gelin. 8)
2_rock
22.February.2016, 19:10
Cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacağız. Ve bunun için İstanbulda konaklamamiz gerekecek sorunu bu şekilde çözmeye karar verdik.istanbul teşkilatında ki arkadaşların yardımlarını bekliyoruz
Nymphe
22.February.2016, 20:27
Ben kesinlikle otobüsle gidin diyorum. Uzun yol güzel hava da olmalı bence.
Motor botu olmaması da iyi bir durum değil. Ekipman tamam olmadan uzun yola çıkmak hiç sağlıklı değil bence.
Yine karar sizin ama ben sizleri seviyorum. Gözümüz yollarda kalacak...
it's up to you!
ereneren
22.February.2016, 21:22
Bu son yorumları Eren görmesin zaten bahane arıyordu kesin gelmez )))
Tavsiyeler öneriler ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İnşallah şartlar el verirse cumartesi günü öğleden sonra yola çıkacağız en azından bu şekilde daha uygun olacak gibi bu durumda İstanbulda bizi misafir edebilecek bir kardeşimizi bulmamız gerekebilir. Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok seviniriz
hahaha kardeşim pazar günü ders verdiğim adamlar arabayla gidelim işte ne motoru bu havada diyolar aklımı celiyolar hem dedikleri gibi tasarruf ederiz o paraya fuarda bişeyler alırız :cheesy::cheesy:
kurt
22.February.2016, 21:52
hahaha kardeşim pazar günü ders verdiğim adamlar arabayla gidelim işte ne motoru bu havada diyolar aklımı celiyolar hem dedikleri gibi tasarruf ederiz o paraya fuarda bişeyler alırız :cheesy::cheesy:
Kardeşler öyle bi durum varsa kullanın kesinlikle hem gece hem soğuk ikisi bir arada çekilmez:yorgun: havalar düzelsin bol bol gezeriz:hastayız:8)
ereneren
22.February.2016, 22:02
Kardeşler öyle bi durum varsa kullanın kesinlikle hem gece hem soğuk ikisi bir arada çekilmez:yorgun: havalar düzelsin bol bol gezeriz:hastayız:8)
aynen abi havalar düzelse gezeriz uzun yol yaparızda hem şimdi hava şartı hemde maddi şart baya zor olur celil abilerde otobüsle gelseniz daha iyi diyo hem yapcagımız masrafa ordan bişeyde alabiliriz mantıklı bi ayakkabıya ihtiyacım var zaten
BLUEBORAN
22.February.2016, 22:11
Bu havada Ankara'dan İstanbul'a sonrada İstnabul'dan Ankara'ya motor ile gitmeyin isterseniz. Geceden otobüs ile gidip, otobüste uyuyup (eğer uyuyabiliyorsanız) sonrasında fuarı gezip, yine geç vakitte bir otobüs ile Ankara'ya dönülebilir.
ereneren
22.February.2016, 22:33
Bu havada Ankara'dan İstanbul'a sonrada İstnabul'dan Ankara'ya motor ile gitmeyin isterseniz. Geceden otobüs ile gidip, otobüste uyuyup (eğer uyuyabiliyorsanız) sonrasında fuarı gezip, yine geç vakitte bir otobüs ile Ankara'ya dönülebilir.
valla bende su an arabaya daha sıcak bakıyorum :cheesy::cheesy:
kurt
22.February.2016, 22:39
valla bende su an arabaya daha sıcak bakıyorum :cheesy::cheesy:
Aldora ne diyor bu işe onu ikna etmek lazım:)
ereneren
22.February.2016, 22:45
aldora sen bilirsin gel orda bulusuruz ama ben kesin motorlayım diyo :cheesy::cheesy:
CELİL
22.February.2016, 22:51
Bende telefonda konuştum ama ikna edemedim motorsuz olmaz diyor en azından gündüz yola çıkmaya ikna ettim c.tesi öğleden sonra yola çıkacak 8)
kurt
22.February.2016, 22:51
aldora sen bilirsin gel orda bulusuruz ama ben kesin motorlayım diyo :cheesy::cheesy:
Vaaaay damardan girmiş bu durumda onu yalnız bırakmak olmaz:)
Keşke çalışmasaydım ben sizinle gelmeyi çok isterdim:cry:
ereneren
22.February.2016, 23:03
Bende telefonda konuştum ama ikna edemedim motorsuz olmaz diyor en azından gündüz yola çıkmaya ikna ettim c.tesi öğleden sonra yola çıkacak 8)
öylede bide ertesi gün dönüşü var abi mecburen akşama kalcaz yol boyunca hava köt olcakta en zoru bolu baya sisli oluyo bide valla araba işi bana daha mantıklı geliyo ama bilmiyorum abi maddi olarakda zorlicak motorlarla gel git pazar akşamı dön bide ertesi gün benim kırıkkaleye gitmem lazım motorla :cheesy:
CELİL
22.February.2016, 23:10
öylede bide ertesi gün dönüşü var abi mecburen akşama kalcaz yol boyunca hava köt olcakta en zoru bolu baya sisli oluyo bide valla araba işi bana daha mantıklı geliyo ama bilmiyorum abi maddi olarakda zorlicak motorlarla gel git pazar akşamı dön bide ertesi gün benim kırıkkaleye gitmem lazım motorla :cheesy:
Haklısın ama Aldora'yı ikna edemedik adamın geçmiş maceraları belli :p
kalacak yeri ayarladık gece yatar dinlenirsiniz artık :):p
ereneren
23.February.2016, 00:10
Haklısın ama Aldora'yı ikna edemedik adamın geçmiş maceraları belli :p
kalacak yeri ayarladık gece yatar dinlenirsiniz artık :):p
valla bakalım belki bukez iyi gecer abi motorla geliyoruz valla akşamda işte erken yola cıkarsak pazar günü sıkıntı yok abi sizlerle tanısmak için can atyoruz :)
2_rock
23.February.2016, 01:57
yav iki dakka girmedik neler olmuş )))))) eren güzel bir tavsiyerm var sen otobüsle git kardeşim ben motorlar geze geze gideyim orada buluşuruz ne diyorsun bana her yer paris )))))))))
araba varsa araba ile git orda buluşalım sen alışkın değilsin böyle uzun yol soğuk falan hasta olursun :phahhahaah
ereneren
23.February.2016, 02:17
yav iki dakka girmedik neler olmuş )))))) eren güzel bir tavsiyerm var sen otobüsle git kardeşim ben motorlar geze geze gideyim orada buluşuruz ne diyorsun bana her yer paris )))))))))
araba varsa araba ile git orda buluşalım sen alışkın değilsin böyle uzun yol soğuk falan hasta olursun :phahhahaah
araba varda kardeşimi bırakmam dedim motorla geliyorum 8):::::
2_rock
23.February.2016, 02:19
araba varda kardeşimi bırakmam dedim motorla geliyorum 8):::::
tekliif var ısrar yok istersen git alınma darılma yok olum altı üstü bir yola gidecez 8):cheesy::cheesy:
ereneren
23.February.2016, 12:16
tekliif var ısrar yok istersen git alınma darılma yok olum altı üstü bir yola gidecez 8):cheesy::cheesy:
:cheesy: ctesi çıkıyoruz yola kardeşim diz dirsek değdirerek gideriz keyifli keyifli :cheesy::cheesy:
2_rock
23.February.2016, 13:36
:cheesy: ctesi çıkıyoruz yola kardeşim diz dirsek değdirerek gideriz keyifli keyifli :cheesy::cheesy:
işte sıkıntımız burda sende bir spor motor sevdası bende ise ağır oturaklı chopper sevdası olduğu için asıl sen beni korkutuyorsun :cheesy::cheesy::cheesy:
usul usul gideriz sen beni gaza getirme emek emekli kafasnda adamım :Rockn Roll::cheesy::cheesy:
ereneren
23.February.2016, 13:44
işte sıkıntımız burda sende bir spor motor sevdası bende ise ağır oturaklı chopper sevdası olduğu için asıl sen beni korkutuyorsun :cheesy::cheesy::cheesy:
usul usul gideriz sen beni gaza getirme emek emekli kafasnda adamım :Rockn Roll::cheesy::cheesy:
zaten motorun hızı 100 120 kardeşim gideriz işte fıtı fıtı :cheesy: neler alcan yanına ben bi sırt cantası bide artık motora koyarım bişeyler bi far ampulümü alsak yanımıza dün kırıkkaleden gelirken kısa far gitti bi anda benim :cheesy:
2_rock
23.February.2016, 13:47
zaten motorun hızı 100 120 kardeşim gideriz işte fıtı fıtı :cheesy: neler alcan yanına ben bi sırt cantası bide artık motora koyarım bişeyler bi far ampulümü alsak yanımıza dün kırıkkaleden gelirken kısa far gitti bi anda benim :cheesy:
ben şimdi hgs için ptt ye gidicem. 1 don 2 çorap alet edevat lastık kopuğu buji yağ falan daha ne olsus dimi :cheesy:
ereneren
23.February.2016, 13:59
ben şimdi hgs için ptt ye gidicem. 1 don 2 çorap alet edevat lastık kopuğu buji yağ falan daha ne olsus dimi :cheesy:
hiç gerek yok ya marşa basıp allah ne verdiyse gidelim :cheesy: kıyafet lazım tabi ben bakalım sırt cantası bide motorun canta yeter haha :cheesy: hgs için bende gitcem birazdan bankada veriyomus ptt de hesabının oldugu banka ücretsiz veriyomus öyle yazıyodu internette
2_rock
23.February.2016, 14:00
hiç gerek yok ya marşa basıp allah ne verdiyse gidelim :cheesy: kıyafet lazım tabi ben bakalım sırt cantası bide motorun canta yeter haha :cheesy: hgs için bende gitcem birazdan bankada veriyomus ptt de hesabının oldugu banka ücretsiz veriyomus öyle yazıyodu internette
harbimi len oyle ilse buluşalım gel beraber gezeriz hemde konuşuruz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.