Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm regalcilerden bir rica

ганник
26.February.2016, 17:36
Merhaba arkadaslar,

Herkesden bir ricada bulunmak istiyorum. Motorunuzu kullanırken özellikle ilk yola çıktığınızda, giderken 5-10 saniye debriyaja basıp motorun stop olup olmadığnı kontrol edermisiniz.

Simdiden herkese tesekürler. Tekeriniz düz bassın..

tbaylan
26.February.2016, 17:57
Merhaba arkadaslar,

Herkesden bir ricada bulunmak istiyorum. Motorunuzu kullanırken özellikle ilk yola çıktığınızda, giderken 5-10 saniye debriyaja basıp motorun stop olup olmadığnı kontrol edermisiniz.

Simdiden herkese tesekürler. Tekeriniz düz bassın..

Daha önceden bu durumla hiç karşılaşmadım. İlk defa duyuyorum. Sorunun sebebi makine soğuk olduğundan ötürü gaza basmayınca stop etmesinden kaynaklanıyor olabilir. Sıcak havalarda tekrar denemek lazım8)

2_rock
26.February.2016, 18:11
Ümit abi rolanti yada soğuk olduğu için yada ukraynada şöyle birşeyle karşılaşmıştım benzin filtresi biraz kirli olduğu için emiş yapmıyordu gaz kesince stop ediyordu .tabiki bu ihtimal regal de nasıl olur birşey diyemeyeceğim

eNkaZw
26.February.2016, 19:39
Abi soğukta normaldir bence. benim motorda sabah ilk çalıştırdığımda 2 3 dakka ısınmasını beklemezsem, debriyaja bastığım halde vitesi 1 e geçirdiğimde direk stop ediyor. tabi ısıtmadan yola çıkmamaya özen gösteriyorum artık, sorun çıkartmadı

berkehrercan
26.February.2016, 20:30
Motor sogukken normal