Orijinalini görmek için tıklayınız : Ank da sigorta yardim
dbxerdem
26.February.2016, 21:50
RR Ailesi artık bir motor sahibi olarak aranizdayim. Yarın akşama daytonam eve teslim edilecek. Pzt de plaka işlemleri yapacak. Ancak sigorta nereye uygun yaptırılır. Son dönemlerde yaptıran arkadaşlardan tavsiye edecek varsa beklerim. Herkes kazasız gunler.8)
Bypale
26.February.2016, 22:06
RR Ailesi artık bir motor sahibi olarak aranizdayim. Yarın akşama daytonam eve teslim edilecek. Pzt de plaka işlemleri yapacak. Ancak sigorta nereye uygun yaptırılır. Son dönemlerde yaptıran arkadaşlardan tavsiye edecek varsa beklerim. Herkes kazasız gunler.8)
Abi hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Abi sigortayı nereye yaptırman önemli değil. Firma marka önemli. Hangi acenteye gidersen git. Firma marka aynıysa fiyatta aynı çıkacak. Evrakların gelince sigortam.netti galiba. İnternetten araştırabilirsin önce. Faydalı olur.8)
newmoon06tr
26.February.2016, 22:21
Erdem hayirli olsun kardesim yeni daytonan. Ankara ekibine +1 daytona daha.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dbxerdem
26.February.2016, 22:37
Ali kardeşim sen kaça yaptırdım sigoratani yarın fiyat alaçam ama
FouL
26.February.2016, 22:39
Abi hayırlı olsun.. ALLAH kaza bela vermesin nazar
CELİL
27.February.2016, 00:34
Merhaba Erdem yeni Daytona'n hayırlı olsun nazar
Motor gelince resimlerini bekliyoruz 8)
Siğorta için bütün siğorta firmalarundan mutlaka fiyat al çok farklı rakamlar çıkıyor en son Demir siğorta en uygun fiyatı vermişti onada sorarsın 8)
dbxerdem
27.February.2016, 00:46
Celil başkan tesekkur ederim gelişinden itibaren rampa inişinden itibaren belgeseli çekmeye başlarım :) yarın sabah sigorta şirketinden haber gelecek. Demir sigortayida araştırın derim.
2_rock
27.February.2016, 01:12
Erdem abi ankara ekibinden Mustafa bir yere yaptırdı hatta Ali abide öyle 200 lira en fazla ödedikleri para öğrenip sana dönüş yaparim
FouL
27.February.2016, 01:19
Abi ben şuan adını hatirlayamiycam bir kooperatif firması var en ucuz bu firma yapıyor.. bana en ucuz veren 670 lira verirken bi kooperatif firması 330 TL + 100 TL de kooperatife bilmem ne yardımı toplamda 430 halletmistim..Kartada 4 taksit yapmışlardı 12. Ayda .. Senin yaş itibari ile de daha uyguna yaptirtabilirsiniz sanırım.. Şayet fazla çıkarsa sana böyle bir firma var ve yeni kurulmuş gerekirse ruhsat yanımda değil ben sana foto çeker atarim.. Haber edersin fiyatları alda..
dbxerdem
27.February.2016, 02:24
Aldora kardeşim ben yarın akşam toplantıya gitmeyi dusunuyorum ama bana yarın gündüz verirlerse no yu sabah hallederim
Lethe
27.February.2016, 02:30
Hayırlı uğurlu olsun ben bugün yaptırdım sigortayi.. En düşük ergo verdi 466 tl ye poliçe kesildi..
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dbxerdem
27.February.2016, 02:40
Hayırlı olsun kazasız sürüler
2_rock
27.February.2016, 02:47
Aldora kardeşim ben yarın akşam toplantıya gitmeyi dusunuyorum ama bana yarın gündüz verirlerse no yu sabah hallederim
Ben herkese yazdım ama kimse daha cevap vermedi yazarlarsa soylerim
2_rock
27.February.2016, 02:48
Hayırlı uğurlu olsun ben bugün yaptırdım sigortayi.. En düşük ergo verdi 466 tl ye poliçe kesildi..
Alim merhaba bugün 3 kez aradım seni ama ulaşamadım. Sonu 6474 le biten numara yarın buluşma var seni davet edecektim ve tanışmak istedim. Gelirsen buluşmaya ekiptekilerle tanışırsın 8)
Lethe
27.February.2016, 02:53
Alim merhaba bugün 3 kez aradım seni ama ulaşamadım. Sonu 6474 le biten numara yarın buluşma var seni davet edecektim ve tanışmak istedim. Gelirsen buluşmaya ekiptekilerle tanışırsın 8)
Kusura bakmayın özkan bey mesaide telefonu çok kullanamıyoruz sonrasında dönmeyi unuttum.. Bu arada numaranızı kaydettim.. Yalnız şehir dışından misafirim olduğundan dolayı yarın müsait değilim. Ayrıca vitesli trafik tecrübem çok yok.. Biraz pratik yaptıktan sonra buluşmalara geleceğim (: ilginize teşekkürler.
2_rock
27.February.2016, 02:59
Kusura bakmayın özkan bey mesaide telefonu çok kullanamıyoruz sonrasında dönmeyi unuttum.. Bu arada numaranızı kaydettim.. Yalnız şehir dışından misafirim olduğundan dolayı yarın müsait değilim. Ayrıca vitesli trafik tecrübem çok yok.. Biraz pratik yaptıktan sonra buluşmalara geleceğim (: ilginize teşekkürler.
Önemli değil inşallah en yakın zamanda tanışırız. Buluşmalara motorla gelmeniz şart değildir. Motorlu arabalı veya başka taşıtlar gelebilirsiniz. Hava şartları malum cok gezemiyoruz amaç birlikte vakit geçirmek muhabbet etmek .inşallah havaların güzellemesi ile başlarız gezmelere sizde pratik yapmış olursunuz. Bu arada ismim Aldora :cheesy:
met38
27.February.2016, 03:01
motorunuz hayırlı uğurlu olsun abi. kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah 8) bi 10 gün önce 19 yaşındaki kardeşime 405 tl'ye demir sigortadan yaptırdık. en uygun onlar vermişti. ondan sonra sırasıyla 600-800-1000-3000 küsür liralara zıplıyordu zaten rakamlar. birde generali ve ergo'yu deneyin bence..
dbxerdem
27.February.2016, 03:01
Yahu sen yatsana sabah yola çıkmayacanmi laylonlar da hazır zaten :)
2_rock
27.February.2016, 03:04
Yahu sen yatsana sabah yola çıkmayacanmi laylonlar da hazır zaten :)
Abi forumsuz yapamıyorum. Sonra uyuyamıyorum. :cheesy:
dbxerdem
27.February.2016, 03:07
Abi forumsuz yapamıyorum. Sonra uyuyamıyorum. :cheesy:
Valla korkarım sen yakında makinanın üzerinde de yazarsin:cheesy:
pacasi_camurlu
27.February.2016, 10:16
Abi ben şuan adını hatirlayamiycam bir kooperatif firması var en ucuz bu firma yapıyor.. bana en ucuz veren 670 lira verirken bi kooperatif firması 330 TL + 100 TL de kooperatife bilmem ne yardımı toplamda 430 halletmistim..Kartada 4 taksit yapmışlardı 12. Ayda .. Senin yaş itibari ile de daha uyguna yaptirtabilirsiniz sanırım.. Şayet fazla çıkarsa sana böyle bir firma var ve yeni kurulmuş gerekirse ruhsat yanımda değil ben sana foto çeker atarim.. Haber edersin fiyatları alda..
Abi bana yardımcı olabilir misin. Kaç yete sordum en ucuzu 1000 lira dedi
dbxerdem
27.February.2016, 10:26
Günaydın herkese ! Ankara ekibi uygun sigorta yaptıranlar ses verin
Berkay BEKTAŞ
27.February.2016, 11:00
Erdem abicim hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin. Bende yakın zamanda en uygun demir sigortadan yaptırdım, kesinlikle ordan fiyat çalışması yaptırmanı tavsiye ederim:Rockn Roll:
FouL
27.February.2016, 12:21
Abi bana yardımcı olabilir misin. Kaç yete sordum en ucuzu 1000 lira dedi
http://s11.postimg.org/xdl3f5rjz/IMG_20160227_091729.jpg (http://postimg.org/image/xdl3f5rjz/)
Poliçe bu ben esenyurt meydanda bi sigortacı arkadaş ta yaptirmistim.. İstersen noyu ve arkadaşın adını verebilirim.. Bi araştır belki çekmece civarında acentesi vardır.
kurt
27.February.2016, 13:54
Günaydın herkese ! Ankara ekibi uygun sigorta yaptıranlar ses verin
Erdem abi ben Ağostos'ta 110tl'ye yaptırdım yaşımızdan dolayı uygun çıkıyor8)
newmoon06tr
27.February.2016, 13:56
Erdem slmlar. Tekrar hayirli olsun, senin tel bende olmadigindan dolayi, aldora ya bir sigortacinin telefonunu yazmistim. Sana ulastimi?
FouL
27.February.2016, 13:56
Erdem abi ben Ağostos'ta 110tl'ye yaptırdım yaşımızdan dolayı uygun çıkıyor8)
Abi zaten o tarihte yaptıranlar eski sayilio şimdi yaptıran senin aynı poliçeye 300-400 liraya yaptirabilirsen ne mutlu sana oluyor
dbxerdem
27.February.2016, 14:09
Ali kardeşim aldım biraz önce de aradım pzt sabah orada olacam hepinizetesekkurler
2_rock
27.February.2016, 14:52
Ali kardeşim aldım biraz önce de aradım pzt sabah orada olacam hepinizetesekkurler
Erdem abicim gözün aydın en yakın zamanda seni motor üstünde görmeyi istiyoruz
ereneren
27.February.2016, 16:51
abi hayırlı olsun bende sana bi numara verim istersen fiyatları bi karsılastır onuda ara fiyat al
dbxerdem
27.February.2016, 16:55
Ver kardeşim pzt sabah ararim sagol
ereneren
27.February.2016, 17:30
Ver kardeşim pzt sabah ararim sagol
attım abi sana mesaj
pacasi_camurlu
27.February.2016, 19:04
http://s11.postimg.org/xdl3f5rjz/IMG_20160227_091729.jpg (http://postimg.org/image/xdl3f5rjz/)
Poliçe bu ben esenyurt meydanda bi sigortacı arkadaş ta yaptirmistim.. İstersen noyu ve arkadaşın adını verebilirim.. Bi araştır belki çekmece civarında acentesi vardır.
Numarayı verebilirsen iyi olur abi bi sıkıntı yaşamadan şu olayı sonuclandirayim
CELİL
27.February.2016, 19:14
Numarayı verebilirsen iyi olur abi bi sıkıntı yaşamadan şu olayı sonuclandirayim
Furkan Adres ve telefonlar resimdeki yazıların en alt satırında var resmin üstüne tıkla resim büyüyor okunabiliyor 8)
FouL
27.February.2016, 21:22
Esenyurt köyiçi meydanda sigortacı iş bankası yanında noterin olduğu katta acenta.. Sigortacı rıza bey 05495960538 bu numaradan ulasabilirsin..
Bi şansını sene bakalım inşallah uyguna halledersin..
dbxerdem
27.February.2016, 23:05
Esenyurt köyiçi meydanda sigortacı iş bankası yanında noterin olduğu katta acenta.. Sigortacı rıza bey 05495960538 bu numaradan ulasabilirsin..
Bi şansını sene bakalım inşallah uyguna halledersin..
Furkan kardesim pzt aslini alip emniyete gecmem lazim. Yeni kayit yaptiracam. RR ailesi sagolsun aldik birkac adres. Sana da cok teskkur ederim.
UfoGörenMasumÖğrenci
02.March.2016, 22:01
Abiler konuyu yenıden acmak istiyorum. Bugün motor için en uygun fiyat 940 lira oldu. Babamın üstüne motor ^^ Yaptıran yapan oldu mu son günlerde ... Ankarada fiyat araştırması devam ediyor :(
dbxerdem
02.March.2016, 22:11
Abiler konuyu yenıden acmak istiyorum. Bugün motor için en uygun fiyat 940 lira oldu. Babamın üstüne motor ^^ Yaptıran yapan oldu mu son günlerde ... Ankarada fiyat araştırması devam ediyor :(
En uygun ergo dan yapılıyor ben yeni yaptırdım. 290 lira. Yaş 46. Günlük olarak fiyatlar 10 aşağı 10 yukarı oynayabilir. Sigorta işi borsaya donmuş.
2_rock
02.March.2016, 22:12
Kardeşim ali abimiz ve Mustafa kardeşimiz yaptırdı. 200 kusur lira ödediler.
UfoGörenMasumÖğrenci
02.March.2016, 22:41
Kardeşim ali abimiz ve Mustafa kardeşimiz yaptırdı. 200 kusur lira ödediler.
Hangi sirket abi ?
newmoon06tr
02.March.2016, 23:00
Erdeme ank da en uygun ergo sigortadan cikmis, 290 tl
Peder
03.March.2016, 01:59
Demir ve ergo sigortadan uyguna yaptıranlar oldu, şansınızı deneyip teklif almanızı tavsiye ederim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.