PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dd250e-9b aku kapagi ariyorum

Mustafaa
27.February.2016, 18:04
Hepinize selamlar, araniza yeni katilmis biriyim, yillardir tutkum vardi motora askerden geldim anca buldum istedigim gibi bir motosiklet,Motosiklet ile alakali pek bilgim olmadigindan ufak tefek problemler yasiyorum, ornek aku kapagim eksik bide hiz gostergesindeki ibrem kirik, nasil yapabilirim nerelerden temin edebilirim bunlari merak ediyorum, simdiden Istanbul ici vs. aktivitelere katilmak ve tanismak icin sabirsizlaniyorum.

FouL
27.February.2016, 18:15
Aleykumselam selam hoşgeldin ilk öncelikle forum kuralları gereği ve de kimin ile muhatab olduğumuzu kiminle konuştuğumuz bilmek isteriz.. Bunun içinde tanışma başlığında kendinizi tanıtırsanız mutlu oluruz..

RR forumlarında motorun ekipmanlar vs. aradigin her turlu bilgiyi bulabilirsiniz eminim yardım edecek birçok arkadaşımız çıkacaktır.

selmankaya
02.March.2016, 14:11
Hosgeldin mustafa Onlar çift olarak satılıyor zor bulunur ancak diğer tekne ihtiyaci olan biriyle
beraber alabilirsin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
02.March.2016, 15:34
Mustafa merhaba. Denildiği gibi biri ile beraber sipariş verebilirsiniz. Kadrandaki ibre içinde ya cami söküp sonra yapıştırabilirsiniz yada başka bir yerden uydurabilirsin geri cami slikonla yada yapıştırıcı ile yapabilirsin yada yenisini sipariş verip hepsini birlikte alabilirsin

Mustafaa
03.March.2016, 02:00
aslında sağ ve sol kapağı eksik ama akü daha çok göze batıyor şirinevlerde bir ikinci el parça satan biriyle konuştum karizma motor firma ismi arayacağını söyledi ama bir dönüş yapmadı daha, akü'ye yağmur filan deyecek diye korkuyorum açıkcası.

2_rock
03.March.2016, 02:06
aslında sağ ve sol kapağı eksik ama akü daha çok göze batıyor şirinevlerde bir ikinci el parça satan biriyle konuştum karizma motor firma ismi arayacağını söyledi ama bir dönüş yapmadı daha, akü'ye yağmur filan deyecek diye korkuyorum açıkcası.

O zaman motorcum dan sipariş verebilirsin .forumun yetkili sponsoru ve yetkili bayii fiyat al derim

Nıka Kelevic
03.March.2016, 14:39
Hepinize selamlar, araniza yeni katilmis biriyim, yillardir tutkum vardi motora askerden geldim anca buldum istedigim gibi bir motosiklet,Motosiklet ile alakali pek bilgim olmadigindan ufak tefek problemler yasiyorum, ornek aku kapagim eksik bide hiz gostergesindeki ibrem kirik, nasil yapabilirim nerelerden temin edebilirim bunlari merak ediyorum, simdiden Istanbul ici vs. aktivitelere katilmak ve tanismak icin sabirsizlaniyorum.

Selamlar Mustafa;

Benimde sol kapak yok uzun süredir bulamadım, sıfırlarıda anlamsız pahalı. Olmadı set alıp paylaşırız bulamazsan.

2_rock
03.March.2016, 15:19
Selamlar Mustafa;

Benimde sol kapak yok uzun süredir bulamadım, sıfırlarıda anlamsız pahalı. Olmadı set alıp paylaşırız bulamazsan.

Sonunda aranan kan bulundu.

Nıka Kelevic
03.March.2016, 15:22
Sonunda aranan kan bulundu.

Volton voltron voltron