PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorumdaki sorun

onur özarslan
28.February.2016, 20:48
Merhaba arkadas bugun dd 350 motorumla bi sıkinti yasadim sizlerle paylasmak istedim sehirler arasi yolda yuksek devirde gelirken motorun gaz yemedigini gordum yani motor oksurmeye basladi gaz i kesince kesildi sonra motoru stop ettim yeniden calistirmak istedigimde mars basmadi ancak vurdurarak calistirabildimm yeniden gaz verdigimde motordan yeni oksurdugunu gordum ve ince bi ses geldigini farkettim bu sorun neden kaynaklanabilir bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FouL
28.February.2016, 21:28
Merhaba uzun zaman önce üye olmuşsunuz.. fakat hiç paylaşımda bulunmamışsınız.. iLk öncelikle kendinizi tanışma (http://www.raptorriders.com.tr/forums/forumdisplay.php?f=27) başlığında tanıtırsanız hepimiz memnun oluruz.. haftalık toplantılarımızda ileride sürüş zamanlarındada sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.. saygılar..

onur özarslan
28.February.2016, 21:59
Kusra bakmayin cok telefon kullanan biri degilimm

CELİL
28.February.2016, 22:28
Merhaba arkadas bugun dd 350 motorumla bi sıkinti yasadim sizlerle paylasmak istedim sehirler arasi yolda yuksek devirde gelirken motorun gaz yemedigini gordum yani motor oksurmeye basladi gaz i kesince kesildi sonra motoru stop ettim yeniden calistirmak istedigimde mars basmadi ancak vurdurarak calistirabildimm yeniden gaz verdigimde motordan yeni oksurdugunu gordum ve ince bi ses geldigini farkettim bu sorun neden kaynaklanabilir bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim

Merhaba Onur Arkadaşların hatırlattığı gibi Tanışma başlığında kendini tanıtmanı bekliyoruz sorununa gelince motorun gaz yememesi benzinden kaynaklı olabilir içinde su veya pislik olabilir sese gelince sesi duymadan bir şey söylemek pek mümkün değil ama motor bloğunun içinden geliyorsa kısa sürede servise baktır önemli olabilir kolay gelsin

ereneren
28.February.2016, 22:38

bujilerden veya karbüratör pisliğinden olabilirmi acaba

penguennoktanet
29.February.2016, 12:43
Çok temel bir soru olacak ama, benzin bitmiş olabilir mi?