Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana'dan Merhaba
HALİL
01.March.2016, 02:36
Herkese merhaba,
Adana da özel bir bankada çalışıyorum.
Önümüzdeki bir iki ay içerisinde motosiklet almayı planlamaktayım. Yaklaşık bir haftadır Regal Raptor Daytona yı incelediğimden sıkça foruma yolum düşüyor. Motosikleti alırken ve sonrasında tecrübelerinizden yararlanacağımı düşünüyorum.
İyi akşamlar.
2_rock
01.March.2016, 02:38
halil merhaba ,hoşgeldin doğru adrestesin .adanadan bir kaç abimiz var motor arayan onlarlada irtibata geçmeni öneririm zaten görünce yazacaklardı belki oradada buluşmalar yapıp birlikte vakit geçirebilirsiniz.inşallah en yakın zamanda aradığın makinaya kavuşursun .yollarda ve forumda aktif olursun.
CELİL
01.March.2016, 02:42
Merhaba Halil Adana'dan aramıza hoş geldin Alper başkan ve birkaç arkadaşımızda bankacı sektörden üyelerimiz çoğalıyor :) RR için en doğru yerdesin aradığın her bilgiyi ve desteği burada bulabilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun 8)
CaNeR
01.March.2016, 10:22
Aramıza hoşgeldin adanadan birçok tecrübeli kişi var burda her türlü sorunlarında yardımcı oluruz 8)
Halil,
Aramıza hoş geldin. Dilerim gönlündeki makinaya kavuşursun.8)
ereneren
01.March.2016, 11:03
hoşgeldin abi en kısa zamanda motorunu alırsın inşallah
HALİL
01.March.2016, 11:05
Hoşbulduk teşekkürler
Adanadan halil hoşgeldin.. Gönlündeki makineye en kısa surede kavusursun inşallah..
nickziki
01.March.2016, 11:36
Hoşgeldin aramıza
Bypale
01.March.2016, 12:11
RR'a hoşgeldin. Biz hep burdayız. Yardım etmeyi paylaşmayı seven bir aileyiz. Soruların cevapları burda. Forum arama motorundan geçmişte daytona ile alakalı çok paylaşım arayıp bulabilirsin. Hepsi birbirinden faydalı bilgiler. Ve bulamadığın cevaplardada herzaman yardıma hazırız. Dilerim daytonana kısa zamanda kavuşursun. Adanadan bir dost daha kazanmak bizi mutlu eder. . .8)
ckaraca
01.March.2016, 12:59
Aramıza hoşgeldin Halil, Umarım gönlündeki makinaya kısa zamanda kavuşursun...
Peder
01.March.2016, 14:37
RR ailesine hoş geldiniz, yollarda ve forumda aktif olmanız dileğiyle.
Şimdiden yeni motosikletiniz hayırlı olsun diyelim :)
Cressida
01.March.2016, 19:47
Hoş geldin :)
BLUEBORAN
01.March.2016, 22:22
Halil Merhaba,
Foruma hosgeldin. Ben de Adana'dayim. Ve ben de senin gibi motor arayisindayim. Umarim aradigin motoru bulursun. Motorlarimizi alalim, Adana teskilatini kuralim.
HALİL
01.March.2016, 22:35
Teşekkürler Koray
ikimiz için de hayırlısı olsun. özellikle aradığın bir motor var mı.
BLUEBORAN
01.March.2016, 22:54
Spyder ariyorum. Ama alev desenli olacak. Su an fiyatta anlastigim bi Spyder var. Bir iki tane de alternatif var. Ama ehliyet olayini bekliyorum. Kazasiz belasiz sinavi gecersem kismetse hemen alacagim. Bana gore daha sansli oldugunu dusunuyorum Daytona ilani daha fazla sanki. Hayirlisi...
HALİL
01.March.2016, 23:18
bugün ben de bir motora baktım spyder. dediğin gibi alev desenli. 6.000 km de.
sahibi satmayı düşünüyormuş ama henüz ilana falan koymamış.
ehliyet sınavına girdin mi yoksa mayıs sınavına mı gireceksin. ayrıca ehliyet a sınıfı mı a2 sınıfı mı.
BLUEBORAN
01.March.2016, 23:40
Mart ayı içinde girersin diyor herkes. Yapma bir de Mayıs olursa çok üzülürüm. Bu ay sınava gireceğim diye motive ediyorum kendimi. Fiyatta anlaştığım motor Adana civarında. Alternatifler şehir dışında. Bahsettiğin arkadaşın motoru hakkında bilgi verebilir misin? Kaç model? Ne kadar istiyormuş? Özelden yazabilir misin? Ehliyeti halledeyim de bahsettiğin arkadaş ile de görüşürüm.
karakalem
02.March.2016, 12:45
Kebap memleketi Adanadan aramıza hoşgeldin. Oradan ayrıldığımdan beri yediğim kebapların, künefelerin, dönerlerin bile tadı damağımda.
Dilerim ilerde beraber kebap yeriz :)
Umarım kısa zamanda aklındaki daytonaya kavuşursun, bizlerede istediğin soruyu sorabilirsin, elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
Ekipmanlarıda kesinlikle ihmal etme, ekipmanların motorla bi bütün olduğunu unutma.
HALİL
02.March.2016, 12:55
Kebap memleketi Adanadan aramıza hoşgeldin. Oradan ayrıldığımdan beri yediğim kebapların, künefelerin, dönerlerin bile tadı damağımda.
Dilerim ilerde beraber kebap yeriz :)
Umarım kısa zamanda aklındaki daytonaya kavuşursun, bizlerede istediğin soruyu sorabilirsin, elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz.
Ekipmanlarıda kesinlikle ihmal etme, ekipmanların motorla bi bütün olduğunu unutma.
Teşekkürler
Yolun buralara düşerse gel misafirimiz ol bu lezzetleri orada bulamazsın
Ekipman konusunda haklısın, ekipmanımı motordan önce bile alabilirim. Bütçemi ona göre ayarlamaya çalışıyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.