Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Chopper'cı arkadaşlar

ekinokssky
01.March.2016, 20:48
İstanbul Anadolu yakasındayım, bir firmada enspektör olarak çalışıyorum. Şu anda kardeşimin RR si ile talim yapıyorum. En kısa zamanda (tavsiye alabilirim) temel sürüş eğitimi ve ehliyet almayı düşünüyorum. Kardeşimin 250 cc motorunda bir süre kullandıktan sonra 350 cc veya üstü motor bakmayı düşünüyorum. Hepinize saygı ve selamlar,tekeriniz düz bassın...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CaNeR
01.March.2016, 21:07
Aramıza hoşgeldin istediğin tavsiye ve tecrübeyse tam yerindesin 8) kafandaki soruları konuları araştırıp bulabilirsin yada bizlerden birilerine sorabilirsin herkes yardımcı olacaktır. Haftalık buluşmalarımıza gelirsende yüz yüze tanışırız 8)

2_rock
01.March.2016, 23:03
Yalçın hoşgeldin. Aklına takılan herşeyi burada bulabilirsin veya sorabilirsin.inşallah en yakın zamanda istediğin makinaya kavuşursun

BLUEBORAN
01.March.2016, 23:45
Hoşgeldiniz. Regal Raptor için doğru adrestesiniz. Kazasız, belasız iyi sürüşler...

ekinokssky
02.March.2016, 00:18
Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için, umarım yakın zamanda yüz yüze sohbet ederiz.

Cressida
02.March.2016, 00:26
Aramıza hoş geldin :)

Ozan
02.March.2016, 01:29
hosgeldin Yalcin.. forumunda destegi ile istedigin makianay kavusacaksin

CELİL
02.March.2016, 01:51
Merhaba Yalçın aramıza hoş geldin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun 8)
Eğitim olarak Honda nın sürüş eğitimi güzeldir

ibrahimyılmaz
02.March.2016, 03:14
RR a hosgeldin..

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bypale
02.March.2016, 03:16
RR'a hoşgeldin 8)

FouL
02.March.2016, 03:18
Yalçın bey RR forumlara hosgeldiniz.. Umarım kardesinizde aramızda üyedir.. Sizleri bulusmalarimizdada görmekten mutluluk duyarız.. Saygılar..

Mustafa Tezcan
02.March.2016, 03:23
Arkadaşım hoş geldin 😊 umarım istediğin makinaya kavuşursun. Tekerine taş değmesin

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekinokssky
02.March.2016, 08:18
Yalçın bey RR forumlara hosgeldiniz.. Umarım kardesinizde aramızda üyedir.. Sizleri bulusmalarimizdada görmekten mutluluk duyarız.. Saygılar..
Evet kardeşimde üye ve benim gibi forum üyesi, umarım iyi anlaşırız ve birbirimizle kaynaşırız.
Benim amacım mümkün olduğunca klüp toplantılarına katılabilmek, grup sürüşü yapmak ve sizlerle gerçek dost olabilmek.

Yaş olarak biraz geçmi kaldım bilemem ama şunu farkettim, Motoru silip temizlemek nikelajını parlatmak, bir yerlerinde gevşeklik varsa bir civatasını sıkmak ve sürüş yapmak beni çok eğlendiriyor rahatlatıyor.
Koruyucu ekipmanlarınızla birlikte kazasız belasız sürüşler dilerim.

CaNeR
02.March.2016, 10:34
Evet kardeşimde üye ve benim gibi forum üyesi, umarım iyi anlaşırız ve birbirimizle kaynaşırız.
Benim amacım mümkün olduğunca klüp toplantılarına katılabilmek, grup sürüşü yapmak ve sizlerle gerçek dost olabilmek.

Yaş olarak biraz geçmi kaldım bilemem ama şunu farkettim, Motoru silip temizlemek nikelajını parlatmak, bir yerlerinde gevşeklik varsa bir civatasını sıkmak ve sürüş yapmak beni çok eğlendiriyor rahatlatıyor.
Koruyucu ekipmanlarınızla birlikte kazasız belasız sürüşler dilerim.

Kışın belli başlı buluşmalar altında toplanıyoruz ama yaza doğru sezon açılınca hep yollardayız 8)
en kısa zamanda düzenli buluşmalar başlıyacak eğer forumu takip ederseniz bilgi sahibi olursunuz ve yaş olarakda bişe yazmadığı için tek söyleyebilceğim chopper en güzel ileri yaşda keyifli olur 8)

spue
02.March.2016, 10:55
Yalçın, aramıza hoş geldin.
Umarım gönlündeki makinaya kavuşur, kazasız belasız, rüzgarı bol zevkli sürüşler yaparsın. Bir şeyi yapmaya başladıysan geç kalmamışın demektir. Durduğun zaman geriye bakarsın. Geri düşünsün sen devam et.....:Rockn Roll:
Bulaşmalarda tanışmak, sohbet etmek ve sürmek dileği ile.....8)

:::::NOT: ayrıca tiyo verim foruma üye olunca hep aynı yaşda kalıyorsun:::::

Trkr
02.March.2016, 11:03
RR'a Hoşgeldin.8)

Ömer
02.March.2016, 12:01
Yalçın hoş geldin...

nickziki
02.March.2016, 12:12
hoşgeldiniz aramıza. Doğru yerdesiniz

ekinokssky
02.March.2016, 12:22
Kışın belli başlı buluşmalar altında toplanıyoruz ama yaza doğru sezon açılınca hep yollardayız 8)
en kısa zamanda düzenli buluşmalar başlıyacak eğer forumu takip ederseniz bilgi sahibi olursunuz ve yaş olarakda bişe yazmadığı için tek söyleyebilceğim chopper en güzel ileri yaşda keyifli olur 8)
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler, aile sıcaklığını şimdiden hissetmeye başladım.
yaşım 42 [emoji18]

Bahadır
02.March.2016, 12:28
Aramıza hoşgeldin Yalçın abi.Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle8)

CaNeR
02.March.2016, 12:43
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler, aile sıcaklığını şimdiden hissetmeye başladım.
yaşım 42 [emoji18]

Ooo tamam daha yolun başındasınız sıkıntı yok :Rockn Roll::cheesy:

karakalem
02.March.2016, 12:53
Ooo tamam daha yolun başındasınız sıkıntı yok :Rockn Roll::cheesy:

Benim çevremde gördüğüm abilerimde farkettiğim kadarıyla motor süren adam daha da gençleşiyor. Canlı örnekleri mevcut :)

Bu arada aramıza hoşgeldin, İstanbul teşkilatında olduğun için çok şanslısın, kardeşlerimiz sana sonuna kadar yardımcı olacaktır.

penguennoktanet
02.March.2016, 14:37
Foruma hoşgeldiniz.

Ama merak ettim "enspektör" mesleğini ilk defa duydum. Nedir? Ne iş yapar?

ekinokssky
02.March.2016, 20:19
Foruma hoşgeldiniz.

Ama merak ettim "enspektör" mesleğini ilk defa duydum. Nedir? Ne iş yapar?
Denetçi anlamında kullanılabilir. Başka bir firmanın çalışmasını ve ürettiği ürünleri(elektrik sektöründe)şirketten bağımsız ve baskı altında kalmadan denetliyor belgelendiriyoruz.

Crixus
02.March.2016, 21:20
Denetçi anlamında kullanılabilir. Başka bir firmanın çalışmasını ve ürettiği ürünleri(elektrik sektöründe)şirketten bağımsız ve baskı altında kalmadan denetliyor belgelendiriyoruz.

Bildiğin sözlük anlamını açıklamışsın valla 😂[emoji122] [emoji122]

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

penguennoktanet
02.March.2016, 23:28

Yazacaklarım kişisel görüşlerimi yansıtıp, kimseyi kırma/incitme vb. amacım yoktur.

Bu sözlük anlamı bana "Müfettiş" kelimesini anımsattı.

Enspektör büyük ihtimalle "inspector" kelimesinden devşirilmiş. Zargan'da da "inspector" için "denetçi, müfettiş, murakıp, yoklamacı, muayene/kontrol memuru" karşılığı kullanılmış. Dilimizde hali hazırda karşılığı olan bir kelimeyi "devşirmek" yerine direkt karşılığını kullanmak daha doğru olmaz mı?

Oldu olacak "bilgisayar" yerine de "kompüter" diyelim :(

Peder
03.March.2016, 01:55
Aramıza hoş geldiniz. Forumda ve yollarda aktif olmanız dileğiyle

Mustafaa
03.March.2016, 02:03
Rr Ailesine hoşgeldin :)

ekinokssky
03.March.2016, 02:20
Yazacaklarım kişisel görüşlerimi yansıtıp, kimseyi kırma/incitme vb. amacım yoktur.

Bu sözlük anlamı bana "Müfettiş" kelimesini anımsattı.

Enspektör büyük ihtimalle "inspector" kelimesinden devşirilmiş. Zargan'da da "inspector" için "denetçi, müfettiş, murakıp, yoklamacı, muayene/kontrol memuru" karşılığı kullanılmış. Dilimizde hali hazırda karşılığı olan bir kelimeyi "devşirmek" yerine direkt karşılığını kullanmak daha doğru olmaz mı?

Oldu olacak "bilgisayar" yerine de "kompüter" diyelim :(
Evet maalesef haklısın Türkçe içinde kullanılan çok fazla yabancı kelime var. ingilizce,fransızca çoğunlukta olmakla beraber her yerden dilimize nüfuz etmiş. Geçenlerde bi yarışma programında "start" kelimesi geçmişti... onu da türkçe sözlüğe koymuşlar, yarışlarda start kullanıldığındanmış. Bana çok ilginç gelmişti ama ne yazık ki, gerçekten çok benzeri kelime var.
Benim yazmamda ise sadece sürekli bu sektör( sector-türkçesini hatırlayamadım)de kullanıldığındandır,başka bir amaçla yazmadığıma sizi temin ederim :)