Orijinalini görmek için tıklayınız : Önem arz ediyor
batebay
02.March.2016, 20:27
Bildiginiz gibi regal raptorun naked bi modeli var,mondialde denk geldim onlarinda adını 250 MR Destro koydugu bi model var ve kasa motor regalle aynı anladigim kadarıyla. Şimdi akıllarda soru isareti olusuyo,regalin chopperlarıyla naked modelinin motor parcalari aynıysa (kesin bilgim yok ama bence oyledir) ,destroyla regalin nakedı aynı motor olduguna gore yedek parcayı mondialden destro adına saglayabilirmiyiz? Hani daha hesaplı ekonomidir belki diye dusundum.
Dehşet-ül vahşet [emoji6]
2_rock
02.March.2016, 22:35
Bildiginiz gibi regal raptorun naked bi modeli var,mondialde denk geldim onlarinda adını 250 MR Destro koydugu bi model var ve kasa motor regalle aynı anladigim kadarıyla. Şimdi akıllarda soru isareti olusuyo,regalin chopperlarıyla naked modelinin motor parcalari aynıysa (kesin bilgim yok ama bence oyledir) ,destroyla regalin nakedı aynı motor olduguna gore yedek parcayı mondialden destro adına saglayabilirmiyiz? Hani daha hesaplı ekonomidir belki diye dusundum.
Batuhan vallahi aynı bile olsa araştırıp bakmak lazım. Sanayide motoru tamire falan bırakırsan genelde ustalar uyan her parçayı takarlar o yüzden ustalara sormak daha mantikli
Peder
03.March.2016, 02:01
Kullanıcısı olarak tavsiyem Mondial'den uzak durmanız olur. Mr Destro yada motor bloğu ile ilgili bir bilgim yok.
Kendi motorum genel servis deneyimlerim 1,5 senelik sıkıntılarım ve 11 bin km'deki deneyimlerimden yola çıkarak söyleyeceklerim bunlar.
Bypale
04.March.2016, 02:33
Batuhan biraz araştırdım kardeşim. Fiyatlar bi tık daha pahalı mondialde. Ve uyarmı uymazmı soru işareti.
batebay
04.March.2016, 10:28
Batuhan biraz araştırdım kardeşim. Fiyatlar bi tık daha pahalı mondialde. Ve uyarmı uymazmı soru işareti.
Pahaliysa zaten uysa da bi anlami olmaz abi eyvallah sagolasin [emoji4]
penguennoktanet
04.March.2016, 10:59
Ben daha önce Samsun'da manifolt bulamayınca Mondial'in manifoltunu almıştım. Parçalar birebir aynıydı. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.