Orijinalini görmek için tıklayınız : (İzmir-Duzce) Herkese Merhaba
KhalDrogo
02.March.2016, 23:04
Herkese iyi akşamlar,
Açıkçası şu an hala şaşırmış durumdayım. Daha yeni üye oldum ve başkanımıza mesaj attım bana yol yordam hakkında bilgi verir misiniz diye. Kendisi de sağolsun Tuğrul Abi ile iletişime geçmiş. Telefonda uzunca sohbet ettikten sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlamış oldum. :)
İzmir-Göztepeliyim ve Düzce'de üniversite okuyorum. Bilgisayar müh. son sınıf öğrencisiyim. DD-150e sahibiyim. İlk motorum. Bu yaz kısmetse DD350 ye yükseltmeyi düşünüyorum. Aklıma gelen bunlar şimdilik, yazılımla ilgili falan sorunu olan arkadaşlar varsa çekinmeden ulaşabilirler.
Bu sıcak ortam için tekrar çok teşekkürler :)
UğurOrhon
02.March.2016, 23:15
Aramıza hoşgeldin Murat. Forumun aktifliğini ve yardımlaşmanın ne boyutta olduğunu yaşarayarak görmüşsün. Umarım yaza planlarını gerçekleştirirsin. Tekerine taş değmesin.
Antalya - Merkez
Adasim hoşgeldin RR forumlara.. Gönlündeki makineye tez zamanda geçmeni diliyorum.. Yollarda ve forumda aktif olmanız bizi mutlu eder.. Saygılar..
UfoGörenMasumÖğrenci
02.March.2016, 23:33
Herkese iyi akşamlar,
Açıkçası şu an hala şaşırmış durumdayım. Daha yeni üye oldum ve başkanımıza mesaj attım bana yol yordam hakkında bilgi verir misiniz diye. Kendisi de sağolsun Tuğrul Abi ile iletişime geçmiş. Telefonda uzunca sohbet ettikten sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlamış oldum. :)
İzmir-Göztepeliyim ve Düzce'de üniversite okuyorum. Bilgisayar müh. son sınıf öğrencisiyim. DD-150e sahibiyim. İlk motorum. Bu yaz kısmetse DD350 ye yükseltmeyi düşünüyorum. Aklıma gelen bunlar şimdilik, yazılımla ilgili falan sorunu olan arkadaşlar varsa çekinmeden ulaşabilirler.
Bu sıcak ortam için tekrar çok teşekkürler :)
Kardeşim aynı okuldayız. Ama ben akçakocada.. :) Pazar ordayım. Takılırız istersen :) Bu arada aramıza hoşgeldin ::)):artiz: Bendede 250 spyder var :artiz:
CELİL
02.March.2016, 23:39
Merhaba Murat aramıza hoş geldin 8)
İnşallah kısa sürede gönlündeki 350 cc makinaya kavuşursun 8)
Draven
02.March.2016, 23:59
Aramıza hoşgeldin Murat, ben ve Deniz Olukçu' da Göztepedeyiz. Tatilde eve döndüğün aralar egzozu bağıran beyaz bir daytona gördüysen bil ki o benim. Okul kapansın atla gel, RR İzmir' de aksiyon bitmez, hava şartları en uygun şehirlerden biriyiz, ada, çeşme ve diğer tatil beldeleri de çok yakın...ne diyim abi, bitir okulu gel bomba gibi bir yaza hazırlanıyoruz biz 8)
Bypale
03.March.2016, 00:45
Kardeşim aramıza hoşgeldin. 8)
Crixus
03.March.2016, 00:59
Hoşgeldin murat RR a işallah istediğin makinana kavuşursun.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aidikurt
03.March.2016, 01:02
Kardeşim aramıza hoş geldin.En kısa zamanda seni motorunla aktif olarak aramızda görmeyi bekliyoruz.
Peder
03.March.2016, 01:18
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. gönlünden geçen motora en kısa sürede kavuşup forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
Tekerin düz bassın, forumda ve yollarda aktif olmanı bekliyoruz 8)
Hoşgeldin murat bende Zonguldak tayım Düzce de üniversite te umut var daytona 250 var onda da onunla buluşup İstanbul a geciyoruz görürsün zaten Üniversit içinde oda cok cana yakın yakın bi arkadaştır Zonguldak a beklerim 2 saatlik mesafe :)
2_rock
03.March.2016, 02:01
Murat hoşgeldin .dediğin gibi doğru karar ve doğru adres burası. Birde kendilerini tanısan anlarsın ne demek istediğimi. Bu arada Düzcede bir kardeşimiz var umut spyder aldı yakın bir zamanda kendisi ile tanısıp birlikte gezebilirsiniz. İnşallah aradığın içine sinen 350 makinanı bulursun
CaNeR
03.March.2016, 10:14
Aramıza hoşgeldin murat inşallah gönlündeki makineye kavuşursun yollarda ve forumda aktif olman dileğiyle 8)
Berkay BEKTAŞ
03.March.2016, 11:13
Hoşgeldin murat ,tekerine taş değmesin kardeşim :Rockn Roll:
aramıza hoş geldin Murat,
Dilerim gönlündeki makinaya kavuşup, UMUT ile beraber, kazasız belasız gönlünüzce sürüşler yaparsınız.
ckaraca
03.March.2016, 12:13
Aramıza hoşgeldin Murat. İzmire gelince umarım yüz yüze tanışırız. Tekerin düz bassın.
nickziki
03.March.2016, 13:57
Hoşgeldin aramıza
KhalDrogo
03.March.2016, 15:45
Herkese tek tek teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası. Çok sıcak bir karşılama oldu şimdiden. Umarım hepinizle tek tek tanışma ve beraber sürme fırsatını da elde ederim.
Akçakocada ve bizim kampüste okuyan arkadaşlar varmış. Onlarla hemen buluşup çevre illerdeki arkadaşlarla toplanabiliriz. Düzce konum itibariyle birçok yere yakın bir şehir. Zonguldak,Bolu,Sakarya,İzmit gibi illerde oturan arkadaşlar varsa çok güzel bir kitle yaratabiliriz.
Tekrardan herkese teşekkür ederim :)
toprakonur
03.March.2016, 15:53
Dostum izmir ekibi olarak aramıza hoşgeldin tekerin duz bassın
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
UfoGörenMasumÖğrenci
03.March.2016, 16:39
Herkese tek tek teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası. Çok sıcak bir karşılama oldu şimdiden. Umarım hepinizle tek tek tanışma ve beraber sürme fırsatını da elde ederim.
Akçakocada ve bizim kampüste okuyan arkadaşlar varmış. Onlarla hemen buluşup çevre illerdeki arkadaşlarla toplanabiliriz. Düzce konum itibariyle birçok yere yakın bir şehir. Zonguldak,Bolu,Sakarya,İzmit gibi illerde oturan arkadaşlar varsa çok güzel bir kitle yaratabiliriz.
Kardeşim özelden numaranı yollarsan pazar oralardayım. Vakit bulursak görüşürüz :) akçakocayada gelebilirsin ;)
ibrahimyılmaz
03.March.2016, 16:50
Kardeşim RR a hoşgeldin umarım en kısa zamanda tanisiriz izmire geldiğinde toplantimizda neyden bahsettigimi anliycaksin biz bir aileyiz ve yeni bireyler geldikçe mutlu oluyoruz .. Tekerine taş değmesin..
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali ÜNVERDİ
03.March.2016, 17:14
Murat hoşgeldin.
KhalDrogo
05.March.2016, 16:41
Teşekkür ederim, hoş bulduk :)
BLUEBORAN
06.March.2016, 20:49
Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler ve umarım yaza planlarını gerçekleştirebilirsiniz. Bu arada bu ekip Batı Karadeniz Teşkilatını kurabilir herhalde:)
DarkMacros
07.March.2016, 09:57
HOşgeldin Murat. Buluşmala katılırsan görüşebiliriz. İzmir'de oldukça aktif bir grup olduk.:Rockn Roll:
tbaylan
08.March.2016, 14:25
Murat tekrardan hoşgeldin kardeşim. İzmir'e geldiğinde muhakkak buluşmalarımıza bekliyorum. Çevre illerdeki arkadaşlarla kontak haline geçip yakın illere de ziyaret gerçekleştirebilirsin. Diğer illerde de forumda olduğu gibi sıcak karşılanacağından şüphem yok.
Sevgiler.
tb
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.