PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : antifirizin naleti...

esadRG
06.March.2016, 19:03
öncelikle merhabalar abiler uzun bi aradan sonra tekrar sizinleyim :Rockn Roll: ve felaket ötesi bir sorunum var kış bakımlarını yapıp kış uykusuna çektiğim o canımın içi motorumun :hastayız: yanına gittim birde ne göreyim altında bir antifiriz birikintisi :shock: motor bölümüne dikkatlice baktığımda silindirin bloğunun yanında kırıklar meydana gelmiş :cry: ve aşagıya antifiriz akıtmış şimdi komple silindir felan almam gerekiyor hemen ali ustanın sitesine girdim 470 lira silindir sac conta felan derken baya bulacak şimdi gelelim soruma ben sadece sekman silindir saç conta alsam yeterli mi yoksa piston felan da almam gerekiyo mu celil abi bu konu ellerinden öper saygılarımla....:cry:

CELİL
06.March.2016, 20:01
Merhaba Esad çok geçmiş olsun blok soğuk kışa dayanamamış antifiriz yetereli gelmemiş sanırım :(
Pistonların sökünce durumuna bakmak lazım pistonlar temiz güzelse sadece seğmanları değiştirebilirsin ama pistonlar pahalı değilse sökülmüşken komple değiş motor sıfırlanmış olur kolay gelsin 8)

2_rock
06.March.2016, 20:27
Esad çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bütün sorunları çözüp binmeye başlarsın.

esadRG
06.March.2016, 20:31
Merhaba Esad çok geçmiş olsun blok soğuk kışa dayanamamış antifiriz yetereli gelmemiş sanırım :(
Pistonların sökünce durumuna bakmak lazım pistonlar temiz güzelse sadece seğmanları değiştirebilirsin ama pistonlar pahalı değilse sökülmüşken komple değiş motor sıfırlanmış olur kolay gelsin 8)

çok teşekkür ederim celil abi şuan il dışındayım nasipse tek tek fotoğraflayıp atacam motorum 33 binde felan pistonlarda pek bişey olacağını düşünmüyorum ama yinede hayırlısı 8)

esadRG
06.March.2016, 20:33
Esad çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bütün sorunları çözüp binmeye başlarsın.

teşekkürler soğuk memleket sıkıntıları işte senelerdir bişey olmuyodu memleket sivas olunca böyle :cry:

BLUEBORAN
06.March.2016, 20:43
Geçmiş olsun. Umarım fazla bir masraf çıkarmaz. Bu sayede çok sevdiğiniz motorunuza bir bakım yapmış da olacaksınız. Kolaylıklar...

penguennoktanet
06.March.2016, 22:01
:( Geçmiş olsun. Şimdi benimde aklıma geldi, ben bu kışa girerken bir antifiriz kontrolü falan yapmamıştım. Motoru sıklıkla kullanıyorum ama bir kontrol edeyim yarın.

esadRG
07.March.2016, 18:11
Geçmiş olsun. Umarım fazla bir masraf çıkarmaz. Bu sayede çok sevdiğiniz motorunuza bir bakım yapmış da olacaksınız. Kolaylıklar...

aklımdaki projelerle birlikte 470 silindir takım conta 70 üst conta 20 sekman 30 ustada 200 istedi 1000 lirayı bulacak birazda aksesuar felan sipariş etcem 750 de o tutuyo 1750 felan harcıyorum siparişler verildi mart sonunda binmeye hazır hale gelir :Rockn Roll:

esadRG
07.March.2016, 18:14
:( Geçmiş olsun. Şimdi benimde aklıma geldi, ben bu kışa girerken bir antifiriz kontrolü falan yapmamıştım. Motoru sıklıkla kullanıyorum ama bir kontrol edeyim yarın.

ben her sene bome ölçtürmesi yaptırırdım bu sene ihmal ettik makinayı ama bi yönden iyi oldu sekman atılmış olacak motor sıfıra çıkacak festivallere gelmeyi düşünüyorum şuan :Rockn Roll:

2_rock
07.March.2016, 18:17
Hadi gözün aydın en azından tertemiz kız gibi makina olacak .şimdiden hayırlı olsun

esadRG
07.March.2016, 18:19
zaten öyleydi :cry: aklıma geldikçe çıldırıyorum :cry:

esadRG
08.March.2016, 13:07
böyle biişey olamaz yaa bizim motorların silindiri yokmuş spyder silindiri almam gerekiyormuş dolayısyla pistonlarında almam gerekiyor yok böyle bişe

CELİL
08.March.2016, 13:26
böyle biişey olamaz yaa bizim motorların silindiri yokmuş spyder silindiri almam gerekiyormuş dolayısyla pistonlarında almam gerekiyor yok böyle bişe
Esat bu kötü olmuş birde altta linkteki firmaya bak 8)

http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/category&path=60_119

CELİL
08.March.2016, 13:30
Esat bu kötü olmuş birde altta linkteki firmaya bak 8)

http://www.deltamotorluaraclar.com/index.php?route=product/category&path=60_119

Birde alttaki silindir satış ilanları var ilanlarda ali ustada var görülüyor ona sordunmu
http://www.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?query_text=regal+raptor+silindir

esadRG
08.March.2016, 13:47
Birde alttaki silindir satış ilanları var ilanlarda ali ustada var görülüyor ona sordunmu
http://www.sahibinden.com/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning?query_text=regal+raptor+silindir

celil abi teşekkürler ali ustayla görüştüm silindir 470 piston sekman takımı 200 takım conta 100 istedi orjinal parça diyo diğer sitelerden alışveriş yaptım bikaç kez canım yandı yan sanayiden bu yüzden ali ustadan getirtmeyi planlıyorum

2_rock
09.March.2016, 02:47
celil abi teşekkürler ali ustayla görüştüm silindir 470 piston sekman takımı 200 takım conta 100 istedi orjinal parça diyo diğer sitelerden alışveriş yaptım bikaç kez canım yandı yan sanayiden bu yüzden ali ustadan getirtmeyi planlıyorum

vallahi makina sıfır olacak pistonlar ve sekman da değişince köpek gibi olur o zaman çekişi gidişi vallahi bir yandan kötü oldu ama bir yandan da aslında iyi yepyeni olacak 8)8)

esadRG
09.March.2016, 19:40
vallahi makina sıfır olacak pistonlar ve sekman da değişince köpek gibi olur o zaman çekişi gidişi vallahi bir yandan kötü oldu ama bir yandan da aslında iyi yepyeni olacak 8)8)

patch sözünü de aldım celil abimden sanırım festivallere felan gelmekte farz oldu aksesuarla birlikte 2000 param gidiyor ama motoruma feda olsun 9 yaşında motor bu zamana kadar masraf çıkarmadı haketti yani artık değil mi 2 rock

esadRG
14.March.2016, 20:10
Parcalar elime ulasti ama spyder silindiri oldugu icin siyah renk geldi silindiri mi griye boyayim yoksa kapagi mi siyah yapayim bilemedim kafamda deli sorular..