PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal DD 250E-6C

ugur0991
07.March.2016, 22:39
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldm. ıspartada ikamet ediyorum.
ben regal raptor DD 250E-6C modelini almayı düşünüyorum. yaklaşık 1 aydır araştırmam sonucunda bazı sorunlar oluştuğunu öğrendim. siz değerli kullanıcılarında fikrini sormak istedim. ben şanzıman sorunu ve elektrik akşamındaki sorunlarla karşılaşan bazılarını öğrendim.

siz bu model veya bu markada benzer sorunlar yaşadınız mı.

teşekkür ederim

e.erbaş
08.March.2016, 00:08
Isparta'dan aramıza hoşgeldin Uğur.Eğirdir'in ayazını az yemedim geçen yıl :) Kafanda ki sorulara doğru cevaplar bulabileceğin en doğru adrestesin bana göre.Şanzıman sorunu 2013 model belli bir parti makinada hatalı pul kullanımı doğrultusunda baş göstermiş ve servislerde garanti kapsamında halledilmiş diye biliyorum.Benim daytona 2013 model 6.000 km de hiçbir sıkıntı yok.Elektrik aksamında ne gibi sorunlarla karşılaşmışlar merak ettim doğrusu.Daha detaylı bilgiler yazılacaktır.Umarım gönlünde ki makinaya kavuşursun. :)

CELİL
08.March.2016, 01:35
Merhaba Uğur Isparta'dan aramıza hoş geldin 8)
RR Çin makinalar arasında alınabilecek en iyi makinadır kalitesi Çin - japon arasında bir kaliteye sahiptir her makinada olabilecek ufak tefek sıkıntılar olabilir ama kronik sayılabilecek sıkıntısı yoktur Elektirkle ilğili bir sorun biz yaşamıyoruz tesisata sis farı alarm ses sitemi yüksek watlı ampül gibi eklemeler yapılırsa aküde sorun olabilir buda yapılan işlemlerin yanlış yapılmasından kaynaklanır şanzumanla ilgili arkadaşında dediği gibi 2012 - 2013 model makinalarda fabrikasyon yanlış ayar pulu konmasından kaynaklandı onlarda garantiden ücretsiz yapıldı bunun dışında şanzuman dişlileri makinayı çok zorladığında çabuk aşınma ve dişli kırma yapabilir buda kullanıcının hatalı kullanımından kaynaklanır normal kullanımda hiçbir sorun yapmaz makinalar hakkında merak etiklerini forumdaki konuları okuyarak arama motoruna yazarak bulabilirsin bulamadıklarını buraya yazarsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz 8)

2_rock
08.March.2016, 01:49
Uğur hoşgeldin aramıza. İnşallah en yakın zamanda aradığın motorakavuşman forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.

ckaraca
08.March.2016, 11:01
Aramıza hoşgeldin Uğur. Umarım istediğin makinaya kısa zamanda kavuşursun. Bende uzun araştırmalar sonucunda RR Daytonaya karar verdim ve aldım. RR daki dostlarım sayesinde çok doğru bir karar verdiğimi şimdi daha net görüyorum :) Doğru adrestesin.

ugur0991
08.March.2016, 13:37
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. şu ilandaki ürün için ne söyleyebilirsiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-acil-is-kuracagim-icin-satiliktir.sorunsuz.2017haziran-a-kadar-v-243885543/detay

CELİL
08.March.2016, 13:41
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim. şu ilandaki ürün için ne söyleyebilirsiniz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-acil-is-kuracagim-icin-satiliktir.sorunsuz.2017haziran-a-kadar-v-243885543/detay

Bence makina güzel temiz duruyor ustaya baktırıp sorunu yoksa alınabilir fiyatta pazarlık payıda var gibi 8)

ereneren
08.March.2016, 13:47
hosgeldin kardeşim en yakın zamanda gönlündeki makinayı alıp yollarda forumda aktif olursun inşallah tanısırız süreriz bigün:)

ugur0991
08.March.2016, 14:14
7000 e indi adam ama 6750 tk param var. inmiyor adam ne yaptıysam

2_rock
09.March.2016, 02:53
7000 e indi adam ama 6750 tk param var. inmiyor adam ne yaptıysam

kardeşim bu motor yaklaşık 5 -6 aydır ilanda ben biliyorum .şimdiye satılmış olması lazımdi die düşünüyorum alacaksan iyice baktır derim

bence 2012 15 binde onun kmde artmıştır biniyordur kesin 6750 ye verir bence bir baktır motora ondan sonra motor başında pazarlı et bence alırsın istediğin fiyata 8)